30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Tchibo Cafissimo LATTE Argento

Termékkatalógus
Tchibo Cafissimo LATTE Argento
4,5 2 értékelés
Kapszulás kávéfőző - 3 gőznyomásfokozatú rendszer akár 15 bar-ig, 1 literes víztartály, levehető tejes kancsó (kb. 0,5 l), tetszés szerint beprogramozható italmennyiség, beépített kapszulagyűjtő tartály
Kód:  TCHES4 Termékszám:  305217 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Tchibo Cafissimo LATTE Argento


Vypnuto
Tchibo Cafissimo LATTE Argento

Könnyen elkészíthető kávékülönlegességek

A Cafissimo kapszulás kávéfőzők családjába tartozó automata készülék használatával mindenki elkészítheti otthon a neki legmegfelelőbb kávéitalt. A készüléket a Tchibo a kiváló minőségű eszpresszó és kávéfőző gépek vezető olasz gyártójával, a Saeco-val közösen fejlesztette ki. Ez az egyedülálló készülék innovatív funkciók egész tárházát ötvözi a modern olasz designnal, amelybe te is könnyen bele fogsz szeretni.


Legfőbb jellemzők

  • Latte Macchiato és Cappuccino egyetlen gombnyomásra
  • Levehető tejes kancsó 0,5 literes űrtartalommal
  • Egyedülálló 3 gőznyomásfokozatú rendszer (legfeljebb 15 bar-ig)
  • Tetszés szerint beprogramozható italmennyiség
  • Beépített kapszulagyűjtő tartály
  • Automatikus kikapcsolás 9 perc után az energiatakarékosság érdekében
  • Tchibo Cafissimo kapszulákhoz
  • Vízkőmentesítés esedékességének kijelzése
Vypnuto
Tchibo Cafissimo LATTE Argento

Állítható kávéintenzitás

Gombnyomásra az egyedülálló 3 gőznyomás-fokozatú rendszer segítségével villámgyorsan készíthetsz tökéletes eszpresszót, caffé cremat, filterkávét, és olyan tejes kávéspecialitásokat, mint a latte macchiato vagy a cappuccino, illetve habosított tejet. A Cafissimo LATTE a változatosság garanciája. A készülék egy különleges, levehető tejes kancsót is tartalmaz 0,5 literes kapacitással, amelyet a kávéspecialitások elkészítéséhez és tejhabosításhoz fejlesztettek ki.


Rendkívül egyszerű működés

A kávéfőző lehetővé teszi a vízmennyiség beprogramozását, amelynek köszönhetően a kávé intenzitása és erőssége is szabályozható. Élvezd az állítható kávékifolyó, a levehető csészetartó, és a 10 használt kapszula tárolására alkalmas tartály nyújtotta kényelmet. Az energia- és költséghatékonyságról a kifinomult automatikus kikapcsolás funkció gondoskodik, amely 9 perc után lekapcsolja a készüléket. Természetesen a kávéfőző a vízkőtelenítés esedékességét is kijelzi.

Vypnuto
Cafissimo LATTE Nero

Paraméterek

Több paraméter
Megjegyzés:
» További Kapszulás Kávéfőzők
» További Kávéfőzők

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Tchibo Cafissimo LATTE Argento Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tchibo Cafissimo LATTE Argento. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Tchibo Cafissimo LATTE Argento. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tchibo Cafissimo LATTE Argento. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tchibo Cafissimo LATTE Argento.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ