AP+ nový vizuál Shop roku

Tchibo Cafissimo TUTTOCAFFE Rosso

Termékkatalógus
Tchibo Cafissimo TUTTOCAFFE Rosso
Kapszulás kávéfőző - 3 nyomásfokozat legfeljebb 15 bar, levehető víztartály (0,7 liter), beépített kapszulatartó a használt kapszulák összegyűjtéséhez, gyors felmelegítés
Kód:  TCHES10 Termékszám:  300087 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Tchibo Cafissimo TUTTOCAFFE Rosso


Vypnuto
 Cafissimo TUTTOCAFFE Rosso

Zseniális design

Készíts ízletes kávét tele tökéletesen kiegyensúlyozott aromával az otthonod nyújtotta kényelemben. Az egyedülálló Cafissimo TUTTOCAFFE eszpresszó kávéfőző segítségével egyszerűen és pillanatok alatt sikerülni fog. A Cafissimo TUTTOCAFE az előkelő, 2015-ben RedDot Desing díjat nyert modern olasz formatervezést nagyszerű és praktikus funkciók széles választékával ötvözi. Most már bármikor átadhatod magad egy ínycsiklandó eszpresszónak, caffé cremának vagy egy csodás teának.


Legfontosabb jellemzői

  • Ízletes kávé vagy tea készítése egyetlen gombnyomással
  • Egyedülálló rendszer 3 nyomásfokozattal és 15 bar nyomással
  • Cafissimo kávékapszulákkal kompatibilis
  • Levehető víztartály 0,7 literes űrtartalommal
  • Beépített kapszulatartó
  • Lehetőség olasz eszpresszó, caffé frema, filteres kávé vagy tea készítésére 
  • Gyors és egyszerű használat
  • Állítható magasságú csepegtetőtálca az optimális kávékészítéshez

Vypnuto
 Cafissimo TUTTOCAFFE Rosso

Kávé, ahogyan Te szereted

Ez az egyedülálló eszpresszó kávéfőző a tökéletes eredmény érdekében innovatív háromnyomásos rendszerrel lett ellátva. Ráadásul a készülék rendkívül gyorsan melegszik fel, így a kávé- és teakülönlegességek mindössze pár másodperc alatt elkészülnek. A beépített kapszulatartó, valamint a különféle típusú bögrék számára állítható magasságú és levehető csepegtetőtálca minden bizonnyal le fog venni a lábadról. A szintén levehető víztartály és 0.7 literes űrtartalma megkönnyíti a kávékészítést.


Számos praktikus funkció

Az intelligens eszpresszó kávéfőző nagyszerű automatikus kikapcsolás funkcióval büszkélkedhet, amely az energiahatékonyság és a pénztárcád védelme érdekében 9 perc inaktivitást követően lép működésbe. Rendszeres használat esetén a készülék rendszeres vízkőtelenítésre szorul, amelynek esedékességéről fényjelzést fog értesíteni. Ezt az okosan megtervezett eszpresszó kávéfőzőt egyszerűen imádni fogod!

Vypnuto
 Cafissimo TUTTOCAFFE Rosso


Paraméterek

Több paraméter
Megjegyzés:
» További Kapszulás Kávéfőzők
» További Kávéfőzők

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Tchibo Cafissimo TUTTOCAFFE Rosso Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tchibo Cafissimo TUTTOCAFFE Rosso. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Tchibo Cafissimo TUTTOCAFFE Rosso.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ