Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Akvizice ApF HU

TECH21 Evo Tactical Extreme iPhone 7 fekete

Termékkatalógus
TECH21 Evo Tactical Extreme iPhone 7 fekete
Védőtok
Kód:  TCH015i1 Termékszám:  T21-5333
TECH21 Evo Tactical Extreme iPhone 7 fekete Megszűnt

TECH21 Evo Tactical Extreme iPhone 7 fekete

A Tech21 Evo Tactical Extreme védőtok biztonságot és egyben eleganciát is nyújt a telefonod számára. Annak ellenére, hogy ultra-vékony és kis tömegű - akárcsak egy toll - tökéletesen véd akár 4 méteres esés esetén is. A kiváló becsapódás elleni védelem az egyedi FlexShock anyagnak köszönhető, amelynek köszönhetően az Evo Tactical védőtok 30%-al vékonyabb, és 60%-al kisebb tömeggel rendelkezik mint más védőtokok, de mindeközben hatékonyan elnyeli az esés energiáját, ezzel megvédve a készüléket.

Vékonyabb. Könnyebb. Biztonságosabb.

  • Tudományosan bizonyított, hibrid ellenálló anyag
  • Rugalmas, csúszásmentes felület, kellemes tapintással
  • Nem blokkolja a hozzáférést a csatlakozókhoz
  • Diszkrét és elegáns mintázattal rendelkezik
  • Akár 4 méteres esés esetén is megvédi a telefont
  • 30%-kal vékonyabb és 60%-kal könnyebb, mint más védőtokok
  • Élettartam garancia

Szépít és véd

Az Evo Tactical Extreme tok iPhone 7 telefonhoz minőségi védelmet nyújt, robusztus, matt kinézettel, amely csúszásmentes - így nem kell attól félned, hogy kicsúszik a kezedből a telefon. A védőtok használatával nem csak tökéletes védelmet nyújtasz a telefonod számára, hanem egyedi kinézetet is.

Használat akadályok nélkül

Az Evo Tactical Extreme tok tökéletesen illeszkedik a kezedhbe és egyben biztonság érzetet is ad, de eközben nem blokkolja a csatlakozókat, és a gombok is elérhetőek. A speciális FlexShock™ anyagnak köszönhetően a védőtok nem blokkolja sem a Wi-FI, sem pedig a mobilhálózat jelét, ill. az egyéb szenzorokat sem.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TECH21 Evo Tactical Extreme pro iPhone 7 černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si TECH21 Evo Tactical Extreme pre iPhone 7 čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tech21 Evo Extreme Tactical iPhone Black 7. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tech21 Evo Extreme Tactical iPhone Black 7.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ