Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Akvizice ApF HU

TECHNAXX MusicMan SoundStation Grenade Bluetooth BT-X4 arany

Termékkatalógus
TECHNAXX MusicMan SoundStation Grenade Bluetooth BT-X4 arany
Bluetooth hangszóró alumínium, hordozható, az összes eszköz támogatja a Bluetooth, 3,5 mm-es audio jack bemenet, 600mAh akkumulátor, microSDHC foglalat, USB
Kód:  MK001t2e Termékszám:  4242 Gyártó honlapja:
TECHNAXX MusicMan SoundStation Grenade Bluetooth BT-X4 arany Megszűnt

TECHNAXX MusicMan SoundStation Grenade Bluetooth BT-X4 arany

Grenade SoundStation BT-X4 egy elegáns hordozható mini hangszóró MusicMan arany design zene szerelmeseinek, akik szeretnék, hogy jó minőségű hang bárhol és bármikor vele. Megkönnyíti a zenét lejátszani a beépített rádió, microSD memóriakártya vagy az USB flash meghajtót. Kábel tud csatlakozni az iPhone, iPad, iPod, mobiltelefon, tabletta, laptopok és vezeték nélküli minden Bluetooth technológiát. A microSD kártya kiváló akkumulátor élettartama 11 óra. Add, hogy ez az erős szerkezete alumíniumból készült, kicsi és praktikus méretek, BT-X4 ideális utazáshoz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: TECHNAXX MusicMan SoundStation Grenade Bluetooth BT-X4 arany
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TECHNAXX MusicMan Grenade Bluetooth Soundstation BT-X4 zlatý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si TECHNAXX MusicMan Grenade Bluetooth Soundstation BT-X4 zlatý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TECHNAXX MusicMan Sound Granate Bluetooth BT-X4 Gold. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TECHNAXX MusicMan Sound Granate Bluetooth BT-X4 Gold.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ