30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Tchibo Cafissimo TUTTOCAFFE Nero kapszulás kávéfőző

Termékkatalógus
Tchibo Cafissimo TUTTOCAFFE Nero kapszulás kávéfőző
Kapszulás kávéfőző - 3 gőznyomásfokozat 15 bar-ig, levehető víztartály (0,7 liter), beépített kapszulatartó a használt kapszulák összegyűjtéséhez, gyors felfűtés
Kód:  TCHES9 Termékszám:  300093 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Tchibo Cafissimo TUTTOCAFFE Nero kapszulás kávéfőző Megszűnt

Tchibo Cafissimo TUTTOCAFFE Nero kapszulás kávéfőző


 
 Tchibo Cafissimo TUTTOCAFFE Nero
 

Kifinomult design

Készítsd egy finom kávét, kiegyensúlyozott ízzel az otthonod kényelmében. A különleges Cafissimo TUTTOCAFEE kávégép könnyen használható, és nagyon gyors. A Cafissimo TUTTOCAFFE kombinálja a modern olasz designt, amely megnyerte a nagy presztízsű RedDot Design díjat 2015-ben, a nagyszerű és praktikus funkciókkal. Így most élvezheted finom eszpresszódat, caffe lattédat vagy teádat, akár csak egy olasz kávézóban. 


Fő jellemzők

  • Készítsd finom kávét, teát egy gombnyomásra
  • Különleges 3 fokozatú gőzfunkció, akár 15 baros nyomással 
  • Cafissimo kapszulákhoz tervezve
  • Eltávolítható 0.7l-es víztartály
  • Beépített tartó a használt kapszulák számára
  • Olasz eszpresszó, caffee latte, tea és kávé készítésének lehetősége
  • Gyors és könnyű használat
  • Állítható magasságú csepptálca

 
 Tchibo Cafissimo TUTTOCAFFE Nero
 

Kávé az ízlésed szerint

A különleges kávéfőző innovatív 3 fokozatú gőzfunkcióval rendelkezik, ez segít a tökéletes eredmény elérésében. Ráadásul a készülék nagyon gyorsan felmelegszik, így pillanatok alatt készíti el a kávé vagy tea különlegességed. A beépített használt kapszula tartály és az állítható magasságú csepptálca is le fog nyűgözni. A kávéfőzés nagyon könnyű, melyben az eltávolítható, 0,7 literes kapacitású víztartály is segítségedre lesz.


Számos hasznos funkció

Ez az okos eszpresszó gép nagyszerű automatikus kikapcsolás funkciót is kínál, amely automatikusan kikapcsolja az eszközt 9 perc inaktivitás után. Ez nem csak energiát, de pénzt is megtakarít. A készüléket rendszeresen tisztítani kell, ezzel megelőzve a rendszeres használat esetén előforduló vízkövesedést. A vízkőmentesítés szükségességére egy lámpa hívja fel a figyelmet. Egyszerűen bele fogsz szeretni ebbe a zseniálisan tervezett eszpresszó gépbe!  

 
 Tchibo Cafissimo TUTTOCAFFE Nero
 
 

Paraméterek

Több paraméter
Megjegyzés:
» További Kapszulás Kávéfőzők
» További Kávéfőzők

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Tchibo Cafissimo TUTTOCAFFE Nero kapszulás kávéfőző Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tchibo Cafissimo TUTTOCAFFE Nero. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Tchibo Cafissimo TUTTOCAFFE Nero. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tchibo Cafissimo TUTTOCAFFE Nero. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tchibo Cafissimo TUTTOCAFFE Nero.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ