Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

Tchibo Cafissimo Classic Aubergine

Termékkatalógus
Tchibo Cafissimo Classic Aubergine
Kapszulás kávéfőző - 3 gőznyomásfokozat, akár 15bar, víztartály 1.2 liter, beprogramozható vízmennyiség a kívánt erősségű italhoz, kihajtható eszpresszócsésze tartó
Kód:  TCHES7 Termékszám:  288036 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Tchibo Cafissimo Classic Aubergine

Kezdje a napot egy korty finom kávé, akkor gyorsan és egyszerűen elkészíti a kényelem a saját otthonában. Egyedi eszpresszó TCHIBO Cafissimo Classic egy tökéletes asszisztens igazi szerelmeseinek különleges kávé. Minden elkészített italt szolgált is a legmagasabb minőséget. Az innovatív eszköz szállít a modern olasz design ragyogó lila padlizsán és még számos kiváló tulajdonsággal. Választhat a sokféle légmentesen lezárt kapszulák Cafissimo, ami lehetőséget teremt a sokféle finom ízeket. Készítsük el a kávé néhány másodpercig egyetlen gomb megnyomásával!

legfontosabb jellemzői

  • Három nyomást kávéfzés egy egyszerű espresso, caffé crema és filteres kávé
  • Kivehető csepptálca úszóval megmutatja a folyadék mennyisége a csepptálca
  • Kivehető víztartály előkészítése körülbelül nyolc csésze kávé krémje vagy filteres kávé
  • Az a lehetőség, előkészítése kávékülönlegességeket egy fúvókán keresztül tej habosítására
  • Lehetőség mennyiségének beállításával a víz és a kávé szilárdság
  • Elfordítható kis asztal, egy kis espresso csészék
  • Úgy tervezték, hogy a Tchibo Cafissimo kapszula
  • Fényjelzés szükségességének vízkőoldó

Készítsünk egy finom cappuccino és latte macchiato

A fő előnye ennek az automatikus eszpresszó elsősorban a három választható nyomás beállítása kávé vételezése, így mindig tökéletes végeredmény elérése érdekében. Szeretnél egy tökéletes eszpresszó, kávé krémje vagy filteres kávé? A TCHIBO Cafissimo Classic itt semmi probléma!Továbbá, lehetséges, hogy készítsen csak meleg víz, például a tea. Felbecsülhetetlen értékű eszköz is lesz a fúvóka tejhabosító, ahonnan gyorsan és egyszerűen elkészíti a valódi kávékülönlegességek, mint a népszerű cappuccino vagy a latte macchiato. Kávé teszi kivehető víztartály 1,2 liter.

Intelligens funkciók, hogy szeretni fogja

Te inkább erős kávé intenzív ízek, hogy kapsz elég energiát a fárasztó nap? Az a képesség, hogy állítsa be a víz mennyiségét kapsz erős kávé pontosan, ahogy szeretné. Értékelem is egy praktikus kis asztal lerakása pohárkákba eszpresszó. Energia és a pénzügyek segít megmenteni egy kifinomult automatikus kikapcsolás funkció után hét perc. Végül azt is meg kell említeni jelzőfény kell vízkőoldó, amely meghosszabbítja az életet és teljesítményét eszpresszó.

Paraméterek

Tulajdonságok

Szivattyú nyomása
15 bar Kész!
Víztartály űrtartalma
1,2 l Kész!

Funkciók

Általános funkciók
Automatikus kikapcsolás Kész!
Karbantartási és tisztítási funkciók
Energiatakarékos mód Kész!

Méret & súly

Mélység
29 cm Kész!
Szélesség
20 cm Kész!
Magasság
38 cm Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» További Kapszulás Kávéfőzők
» További Kávéfőzők

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Tchibo Cafissimo Classic Aubergine Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tchibo Cafissimo Classic Aubergine. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Tchibo Cafissimo Classic Aubergine. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tchibo Cafissimo Classic Aubergine. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tchibo Cafissimo Classic Aubergine.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ