Shop roku Shop roku

Tech21 Evo Wallet Samsung Galaxy S8 Plus fekete

Termékkatalógus
Tech21 Evo Wallet Samsung Galaxy S8 Plus fekete
Mobiltelefon tok - notesz tok, BulletShield technológia, vékony és tartós, véd az esésektől és rázkódásoktól, csúszásmentes, a tokban is tölthető
Kód:  TCH021d7 Termékszám:  T21-5609

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Tech21 Evo Wallet Samsung Galaxy S8 Plus fekete


Védőtok, amely többet kínál

A mai rohanó világban a legfontosabb dolgainkat mindig magunknál kell tartanunk. Az is fontos, hogy azok a lehető leggyorsabban és legegyszerűbben elérhetőek legyenek. Ilyen két fő szükséglet a mobiltelefon és a bankkártya. Az okostelefon folyamatos elővétele növeli annak kockázatát, hogy a telefon leesik vagy megkarcolódik. Ne kockáztasson, és szerezzen be Samsung Galaxy Plus S8 telefonjának egy minőségi védőtokot! A Tech21 Evo Wallet a FlexShock technológiával fejlett védelmet kínál. Egyszerre szolgál tokként és pénztárcaként. Készüléke olyan marad, mintha most csomagolta volna ki a dobozból.



Szabja testre

A védőtok kihajtható előlapja beépített zsebbel rendelkezik hitelkártya vagy bankjegyek számára. A zsebben kártyái biztonságosan tárolhatóak, és könnyen hozzáférhetőek lesznek. Ha éppen nincs szüksége annyi helyre, leveheti az előlapot. Így Samsung Galaxy S8+ mobiltelefonjához egy rendkívül könnyű és vékony tokot kap. Ha bezárja, a speciális mikroszálas bélés megvédi a kijelzőt a karcolásoktól.



Megbízható védelem leejtés esetén

Hála a FlexShock™ technológiának és a háromrétegű szerkezetnek az Evo Wallet akár 3 méter magasból való leeséskor is képes elnyelni az ütéseket.  Ezért nem kell aggódnia, hogy mobiltelefonja kisebb eséseknél megsérül. Élvezze inkább a gondtalan életet, a biztonságot pedig hagyja a Tech21-re! 


Részletekbe menően kidolgozva

A tokház FlexShock™ hibrid anyagból készült, ami könnyű, jól formálható anyag. Elnyeli és eloszlatja az ütközés során keletkező erőket. Ez a rendszer annyira hatékony, hogy egy vékony réteg is elegendő az anyagból a tökéletes védelemhez. Ennek köszönhetően az Evo Wallet rendkívül könnyű - tömege mindössze 90 gramm.

A kényelem az alap

Az Evo Wallet tökéletesen illeszkedik a kezébe és csúszásmentes kialakítású. Samsung Galaxy S8 Plus mobiltelefonhoz tervezték, és kényelmesen hozzáférhet annak összes csatlakozójához és gombjához. Természetesen a telefont a tokban is töltheti. 



Egyszerű felhelyezés

A tok a speciális formatervezésnek köszönhetően könnyen felhelyezhető, illetve cserélhető. Ez jól jöhet, amikor szeretné megtisztítani telefonját. Az Evo Wallet-t úgy tervezték, hogy felhelyezéskor a készüléke semmilyen esetben se sérüljön meg. 

Próbálja ki Ön is!

A Tech21 kiváló minőségű anyagokat használ, és a precíz megmunkáláson alapul. A termékei így a kiváló minőség garanciái. Ha az Evo Wallet védőtok mindennapos használata során egy éven belül hibát észlel, akkor ingyenes cserére jogosult. (A feltételek teljesítése esetén.)

 

Paraméterek

Típus
Flipes Kész!
Tok rugalmassága/keménysége
Kemény Kész!

Típus és anyag

Típus
Flipes Kész!
Tok rugalmassága/keménysége
Kemény Kész!
Megjegyzés:
» További telefontokok egyéb mobilokhoz

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Tech21 Evo Wallet Samsung Galaxy S8 Plus fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tech21 Evo Wallet pro Samsung Galaxy S8+ černé. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Tech21 Evo Wallet pre Samsung Galaxy S8 Plus čierne. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tech21 Evo Wallet für Samsung Galaxy S8 Plus schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tech21 Evo Wallet für Samsung Galaxy S8 Plus schwarz.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ