A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU Shop roku

Tchibo Cafissimo Espresso Elegant Aroma

Termékkatalógus
Tchibo Cafissimo Espresso Elegant Aroma
4,8 10 értékelés
Kávékapszula - 10 kapszula, eszpresszó teljes aromával és elegáns ízzel, Cafissimo kávéfőzőkhöz - 96,76 Ft/1 porce
Kód:  TCHACC07 Termékszám:  476268 Gyártó honlapja:
Tchibo Cafissimo Espresso Elegant Aroma Megszűnt

Tchibo Cafissimo Espresso Elegant Aroma

Eszpresszó elegáns aromával

Ennek az eszpresszónak az elegáns olasz stílusa örömöt szerez a kávé minden rajongójának. Az új receptúra teszi ezt a kávét a legfinomabb ízűvé. A legfinomabb arabica kávészemek kíméletes külön pörkölése ötvözi a finom citromos tónusokat a csokoládés ízekkel, ami enyhén gyümölcsös benyomást kelt eme tökéletes kávé ivásakor.

A vákuum-lezárt kapszulák rendszere, amelyben a darált kávé van, mindig garantálja a tökéletesen friss aromát az egyes csészékben. Ennek a rendszernek köszönhetően a friss darált kávé egyes ízkomponensei tökéletesen megmaradnak, és csak a kávé kipárolgásakor szabadulnak fel.

A Tchibo kávé kapszulák kizárólag a legmagasabb minőségű arabica kávét tartalmazzák. A kávét magasabban fekvő területeken termesztik, ami biztosítja a kávészemek lassabb érését. A lassabb érés több időt ad utánozhatatlanul élénk aromájának kialakulásához. A Tchibo Espresso kávé darálása során kizárólag érett, nagy és tökéletes kávészemeket használnak.

A csomag tartalma:

  • 10 kapszula Tchibo Espresso Elegant Aroma
Megjegyzés:
» További Kávékapszulák

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Tchibo Cafissimo Espresso Elegant Aroma Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tchibo Cafissimo Espresso Elegant Aroma. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Tchibo Cafissimo Espresso Elegant Aroma. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tchibo Cafissimo Espresso elegant - 10 Kapseln.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ