Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Tchibo Cafissimo TUTTOCAFFE Bianco

Termékkatalógus
Tchibo Cafissimo TUTTOCAFFE Bianco
5 1 értékelés
Kapszulás kávéfőző - 3 gőznyomásfokozat 15 bar-ig, levehető víztartály (0,7 liter), beépített kapszulatartó a használt kapszulák összegyűjtéséhez, gyors felfűtés
Kód:  TCHES11 Termékszám:  300090 Gyártó honlapja:

Tchibo Cafissimo TUTTOCAFFE Bianco

Készítsünk egy finom kávét tele tökéletesen kiegyensúlyozott íz a kényelem a saját otthonában. Az egyedülálló eszpresszó Cafissimo TUTTOCAFFE Bianco tudja csinálni könnyen és pillanatok alatt. Ösztönözni kell a érzékeit szűrt ital, amelyet választott. Egyedi eszköz kombinációja a modern olasz design a tekintélyes Reddot Design Award 2015   sok nagy és praktikus.Most akkor mindig kényeztesse magát egy finom eszpresszó, kávé krémes vagy főzött kávét és teát az olasz kávézóban. Csak nyomja meg a gombot.

legfontosabb jellemzői

  • Előkészítése finom kávé és tea, a gombnyomásra
  • 3 különleges rendszer nyomása erő akár 15 bar
  • Úgy tervezték, hogy kapszula Cafissimo
  • Eltávolítható víztartály térfogata 0,7 liter
  • Integrált tartály használt kapszulák
  • Az a lehetőség, előkészítése olasz eszpresszó, kávé krémje szűrt kávé és tea
  • Gyors és egyszerű kezelhetőség
  • Állítható magasságú csepptálca optimális kávé
  • Modern olasz design reddot design díjat 2015

kifinomult design

Szórványos eszpresszó három innovatív rendszer nyomását, ami mindig elérni a tökéletes eredményt. A készülék egyébként nagyon gyorsan fűtött, és így előkészíti a kávé és tea különlegességek másodperceken belül. Kérjük azt is integrált tartály használt kapszulák és állítható magasságú és kivehető tálcával különféle csészéket. Miután kávét, és tartja a konyhában vonal mindig tökéletesen tiszta. Kávé teszi levehető víztartály térfogata 0,7 liter. Az egyik előnye a kompakt méret, az eszpresszó nem foglal túl sok helyet a konyhában.

Számos hasznos funkcióval

Intelligens eszpresszó is egy nagy auto-off után kilenc perc inaktivitás az energiatakarékosság, valamint a pénzügyek. Az egység legyen gyakori használat rendszeresen tisztítani a skála. A szükséges vízkomentesítés felhívni a figyelmet fények. Ez zseniálisan tervezett eszpresszó egyszerűen imádom!

Paraméterek

Több paraméter
Megjegyzés:
» További Kapszulás Kávéfőzők
» További Kávéfőzők

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Tchibo Cafissimo TUTTOCAFFE Bianco Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tchibo Cafissimo TUTTOCAFFE Bianco. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Tchibo Cafissimo TUTTOCAFFE Bianco.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ