30 dnů na vrácení Shop roku

TCL 20R 5G

Termékkatalógus
TCL 20R 5G
4,4 11 értékelés
Mobiltelefon - 6,52"-es IPS kijelző 1600 × 720 felbontással (90Hz), 4 GB RAM, dual SIM + memóriakártya, MediaTek MT6833 Dimensity 700 5G processzor, kameramodul: 13Mpx (f/2,2) fő kamera + 2Mpx makró, 8Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, gyorstöltés 10W, 4500 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2021, Android operációs rendszer
41 690 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
TCL 20R 5G ettől41 690 Ft Raktáron változat szerint

TCL 20R 5G

Ezen TCL 20R 5G mobiltelefon része az okostelefonok csoportjának, mely érintőképernyővel rendelkezik. Lehetővé teszi az internet használatát, illetve képek és videók készítését. 3 objektívvel rendelkező kamera segítségével, de akár sok praktikus alkalmazást vagy játékot is letölthetsz rá. Az okostelefon 6,52" -es képernyővel van ellátva, amelyet imádni fognak a nagy telefonok rajongói. A készülék belsejében dual SIM + memóriakártya kártya konfiguráció számára megfelelő hely található. A folyamatok zökkenőmentes működtetéséről 8 magos MediaTek MT6833 Dimensity 700 5G processzor gondoskodik. 4 GB RAM-mal látták el. A szükséges energiát a tartós, 4500 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja. Olyan népszerű csatlakozókkal rendelkezik, mint USB-C. Ez a fejlett TCL mobiltelefon 2021 újdonsága.

Mobiltelefon TCL 20R 5G ...
Mobiltelefon TCL 20R 5G ...

TCL 20R 5G okostelefon fontosabb jellemzői

  • Eme TCL okostelefon 6,52" méretű kijelzővel rendelkezik
  • Az összes funkció és művelet vezérléséről 8 magos processzor gondoskodik
  • 4 GB RAM-mal gazdálkodik
  • Az elégséges energiát az erős, 4500 mAh kapacitású akkumulátor szolgáltatja
  • Olyan csatlakozók kaptak rajta helyet, mint USB-C
  • A hátlapi kamera felbontása 13 Mpx
  • A hátlapon 3 kameralencse kapott helyet
  • A mobiltelefon IPS 6,52"méretű képernyővel van ellátva
  • A gyors jelenetek rajongóit is elkápráztatja 90Hz képfrissítési frekvenciája
  • A kijelző olyan további tulajdonságokkal rendelkezik, mint ívelt élek
  • A fő funkciókat a fejlett Android 11 operációs rendszer és tiszta Android felhasználói felület látja el
  • Lehetőségünk van bővíteni a belső memóriát Micro SD típusú és 1000 GB kapacitású memóriakártyával
  • A telefonnak van egy nyílása az elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya számára is
  • Olyan adatszolgáltatásokat támogat, mint 5G, LTE (4G), HSPA (3,5G), EDGE (2,5G) és GSM/GPRS (2G)
  • Az elégséges energiát a tartós, 4500 mAh kapacitású beépített akkumulátor garantálja
  • Grafikus gyorsító: Mali G57 MC2

Ennek a remek TCL telefonnak a kijelzőjét szívesen fogod nézni

Örömtelivé válik minden eltöltött pillanat, amit ezzel a csodás TCL telefon használatával töltünk el, mivel 6,52" IPS típusú kijelzője, mely HD 1600 × 720 felbontással rendelkezik, nagyon jó minőségű tartalmat jelenít meg. A kijelző képfrissítési gyakorisága, melynek értéke 90Hz, bőven elegendő a 60 FPS-es játékok kezeléséhez. Az ívelt élek lehetővé teszik a telefon stabil tartását egy kézben, mert ujjaink hatékonyan alkalmazkodnak a készülék alakjához

Mobiltelefon TCL 20R 5G ...

Örökítsd meg a fontos pillanatokat

A telefonnal való fényképezés elengedhetetlen része a három hátoldali kamera. Ez a nagyszerű TCL mobiltelefon el van látva 13Mpx felbontású hátsó kamerával, 2Mpx-es makró objektívvel. A makrókamerával kiváló közeli képeket készíthetünk például virágokról, rovarokról vagy egyéb apró tárgyakról. A makró fotózás lényege a részletgazdag megjelenítés, és az általában nem megfigyelhető apró struktúrák feltárása. Eme TCL okostelefonnal 1920 × 1080 (Full HD) maximális felbontásban készíthetünk videókat. Amennyiben gyenge fényviszonyok között fotózunk, a LED-es vaku segítségünkre lesz.

Nem hagy cserben a telefon akkumulátora

Eme TCL mobiltelefon erőforrását egy beépített akkumulátor, melynek kapacitása 4500 mAh, gondoskodik az egy-két napos használatról. El van látva gyors vezetékes töltéssel, melynek maximális teljesítménye 10 W. Feltöltésére USB-C konnektor használható.

Eme TCL okostelefon kiemelkedő teljesítménnyel rendelkezik

A remek TCL okostelefon elsődleges funkcióit a fejlett Android operációs rendszer működteti, melynek verziója Android 11, tiszta Android felhasználói felülettel. Az Androidot nyitottságáról és a rendelkezésre álló programok , illetve alkalmazások gazdag választékáról ismerik. 4 GB RAM-mal gazdálkodik, amellyel egyszerre több alkalmazást is futtathatunk vagy játszhatunk. Amennyiben további tárolókapacitásra van szükségünk módunkban áll bővíteni egy 1000 GB kapacitású Micro SD memóriakártyával.

Ez a modern TCL okostelefon több kommunikációs lehetőséget nyújt

Olyan népszerű vezeték nélküli kapcsolatokkal van ellátva, mint NFC, WiFi, Bluetooth, GPS és A-GPS. Az NFC (Near Field Communication) lehetővé teszi az egymástól legfeljebb 10 cm-re elhelyezkedő eszközök közötti érintésmentes kommunikációt. Hála ennek a funkciónak nem kell elővenned a hitelkártyád, elég csak odaérintened a telefonod a fizetéshez. A mobiltelefon Wi-Fi kapcsolata lehetővé teszi a gyors és stabil internet hozzáférést, és így a mobil adatforgalmad is megmarad. A Bluetooth technológiának köszönhetően egyszerűen csatlakoztathatjuk a telefont különböző vezeték nélküli eszközhöz, leegyszerűsítve a kommunikációt és az adatmegosztást vezetékek nélkül. Az A-GPS (Assisted Global Positioning System) a GPS kibővített változata, amely nem csak a műholdas jeleket használja, hanem a földi mobilhálózatok és referenciaállomások kiegészítő információit is. Ez a technológia javítja a helymeghatározás sebességét és pontosságát, ami különösen jól jön olyan szituációkban, amikor a műholdak jele gyengébb vagy szakaszos.

Kommunikálj és szórakozz korlátok nélkül

A telefon rendelkezik hellyel egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya számára. Az interneten való böngészést, e-mailek küldését és fogadását, multimédiás tartalmak és applikációk kezelését garantálja a gyors 5G, LTE (4G), HSPA (3,5G), EDGE (2,5G) és GSM/GPRS (2G) adatszolgáltatás, amelynek köszönhetően gyorsan és fennakadás nélkül tölthetünk le nagy méretű fájlokat, streamelhetünk filmeket vagy videótelefonálhatunk szeretteinkkel.

A praktikus hozzáadott funkcióknak mindig örülünk

Használd ki az élet minden pillanatát a népszerű TCL mobiltelefonnal. A biometrikus arcfelismerésnek köszönhetően, a telefon egy gyors pillantással feloldható. Ezenkívül ujjlenyomat olvasó is helyet kapott az okostelefonon. Az MMS lehetővé teszi a szöveges üzeneteknél sokkal gazdagabb tartalom megosztását másokkal. A telefon közelségszenzorja érzékeli, ha hívás közben az arcunkhoz emeljük, és automatikusan kikapcsolja a kijelzőt, hogy megakadályozza a véletlen érintést.

Csatlakozók:

USB-C

Érzékelők:

digitális iránytű (mágneses érzékelő), mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), fényérzékelő és közelségérzékelő

Tartozékok a csomagban:

töltő (adapter kábellel)

Méretei:

164,3 × 75 × 8,99 mm (Ma×Szé×Mé)

Tömeg:

185 g

Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: TCL 20R 5G Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TCL 20R 5G. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si TCL 20R 5G.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ