Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Shop roku AlzaBoxy Q1

Technics SL-1210MK7

Termékkatalógus
Technics SL-1210MK7
5 3 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Lemezjátszó - modern dizájn, hangerő szabályzás, rezgésálló, beépített előerősítő, sebesség 33,3, 45 és 78 fordulat/perc, alkalmas DJ-nek, lemeztányér átmérője 332 mm, lemeztányér anyaga alumínium, közvetlen hajtás, egyirányba tört szárú kar, kétirányú lejátszás, RCA kimenet, slipmat alátét a csomagban, tömege 9,9 kg, méretek 169 × 453 × 372 mm (Ma×Sz×Mé), fekete kivitel
432 690 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  TECH002c Termékszám:  SL-1210MK7EG Gyártó honlapja:
Technics SL-1210MK7 432 690 Ft Szállításra kész 3 db
Vásárlás

Technics SL-1210MK7

Lemezjátszó Technics SL-1210MK7 Képernyő

Újra életre akarod kelteni a klasszikus bakelit lemezeid és rendkívüli légkört szeretnél teremteni? Akkor felkeltheti érdeklődésedet ezen modern kivitelezésű Technics vinyl player. A modern stílus minden bulihoz illik. Ez egy lemezjátszó DJ-k számára, amely igényes használatra lett létrehozva. Lemeztányérjának átmérője 332 mm és anyaga alumínium. Ezt a termékmodellt egy központi motor hajtja, melynek előnye a forgás pontos szabályozása a fordulatszám eltérése nélkül. Mindemellett a hangstúdiók körében is népszerű a precizitása miatt. A kézi vezérlésű Technics gramofon addig forog, amíg ki nem kapcsolod.

Technics SL-1210MK7 jelentősebb paraméterei

  • Eme Technics lemezjátszó feléleszti a régi bakelit lemezeidet
  • Modern kivitelezésű
  • Kézi vezérlés
  • A köv. lejátszási fordulatszámokat támogatja: 33,3, 45 és 78 fordulat/perc
  • Ezt a variánst egy központi motor hajtja
  • Integrált előerősítővel szintén kibővítették
  • Kar típusa: egyirányba tört szárú kar
  • Ezekkel a médiumokkal tud megbirkózni: LP
  • További felszereltség: RCA kimenet
  • A csomagnak slipmat alátét ugyancsak a része
Lemezjátszó Technics SL-1210MK7 Oldalnézet
Lemezjátszó Technics SL-1210MK7 Oldalnézet

Élvezd a minőségi hangzást a továbbfejlesztett funkciókkal

Ezen Technics bakelit lemezjátszó életre kelti a bakelit lemezeidet. Beépített előerősítővel egyaránt kibővítették, melynek köszönhetően egyszerűen csatlakoztathatod bármilyen erősítőhöz vagy aktív hangszóróhoz. A köv. lejátszási fordulatszámokat támogatja: 33,3, 45 és 78 fordulat/perc. Egyirányba tört szárú karral lett felszerelve, mely pontosan követi a lemez hangbarázdáit és lehetővé teszi a leolvasási szög jobb beállítását. Eme Technics lemezjátszó csomagolásának slipmat alátét szintén a része. Mérete 169 × 453 × 372 mm (magasság × szélesség × mélység). Tömege: 9,9 kg. Színe: fekete.

A minőségi Technics vinyl player többféleképpen használható

Ez a konkrét vinyl player a hozzáadott funkcióival is rabul ejt. RCA kimenet egyaránt rendelkezésedre áll, így nemcsak klasszikus módon, de külső hangszórón vagy fejhallgatón keresztül is hallgathatod a lemezeidet. Pozitívuma a kétirányú lejátszás. Olyan alapanyagból alkották meg, mely csillapítja a környezet és a motor vibrációit. A kényelmes hallgatáshoz a hangerőszabályozás is hozzájárul. Az alternatív hangszedő tömegének 5,6 és 12 g között kell lennie. Eme Technics lemezjátszó teljesen más szintre emeli a zenehallgatást.

Lemezjátszó Technics SL-1210MK7 Oldalnézet

Paraméterek

Összehasonlít

Hangszedő

Alternatív hangszedő min. tömege
5,6 g Kész!
Alternatív hangszedő max. tömege
12 g Kész!

Fizikai adatok

Szélesség
453 mm Kész!
Mélység
372 mm Kész!
Magasság
169 mm Kész!
Tömeg
9,9 kg Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Összes lemezjátszó

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Technics SL-1210MK7 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Technics SL-1210MK7. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Technics SL-1210MK7. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Technics SL-1210MK7. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Technics SL-1210MK7.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ