Akvizice ApF HU Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

TEAC CD-P800NT fekete

Termékkatalógus
TEAC CD-P800NT fekete
3,0 1 értékelés
CD lejátszó - CD-DA/CD-R/CD-RW, MP3/WAV/FLAC, DSD, 24-bit/192 kHz, BurrBrown D/A konverter, 2x USB, LAN, DLNA, RCA, ingyenes iOS/Android vezérlő alkalmazások
Kód:  TEAC010k Termékszám:  4907034218349

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

TEAC CD-P800NT fekete

A modern, univerzális CD-lejátszó készülék lejátssza a CD lemezeket és emellett olyan hálózati szolgáltatásokat is biztosít, mint internetes rádió fogadása és az előre fizetett szolgáltatások közvetítése. Sőt, azt is lehetővé teszi, hogy külső meghajtón tárolt zenét hallgasson. A lejátszó támogatja hálózaton keresztüli natív lejátszást. Hála az elülső és a hátsó USB portoknak használhatja közvetítéshez vagy olyan készülékeket tud csatlakoztatni, mint iPod / iPhone. Természetesen azt a lehetőséget is méltányolni fogja, hogy Teac AVR távirányító is tartozik hozzá valamint telefonján alapuló iOS / Android WiFi-n keresztül vagy az előlapon lévő kezelőgombbal vagy a távirányítójával is kezelhető.

A fő előnyök

  • CD-lejátszó, amely támogatja a hálózati szolgáltatásokat
  • Internet rádió, közvetítés
  • Vezérlés telefonra telepített alkalmazás segítségével
  • Támogatja a Hi-Res audio formátumokat
  • Képes csatlakozni egy külső meghajtóhoz
  • D / A konverter BurrBrown PCM1795
  • Kompatibilis a DLNA 1.5-el
  • Fluoreszkáló kijelző fényerőszabályozóval

Fantasztikus jellemzők és műszaki megoldások

Az eszköz támogatja a különböző internetes zenei közvetítő szolgáltatásokat, mint a Pandora, vTuner Spotify, Deezer és internetes rádiót is tud játszani. Ugyancsak támogatja a natív DSD és WAV / FLA lejátszását. Mérhető és egyszerűen működtethető az ingyenes Remote App funkción keresztül az iOS eszközök / Android vagy digitális közvetlen kapcsolat és a töltés (Made for iPod / iPhone) vonatkozásában. A lejátszónak van egy funkciója az automatikus energiatakarékosságra (felhasználó által beállítható), amely automatikusan készenléti üzemmódba kapcsolja át, ha nem ismer fel bejövő jelet több mint 20 perc időtartam alatt. 

Kiegyensúlyozott hangvisszaadás

A készülék műszaki jellemzőiből adódóan, különösen nagyra értékelheti a nagy mennyiségű adat feldolgozására szolgáló átalakítót és az egy pár műveleti erősítőt, amely kiváló basszus alaphangzást biztosít, széles skálájú és lenyűgöző tisztaságú hangvisszaadást nyújt. A tápellátás szekcióban Schottky diódát használnak, mely a tiszta energiaáramlásról gondoskodik. Egy gyors áttekintést ad a jelenleg hallható előadóról és a zeneszám címéről, amely nagy fluoreszkáló, fényerő szabályozóval ellátott kijelzőn tekinthető meg.

Lejátszott formátumok:
CD-DA / CD-R / CD-RW
MP3 / WAV / FLAC / DSD / Apple Lossless / WMA Lossless / AAC / WMA / OGG Vorbis

Csatlakozók:
1 x Ethernet port
1 x RCA analóg hangkimenet
2 x RCA sztereó vonal bemenet
1 × koaxiális kimenet
1 x optikai digitális kimenet
1 x fejhallgató kimenet hangerőszabályzóval
2 x USB

Fogyasztás:
30 W
5.6 W (Standby= készenléti + hálózat)
0,42 W (készenlét)

Méretek:
435 × 101 × 301 mm

Tömeg:
4,9 kg

Megjegyzés:
» Összes CD lejátszó

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: TEAC CD-P800NT fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Teac CD-P800NT černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Teac CD-P800NT čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Teac CD-P800NT schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Teac CD-P800NT schwarz.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ