30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

TCL FF0814WA0CZ

Termékkatalógus
TCL FF0814WA0CZ
Gőzmosógép - elöltöltős, A energetikai osztály, 8 kg töltetkapacitás, súlyozott energiafogyasztása 47 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 48 l /1 ciklus, gőzprogram, inverter motor, súlyérzékelés, késleltetett indítás, gyorsprogram és ruhadarab hozzáadása, Méhsejt szerkezetű dob, centrifugálási fordulatszáma 1400 ford/perc, mérete 59,5 × 85 × 56 cm (Sz×Ma×Mé)
159 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  TCLPR001 Termékszám:  FF0814WA0CZ Gyártó honlapja:
TCL FF0814WA0CZ 159 990 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

TCL FF0814WA0CZ


TCL FF0814WA0CZ elöl töltős gőzölős mosógép, A energiaosztályú

A TCL FF0814WA0CZ gőzölős mosógéppel tökéletes mosást érhetsz el alacsony energiafogyasztás mellett. A mosógép szénmentes inverteres motorral van felszerelve, amely a terhelés függvényében állítja be a teljesítményt. Forradalmi funkció a gőzprogram, amely megszabadítja a ruhákat a nem kívánt mikroorganizmusoktól és baktériumoktól. A gőzprogram mellett értékelni fogod a dobtisztító programot, így nem kell durva vegyszereket használnod. A TCL FF0814WA0CZ gőzölős mosógép lehetővé teszi a késleltetett befejezési idő beállítását, így a ruhákat a számodra megfelelő időpontban moshatod. Még attól sem kell tartanod, hogy kényes szöveteket tegyél a dobba. Az innovatív méhsejtes dob gyengéden és kíméletesen bánik velük. Gyors mosáshoz használhatod a 18 perces programot. Említést érdemel még az automatikus mérőrendszer, amely maga állítja be a víz és az energia mennyiségét. A rugalmasságot és kényelmet az is biztosítja, hogy a mosás során a gépbe plusz mosnivalót is hozzá lehet adni.

A TCL FF0814WA0CZ gőzölős mosógép legfontosabb jellemzői

  • A TCL FF0814WA0CZ gőzölős mosógép A energiaosztállyal büszkélkedhet
  • Akár 8 kg szennyest is elbír
  • 1,400 fordulatszámot kínál
  • A BLDC inverteres motor a mosógép terheléséhez igazítja a teljesítményt
  • Az innovatív gőzmosás megszabadul a nem kívánt mikroorganizmusoktól a szennyesben
  • A dob tisztítására dobtisztító program áll rendelkezésre
  • Állíts be egy akár 24 órás késleltetett mosási időt, hogy megfeleljen a Te preferenciáidnak
  • A méhsejtes dob kíméletes és kíméletes mosással kényezteti a kényes szöveteket
  • Gyors mosáshoz használhatod a 18 perces programot
  • Az automatikus mérőrendszer energiamegtakarítást eredményez
  • Add hozzá az elfelejtett szennyest mosás közben

TCL FF0814WA0CZ elöl töltős gőzölős mosógép, A energiaosztályú

Az A energiahatékonysági osztályú TCL FF0814WA0CZ gőzölős mosógép választása nemcsak a környezetre, hanem a pénztárcára is jelentős pozitív hatással van. Ha ezt az energiatakarékos opciót választod, akár a felére is csökkentheted az energiafogyasztásod egy alacsonyabb besorolású készülékhez képest. Az A energiahatékonysági osztály optimális választás azok számára, akik a környezetbarátságot a háztartásuk számára nyújtott gazdasági előnyökkel szeretnék ötvözni.


Gazdaságos és hatékony BLDC inverteres motor

A szénmentes digitális inverternek köszönhetően a mosógép motorjának teljesítménye pontosan a dob terheléséhez van igazítva. Ez a fejlett mechanizmus biztosítja, hogy a TCL FF0814WA0CZ gőzmosógép optimális sebességgel és hatékonysággal működjön, ami csökkentett rezgésszintet eredményez. Ezáltal a mosógép jelentősen csendesebbé válik, aminek az az előnye, hogy nyugodtabb lesz a háztartás. Az alacsony rezgésszint a mosógép élettartamára is pozitív hatással van. A készülék kisebb mechanikai igénybevételnek van kitéve, ami a TCL FF0814WA0CZ-t tartósabbá és megbízhatóbbá teszi a hosszú távú működés során.

TCL FF0814WA0CZ gőzzel is tud mosni

A TCL FF0814WA0CZ gőzprogramja forradalmi funkció, amely kivételes higiéniai előnyöket biztosít. A gőz könnyen behatol a textíliákba, még azokon a helyeken is, ahol a baktériumok általában elrejtőznek. Így gyakorlatilag minden olyan mikroorganizmus, amely a szokásos mosás után a ruhaneműn maradhat, alaposan eltávolításra kerül. Ez a fejlett mosáshigiéniai kezelés különösen alkalmas kisgyermekek vagy érzékeny bőrűek számára. Ugyanilyen fontos, hogy ez a technológia nyugalmat és biztonságot nyújt. Tudod, hogy a gőzprogramnak köszönhetően a szennyes nemcsak tiszta, hanem alaposan fertőtlenített is lesz. Ez különösen megnyugtató egy olyan időszakban, amikor nagyobb hangsúlyt fektetünk a higiéniára és a tisztaságra otthonunkban. A TCL FF0814WA0CZ gőzprogramja nemcsak technológiai előrelépés, hanem a maximális kényelem és biztonság kulcsa is a mosás során.

Gőzmosógép dobtisztító program

A TCL FF0814WA0CZ gőzölős mosógép a gőzprogram mellett kiváló dobtisztító programmal is rendelkezik. A magas hőmérsékletnek és a rendkívül gyors pörgetésnek köszönhetően a dob belseje alaposan mentes a baktériumoktól és az allergénektől. A tiszta dob a kulcsa annak, hogy megőrizze a mosott ruhák minőségét, és minden egyes mosási ciklusban hosszú ideig kiváló eredményeket biztosítson. Ami nagyszerű, az az a tény, hogy ehhez nincs szükség semmilyen durva vegyszerre. A TCL mosógép saját mosószerekkel dolgozik, és technológiája segítségével hatékonyan tisztítja és fertőtleníti a dob belsejét. Ez azt jelenti, hogy nem kell aggódnod a tisztítószerek megvásárlása miatt, illetve amiatt, hogy azok környezetbarátok-e.

A gőzmosógép akár 24 órás késleltetett indítással rendelkezik

A beépített időzítő 24 órás késleltetett befejezéssel lehetővé teszi, hogy a mosást pontosan a Te igényeid és időbeosztásod szerint tervezd meg. Egyszerűen állíts be egy mosási programot, és felejtsd el, mivel a TCL FF0814WA0CZ gőzmosógép akkor kezdi és fejezi be a mosást, amikor számodra a legjobban megfelel. Ez a rugalmasság nagyobb szabadságot és ellenőrzést biztosít a mosás felett, akár otthon, akár máshol tartózkodsz.

Minőségi méhsejtes dob

A méhsejtes dob áttörést jelent a mosodai ápolásban. Egyedülálló kialakítása lehetővé teszi a szövetek kíméletes kezelését, minimalizálja a kopást, és megakadályozza a szálhúzást. Ez biztosítja kedvenc ruhadarabjaidnak hosszú élettartamát. A gőzmosógép ezzel az innovatív dobdal a mosási folyamatot is optimalizálja. Kialakításának köszönhetően a víz szabadon áthalad a textílián, ami biztosítja a víz és a mosószer alapos keveredését, az öblítést, valamint a szennyeződések és a mosószerek eltávolítását. Ezért a TCL FF0814WA0CZ gőzölős mosógép garantálja a maximális tisztaságot és megőrzi a mosott ruhák minőségét.

A TCL FF0814WA0CZ akár 18 perces gyors mosással is megbirkózik

Ez a praktikus program segít időt megtakarítani elfoglalt életedben, mivel egy mosási ciklus mindössze 18 perc alatt elvégezhető. Ez jelentősen felgyorsítja a mosási folyamatot, ami különösen hasznos lehet olyan helyzetekben, amikor sürgősen tisztára és használatra készre kell mosni a szennyest. A programot úgy tervezték, hogy még ilyen rövid időintervallumban is megbízható és hatékony mosást biztosítson. Ráadásul a TCL FF0814WA0CZ kiváló hatékonyságának köszönhetően biztos lehetsz benne, hogy a szennyesed pillanatok alatt tökéletesen megtisztul és viselhetővé válik.

A betöltött adag automatikus mérlegelése

A TCL FF0814WA0CZ gőzölős mosógép forradalmi megközelítést alkalmaz a mosás terén: beépített digitális mérleggel rendelkezik, amely pontosan leméri a dobban lévő szennyes mennyiségét. Ezen információk alapján a mosógép automatikusan kiszámítja az optimális vízfogyasztást és meghatározza a szükséges ciklusidőt. Ez azt jelenti, hogy a mosás mindig maximális hatékonysággal és pontossággal történik, víz- és energiapazarlás nélkül. Ez az innovatív mérőrendszer szintén jelentős mértékben kapcsolódik az inverteres motorhoz. A dobban lévő szennyes mennyiségének pontos mérésével az inverteres motor optimális hatékonysággal tud működni, és teljesítményét az adott terheléshez igazítja. Ez azt jelenti, hogy a TCL FF0814WA0CZ elöltöltős mosógép minden eddiginél hatékonyabban használja az energiát és a vizet, ami pozitív hatással van a környezetre és csökkenti a mosással kapcsolatos költségeket. Így a TCL mosógép a legmodernebb technológiát ötvözi a hatékonyság és a fenntarthatóság szem előtt tartásával.

A TCL FF0814WA0CZ mosógép dobjába való szennyes hozzáadásának lehetősége

A TCL FF0814WA0CZ elöltöltős gőzölős mosógépen a mosási ciklus megkezdése után további ruhaneműk hozzáadását teszi lehetővé. Ez azt jelenti, hogy ha elfelejtettél egy ruhadarabot, könnyen hozzáadhatod azt anélkül, hogy meg kellene várnod a következő adag szennyest. Ez a TCL mosógép funkció nagyobb rugalmasságot és kényelmet biztosít a mosási folyamat során, megkönnyítve ezzel a mindennapos mosást.


A terméket a gyártó tesztelte, így lehetséges, hogy szállítás közben vízszivárgás tapasztalható.

Paraméterek

Összehasonlít
Maximális centrifugálási sebesség
1 400 ford/perc Kész!
Modell típusa
Szabadonálló Kész!
Energiaosztály
A Kész!
Energiafogyasztás (mosási ciklus)
47 kWh/100 c. Kész!
Maximális töltési kapacitás (mosási ciklus)
8 kg Kész!

2021-es mosógép energia paraméterei

Energiaosztály
A Kész!
Energiafogyasztás (mosási ciklus)
47 kWh/100 c. Kész!
Maximális töltési kapacitás (mosási ciklus)
8 kg Kész!
Súlyozott vízfogyasztás ciklusonként (mosási ciklus)
48 l Kész!
Program időtartama (mosási ciklus)
218 perc (3,63 óra) Kész!
Zajkibocsátási osztály az ECO 40-60° program mellett
B Kész!

Tulajdonságok

Típus
Elöltöltős Kész!
Modell típusa
Szabadonálló Kész!
Programok száma
16 Kész!
Maximális centrifugálási sebesség
1 400 ford/perc Kész!
Kezelőpanel nyelve
Cseh Kész!

Mosógép méretei

Méret (mélység)
Standard (min. 50 cm) Kész!
Mélység
56 cm Kész!
Szélesség
59,5 cm Kész!
Magasság
85 cm Kész!

Funkciók

Mosógép funkciói
Gőzprogram, Inverter motor, Súlyérzékelés, Késleltetett indítás, Gyorsprogram, Ruhadarab hozzáadása Kész!

Tömeg

Tömeg
60 kg Kész!

Mosógép színe

Szín
Fehér Kész!

Tömlő hossza

Bekötőcső hossza
1,5 m Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
  • 2020 októberétől egyes termékek csomagolásában két energiacímke is lehet, ez nem hiba - 2021-ben ún. átcímkézés vár ránk. Ezekkel a termékekkel így az új és a régi energiacímke is megérkezhet.
  • A terméket a gyártó tesztelte, így lehetséges, hogy szállítás közben vízszivárgás tapasztalható.
» Böngészd végig teljes mosógép kínálatunkat, melyek között elöltöltős és felültöltős mosógépek is megtalálhatók. Sőt, akár szárító funkcióval felszerelt mosó-szárítógépek közül is választhatsz!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: TCL FF0814WA0CZ Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TCL FF0814WA0CZ. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si TCL FF0814WA0CZ.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ