A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

Tech21 Pure Clear pre Samsung Galaxy S8 Plus átlátszó

Termékkatalógus
Tech21 Pure Clear pre Samsung Galaxy S8 Plus átlátszó
5 1 értékelés
Védőtok - BulletShield™ technológia, kivételesen vékony és tartós, véd leesés esetén és az ütődésektől, csúszásmentes felület, töltés lehetősége a védőtokban
Kód:  TCH021d5 Termékszám:  T21-5603

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Tech21 Pure Clear pre Samsung Galaxy S8 Plus átlátszó Megszűnt

Tech21 Pure Clear pre Samsung Galaxy S8 Plus átlátszó


Fejlett védelem az ütődések és rázkódások ellen

Az új Samsung Galaxy S8 Plus elegáns formatervezésével és futurisztikus megjelenésével le fogja Önt nyűgözni. Bizonyára megcsodálja különleges, nagyméretű kijelzőjét. Okostelefonja a mindennapi használat során a leesés és karcolás kockázatának van kitéve. Ezért helyénvaló, ha a telefonhoz beszerez  egy minőségi hátlapot. A Tech 21 márkájú Pure Clear magas szintű védelmet kínál a BulletShield™ technológiának köszönhetően. Készülékét megtartja olyan állapotúnak, mintha most csomagolta volna ki a dobozból. Zadní kryt Tech21 tiszta tiszta pro Samsung Galaxy S8 Plus


Tökéletes funkcionalitás minimális tömeg mellett

 

A Tech21 új anyagokat és a legújabb technológiákat használta fel arra, hogy tökéletes tokot alkosson a Samsung Galaxy S8 Plus mobiltelefonjának. A Pure Clear rendkívül könnyű és vékony, a telefonon gyakorlatilag láthatatlan. A konkurens termékekhez képest 50%-kal keskenyebb, a tömege 50%-kal alacsonyabb (csak 24,3 gramm). Az átlátszó kivitelezés semmilyen módon nem zavarja meg készüléke gyönyörű design-ját.



Megbízhatóan véd leejtés esetén

A Pure Clear tok speciális BulletShield™ anyagból készült, amely a golyóálló üveg alkotórésze. Ez az anyag képes elnyelni az ütődéseket akár két méter magasból való  leeséskor is. Ezért nem kell aggódnia, hogy  mobiltelefonja kisebb eséseknél megsérül. Ehelyett élvezze a gondtalanul az életet, a biztonságot hagyja a Tech21-re! 


Mindig újszerű

A Pure Clear előnyei közé sorolható a karcálló felület, és a védelem az UV sugárzás okozta sárgulás ellen. Ezeknek köszönhetően a tok sokkal tovább szép, és valóban átlátszó marad, pont úgy, mint amikor először a kezébe vette.


A kényelem az alap

 

A Pure Clear tökéletesen illeszkedik a kezébe, a csúszásmentes kialakításnak köszönhetően nem fog kicsúszni a kezéből. Samsung Galaxy S8 Plus mobiltelefonhoz tervezték, így kényelmesen hozzáférhet az összes csatlakozóhoz és gombhoz. Természetesen a telefont a tokban is töltheti. 


 


Egyszerű felhelyezés

 

BulletShield anyagnak köszönhetően a tok könnyen felhelyezhető és cserélhető. Ez jól jöhet akkor, amikor szükség van a telefon tisztítására. A Pure Clear-t úgy tervezték, hogy  felhelyezéskor a készüléke semmi esetre se károsodhasson. 

Próbálja ki Ön is

 

A Tech21 kiváló minőségű anyagokat használ, és a precíz megmunkáláson alapul. A termékei így a kiváló minőség garanciái. Ha a mindennapos használat során a Pure Clear tokon hibát észlel, akkor ingyenes cserére jogosult. Erről szól az élettartam garancia. (A feltételek teljesítése esetén.)

 

Paraméterek

Típus
Hátlap Kész!
Anyag
Műanyag, Gumi Kész!
Tok rugalmassága/keménysége
Kemény Kész!
Tömeg
24 g Kész!
Mélység
164 mm Kész!

Típus és anyag

Típus
Hátlap Kész!
Anyag
Műanyag, Gumi Kész!
Tok rugalmassága/keménysége
Kemény Kész!
Tömeg
24 g Kész!

Méret

Mélység
164 mm Kész!
Szélesség
79 mm Kész!
Magasság
11 mm Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» További telefontokok egyéb mobilokhoz

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tech21 Pure Clear pro Samsung Galaxy S8+ transparentní. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Tech21 Pure Clear pre Samsung Galaxy S8 Plus transparentný. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tech21 Pure Clear für Samsung Galaxy S8+ Transparent. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tech21 Pure Clear für Samsung Galaxy S8+ Transparent.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ