AlzaBoxy Q1 Shop roku

Tech21 Evo Check Samsung Galaxy S8 - füst

Termékkatalógus
Tech21 Evo Check Samsung Galaxy S8 - füst
5 1 értékelés
Védőtok - BulletShield technológia, vékony és tartós, csepp és ütésálló, csúszásmentes felület, kivágásokkal a csatlakozók és gombok számára
Kód:  TCH021d3 Termékszám:  T21-5585

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Tech21 Evo Check Samsung Galaxy S8 - füst


Kiváló ütés és karcolás védelem

Az új Samsung Galaxy S8 elragadó, futurisztikus kinézetű, és emellett egyedi, hajlított kijelzővel is rendelkezik. Azonban az okostelefonok manapság nagy veszélyeknek vannak kitéve a mindennapok során - leeshetnek, megkarcolódhatnak. Ezért van szükség egy jó minőségű védőtokra. A Tech21 Evo Check kiváló, minőségi védelmet nyújt a FlexShock™ technológiának köszönhetően. A telefonod úgy fog kinézni, mint amikor először kivetted a dobozából. Az Evo Check füst színű design-al, és érdekes mintával rendelkezik, amely egy hálóra hasonlít.



Megbízhatóan védi a telefont az esésektől és ütésektől

A FlexShock™ technológiának, és a három-rétegű szerkezetnek köszönhetően az Evo Check képes elnyelni az ütéseket, akár 3 méteres magasságig is. Tehát nem kell aggódnod amiatt, hogy a telefonod összetörik a legkisebb eséstől is. Inkább élvezd az életet, aggodalmak nélkül, és bízz mindent a Tech21-re.


Minden részlet tökéletesen kialakítva

A védőtok anyaga FlexShock™ speciális hibrid anyagból készült. Ez egy könnyű, flexibilis anyag, amely elnyeli és elosztja az esések energiáját az egész felületén. A technológia olyannyira hatékony, hogy egy vékony réteg is elegendő ahhoz, hogy megvédje a telefont. Ennek köszönhetően a Tech21 Evo Check rendkívül könnyű, csupán 29.6 gramm.


A kényelem létfontosságú

Az Evo Check tökéletesen illeszkedik a kezedbe, és a csúszásmentes rétegnek köszönhetően nem csúszik ki a kezedből sem. Kifejezetten Galaxy S8 készülékhez lett tervezve, így rendelkezik kivágásokkal az összes gombhoz és csatlakozóhoz, így akár védőtokkal együtt is feltöltheted a telefonodat.



Egyszerű felhelyezés

A speciális kialakításnak köszönhetően a védőtok egyszerűen levehető, és cserélhető - szükség esetén. Ennek köszönhetően a telefon egyszerűen tisztítható. Az Evo Check a helyes felhelyezést követően tökéletesen megvédi az eszközödet.


Próbáld ki

A Tech21 kiváló minőségű anyagokat, és gondos kialakítást garantál. Az összes termék kiváló minőségű, de ha úgy gondolod, hogy hibás terméket kaptál kézhez, vagy normális használat után hiba jelent meg, jogosult vagy ingyenes cserére - a termékre ugyanis élet garancia van. (A feltételek teljesülése esetén)


 

Paraméterek

Típus
Hátlap Kész!
Anyag
Műanyag, Gumi Kész!
Tok rugalmassága/keménysége
Puha Kész!
Tömeg
29,6 g Kész!
Mélység
11 mm Kész!

Típus és anyag

Típus
Hátlap Kész!
Anyag
Műanyag, Gumi Kész!
Tok rugalmassága/keménysége
Puha Kész!
Tömeg
29,6 g Kész!

Méret

Mélység
11 mm Kész!
Szélesség
75 mm Kész!
Magasság
157 mm Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» További telefontokok egyéb mobilokhoz

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tech21 Evo Check pro Samsung Galaxy S8 kouřový. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Tech21 Evo Check pre Samsung Galaxy S8 dymový. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Schutzhülle Tech21 Evo Check für Samsung Galaxy S8 Rauch. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Schutzhülle Tech21 Evo Check für Samsung Galaxy S8 Rauch.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ