Shop roku Akvizice ApF HU

TECHNAXX MusicMan BT-X23

Termékkatalógus
TECHNAXX MusicMan BT-X23
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - Bluetooth 2.1, kihangosító, 60mAh akkumulátor, micro USB töltőkábel
Kód:  MK001v5b Termékszám:  4634 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

TECHNAXX MusicMan BT-X23

Ez a fülhallgató garantáltan megadja Neked a hőn vágyott sokszínűséget, tartós kialakítást, és tökéletes hangzást. A modern technológiának köszönhetően búcsút inthetsz az idegesítő kábeleknek, így Neked csak annyi a dolgod, hogy élvezd a vezeték nélküli zenehallgatást. A headset Bluetooth 2.1 technológián keresztül kapcsolódik mobilkészülékedhez, amely - a torzításoktól mentes, tiszta audioátvitelen kívül - lehetővé teszi a futás, utazás, vagy akár az irodában töltött nap teljes szabadságának kiélvezését. Csak arra kell figyelned, hogy a zenelejátszó készülék 8 méteres hatósugarán belül maradj. Egyetlen töltéssel a fülhallgató 3,5 órán keresztül képes működni.

Legfontosabb jellemzők

  • Jól illeszkedő fejhallgató, tökéletes sportoláshoz és utazáshoz
  • Audioátvitel Bluetooth technológia használatával
  • Kihangosító funkció egy beépített mikrofonnal
  • Töltés micro USB kábelen keresztül
  • 3 gombok hívások fogadására és zenehallgatásra

Minőségi zenehallgatás

A fülhallgatók hangszórói minőségi hangzást képesek reprodukálni. Mély basszus, erős középhangok, és kellemes magas hangok garantálják, hogy egyből beleszeretsz a készülékbe. Zajszűrő technológiájának köszönhetően mindig tiszta, és zavartalan dallamokat élvezhetsz, a nagy szilikonpárnák pedig kizárnak minden kültéri zajt.

Univerzális használat

A modern Bluetooth technológiájának köszönhetően a fülhallgató egyszerűen párosítható össze mobiltelefonoddal, táblagépeddel, laptopoddal vagy más zenelejátszó eszközzel. Lehetővé teszi a kihangosítást, és hosszú távolságokon keresztül hallgathatod a zenédet, természetesen vezeték nélkül. A készülék gyártásakor a készítő elsősorban az egyszerűséget tartotta szem előtt. Nem kell többet a telefonodra vadásznod a zsebedben, hiszen innentől kezdve egyenesen a fülhallgatón keresztül fogadhatod hívásaidat, és irányíthatod a zenelejátszást.

A csomag tartalma:

  • BT-X23 Bluetooth headset
  • Micro USB töltőkábel
  • Üzemeltetési utasítások
 

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: TECHNAXX MusicMan BT-X23 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TECHNAXX MusicMan BT-X23. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si TECHNAXX MusicMan BT-X23. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TECHNAXX MusicMan BT-X23. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TECHNAXX MusicMan BT-X23.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ