Shop roku LEGO v APP pro AP+

TECH21 Evo Check iPhone 7 átlátszó

Termékkatalógus
TECH21 Evo Check iPhone 7 átlátszó
Védőtok -
Kód:  TCH016f6 Termékszám:  T21-5330
TECH21 Evo Check iPhone 7 átlátszó Megszűnt

TECH21 Evo Check iPhone 7 átlátszó

Meg szeretné védeni telefonját a szennyeződésektől, a karcolásoktól, az ütődésektől és a rázkódásoktól? Válassza a fekete színű TECH21 védőtokot, és biztosan nem fogja megbánni! Az Evo Check modell kitűnik rendkívüli vékonyságával, könnyűségével és eleganciájával. Az okostelefon hátlapjának védelmét szolgálja, hatékonyan akadályozza meg a külső behatások okozta sérüléseket. A hátlapon kívül a tok minden oldalról védi a telefon széleit is. Természetesen szabadon hagyja a készülék kezelőgombjait, a fényképezőgép lencséjét és a csatlakozókat. Lehetővé teszi a telefon teljes körű használhatóságát a tok eltávolítása nélkül is.

Fő tulajdonságok:

  • Ultravékony hátlapvédő tok
  • Szabad hozzáférés a fényképezőgép lencséjéhez, a kezelőgombokhoz és a csatlakozókhoz
  • A telefon teljes körűen használható a tok eltávolítása nélkül
  • Modern kivitelezés
  • Megvédi a készüléket 3 méter magasból való leeséskor is
  • Vonzó design
  • Pontosan az Apple iPhone 7 méreteihez

Egyedülálló FlexShock rendszer

Az Evo Check védőtok egy fontos tulajdonságával különbözik más termékektől. Ahelyett, hogy az ütés erejét egyszerűen tompítaná, elnyeli azt. Ezt követően szétteríti azt, majd kifelé vezeti. És mindezt az egyedülálló FlexShock ütésálló alapanyagnak köszönhetően.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TECH21 Evo Check pro iPhone 7 bezbarvý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si TECH21 Evo Check pre iPhone 7 bezfarebný. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tech21 Evo 7 Check für iPhone farblos. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tech21 Evo 7 Check für iPhone farblos.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ