Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

TECHNAXX Musicman Bike Nano BT-X18 - Fehér

Termékkatalógus
TECHNAXX Musicman Bike Nano BT-X18 - Fehér
Bluetooth hangszóró - szilikon tok, kifejezetten kerékpározáshoz, az összes Bluetooth támogatású eszközzel párosítható, 300 mAh-s akkumulátor, 2-4 óra játékidő
Kód:  MK001t7e Termékszám:  4601 Gyártó honlapja:
TECHNAXX Musicman Bike Nano BT-X18 - Fehér Megszűnt

TECHNAXX Musicman Bike Nano BT-X18 - Fehér

Szeretnéd biciklizés közben is kedvenc zenéidet hallgatni? Ehhez ugyan használhatsz fülhallgatót is, de a TECHNAXX Musicman Nano Bike BT-X19 vezeték nélküli hangszóró nagyobb biztonságot nyújt, menő fehér színével pedig még stílusos is lehetsz. A szilikon tokba bújtatott hangszóró 10 méter hatótávolságú Bluetooth 3.0-val rendelkezik.

A csomag egy forgatható tartót is tartalmaz, amelybe könnyedén belehelyezheted a hangszóródat. Az eszközt Bluetooth-on keresztül okostelefonoddal is párosíthatod, ezáltal mindenhova magaddal viheted kedvenc zenéidet.

A beépített 300 mAh-s, újratölthető akkumulátor készenléti ideje a hangerő függvényében akár a 4 órát is elérheti, töltési ideje pedig mindössze 2 óra.

Legfőbb előnyök

  • Vezeték nélküli hangszóró kifejezetten biciklizéshez
  • Forgatható tartó
  • Akár 10 méteres Bluetooth hatótávolság
  • Beépített hands-free mikrofon
  • Akár 4 óra üzemidő egyetlen töltéssel
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: TECHNAXX Musicman Bike Nano BT-X18 - Fehér
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TECHNAXX Musicman Nano Bike BT-X18 bílý . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si TECHNAXX Musicman Nano Bike BT-X18 biely. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TECHNAXX Musicman Nano Bike BT-X18 weiss. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TECHNAXX Musicman Nano Bike BT-X18 weiss.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ