A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Tchibo Cafissimo LATTE Rosso

Termékkatalógus
Tchibo Cafissimo LATTE Rosso
5 2 értékelés
Kapszulás kávéfőző - 3 gőznyomásfokozat 15 bar-ig, levehető víztartály (1 literes), levehető tejes kancsó (0,5 literes), tetszés szerint beprogramozható italmennyiség, beépített kapszulatartó a használt kapszulák összegyűjtéséhez
Kód:  TCHES2 Termékszám:  300081 Gyártó honlapja:

Tchibo Cafissimo LATTE Rosso

Képzeld el, hogy kezdje a napot egy jó kávét, akkor kényelmesen élvezheti a kényelmet a saját otthonában. Mivel a különleges eszpresszó Cafissimo LATTE Rosso kávék, mint az olasz kávézóban, amikor csak akarja. Csak helyezze be a kapszulát, és nyomja meg a gombot. Választhat a sokféle légmentesen lezárt kapszulák Cafissimo, ami lehetőséget teremt a sokféle finom ízeket. Jedinečný přístroj v sobě snoubí řadu inovativních funkcí a moderní italský design, který si jednoduše zamilujete.

legfontosabb jellemzői

  • Latte macchiato és Cappuccino készül a gombnyomásra
  • Cserélhető kancsó tej 0,5 liter
  • 3 különleges rendszer nyomás (15 bar) a tökéletes eszpresszó, kávé krémje, a rendszeres kávé vagy tea
  • Egyedileg programozható összeg italok
  • Praktikus tároló használt kávékapszulákkal
  • Automatikus kikapcsolás 9 perc után az energia-megtakarítás
  • Úgy tervezték, hogy a Tchibo Cafissimo kapszula
  • Jelzés nem szükséges vízkőoldó

Készítsünk tej, kávé különlegességek

Az egyik előnye az automatikus eszpresszó három választható nyomás beállítása kávé vételezése, így mindig tökéletes végeredmény elérése érdekében. Szeretnél egy tökéletes eszpresszó, kávé krémje vagy filteres kávé? A TCHIBO Cafissimo LATTE Rosso nem probléma! Továbbá, lehetséges, hogy készítsen csak meleg víz, például a tea. Ez is egy speciális kivehető kancsó tej 0,5 literes, amelynek célja az egyszerű elkészítéséhez kávékülönlegességek és tejet. Kanna tejet is tárolható a hűtőszekrényben bármikor. Állítható fúvóka tejhabosító előkészítése cappuccino és latte macchiato egyetlen gombnyomással.Kávé teszi levehető víztartályt egy 1 liter térfogatú.

Kifinomult funkciók, hogy fog tetszeni

Nagy készülék lehetővé teszi a program a vízmennyiség, amely lehetővé teszi, hogy szabályozza az intenzitást és erőt kávét. Kérjük, állítható és levehető csésze állni és integrált stack akár 10 használt kapszula.Energia és a pénzügyek segít megmenteni egy kifinomult automatikus kikapcsolás funkció után kilenc perccel. Természetesen van még egy gombot, hogy elindítsa a tisztító fúvóka. A készülék rendelkezik egy fényjelző igényeinek vízkőoldó, amely meghosszabbítja az életet és teljesítményét eszpresszó. 

Paraméterek

Több paraméter
Megjegyzés:
» További Kapszulás Kávéfőzők
» További Kávéfőzők

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Tchibo Cafissimo LATTE Rosso Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tchibo Cafissimo LATTE Rosso. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Tchibo Cafissimo LATTE Rosso.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ