Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Alzaboxy

Tearaway Unfolded - PS4

Termékkatalógus
Tearaway Unfolded - PS4
3,0 1 értékelés
Konzol játék - dobozos változat, műfaj: akció és gyerek, - Az elmúlt évek egyik legkreatívabb indie játéka, amelyet eredetileg PSVita-n jelent meg, azon most átdolgozták és rengeteg extrát töltöttek bele
Kód:  MSX217 Termékszám:  PS719855316 Gyártó honlapja:

Tearaway Unfolded - PS4

    Hagyja, hogy a papírból készült egyedi világ hullámai magával sodorják. Irányítsa a papírból készült postás főhős karakterét! Ebben az egyedi kiadásban számos bónuszt kap. Élvezze az arany levelet Atoi fejpántján, a Journey for Atoi kosztümöt, a Sackboye és Baby Wendigo papírmintákat, a négy díszítést, amelyek a kreatív feladatoknál használhatóak, illetve a játék digitális zenéjét!

    Legfontosabb jellemzői

    • Egyedi, gyűjtői kiadás
    • Játék kicsiknek és nagyoknak
    • Kellemes hangulatú világ
    • Oldja meg a rejtvényeket és a bonyolult feladatokat
    • A fejlett irányításnak köszönhetően a játék beszippantja Önt
    • Több órányi szórakoztató játékidő

    Szabadítsa fel képzeletét

    Kicsi és nagy játékosoknak is egyaránt tetszeni fog ez a játék. Az Ön feladata az lesz, hogy segítse a hírnök, Atoi veszélyekkel teli útját. A papírból készült világ mesének tűnik, de ne hagyja ezt az érzést eluralkodni magán, valahol biztosan veszély vagy egy bonyolult feladat várakozik Önre. Néhány épületet és díszletet az angol folklór ihletett. Ennek köszönhetően a kellemes hangulatot minden lépés megtételekor élvezheti. A játék modern vezérlőrendszert használ. A játék egyszerűen magába szippantja a játékost. A PS4 kamerájának segítségével fog a játékbeli karakterekkel kommunikálni. A DualShock 4 vezérlői lehetővé teszik a vihar erejének szabadon bocsátását. Ez jól elrejtett kincseket vagy rejtekhelyeket tár fel. Végül, de nem utolsó sorban, lehetővé teszi az Ön számára, hogy felszálljon a hajtogatott papírrepülőjével. Ne ijedjen meg az Ön felé repülő tárgyaktól, kapja el őket, és küldje vissza az ellenségei felé. Ez a játék valóban hosszú ideig tartó szórakozási lehetőséget nyújt Önnek.

     

    Paraméterek

    Műfaj
    Akció, Gyerekeknek Kész!
    Szöveg
    EN Kész!
    Szinkron
    EN Kész!
    Korhatár
    7 éves kortól Kész!
    A játék tartalmának leírása
    Félelem Kész!

    Műfaj

    Műfaj
    Akció, Gyerekeknek Kész!

    Lokalizáció

    Szöveg
    EN Kész!
    Szinkron
    EN Kész!

    PEGI Értékelés

    Korhatár
    7 éves kortól Kész!
    A játék tartalmának leírása
    Félelem Kész!

    Verzió

    Platform
    PS4 - doboz Kész!
    Kiadás
    Elsődleges Kész!

    Platform / Licenc

    Típus
    Játék Kész!
    Platform
    PlayStation 4 Kész!
    Licenc
    Doboz Kész!

    Multiplayer

    Multiplayer
    Online Kész!
    Több paraméter

    A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

    Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

    Megjegyzés:


    Figyelem, egyes játékoknál szükség lehet:

    • regisztrációra egyes alkalmazásokban - MS Store, Origin, Steam, Uplay stb. (ehhez részletes útmutatót az Elektronikus licenc érvényesítése c. cikkünkben találsz) 
    • szélessávú internetkapcsolatra, az első játék előtt a kapcsolat beállítására, aktualizálására vagy egyéb műveletekre
    • havidíj fizetésére pl. az online játszható, multiplayeres változathoz (Xbox Live, PlayStation Plus stb.)

      » Ha stílusos, de megbízható konzolt keresel, válassz a PS4 Slim kínálatból!
    » Összes videójáték gyermekek számára

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: Tearaway Unfolded - PS4 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tearaway Unfolded - PS4. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Tearaway Unfolded - PS4. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tearaway Unfolded - PS4. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tearaway Unfolded - PS4.
    P-DC1-WEB10
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ