30 dnů na vrácení Samsung HU TV launch

TechniSat DIGITRADIO 143 fekete

Termékkatalógus
TechniSat DIGITRADIO 143 fekete
4,0 5 értékelés
Tuner - DAB+/FM, RDS, Internetes rádiók, Spotify, UPNP, Bluetooth, WiFi, színes kijelző, USB tápellátás/lejátszás, RCA kimenet/bemenet, optikai digitális kimenet, koaxiális digitális kimenet, LAN, antenna bemenet, fejhallgató kimenet, távirányító
Kód:  JT858e Termékszám:  V057f51

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

TechniSat DIGITRADIO 143 fekete

Bővítsd Hi-Fi rendszeredet a TechniSat DIGITRADIO 143 tunerrel. Lehetővé teszi a nemzetközi állomások hallgatását Internet, VHF/FM vagy DAB+ rádiótechnológián keresztül. Ez a technológia a CD-hez hasonló minőségű, zajmentes rádióadást biztosít. A TechniSat DIGITRADIO 143 emellett képes UPNP-n vagy Bluetooth-on keresztüliaudio streamingre, valamint támogatja a Spotify és a TechniSat Connect kapcsolatokat. A készüléket RJ45 LAN-csatlakozón vagy kettős 2,4 és 5 Ghz-es WiFi-n keresztül csatlakoztathatod az internethez. 

A TechniSat DIGITRADIO 143 tuner legfontosabb jellemzői

  • A TechniSat DIGITRADIO 143 lehetővé teszi az állomások internetes, VHF/FM vagy DAB+ hangolását.
  • Képes UPNP-n vagy Bluetooth-on keresztüli audio streamingre, valamint támogatja a Spotify és a TechniSat Connect kapcsolatokat.
  • A TechniSat DIGITRADIO 143-t az internethez a LAN RJ45 csatlakozó vagy a kettős 2,4 és 5 Ghz WiFi segítségével csatlakoztathatod.
  • Számos egyéb inputot és outputot is biztosít.
  • A TechniSat DIGITRADIO 143 tuner 240 × 320 pixel felbontású 3,2"-os TFT kijelzővel rendelkezik.

Egyéb csatlakozási lehetőségek

Ha a vezeték nélküli csatlakozási lehetőségek széles skálája nem lenne elég, a TechniSat DIGITRADIO 143 számos egyéb be- és kimenetet is biztosít. Digitális optikai, digitális koaxiális és analóg (L/R) kimenettel, analóg (L/R) bemenettel, F csatlakozóval a külső antenna csatlakoztatásához, valamint AUX IN és USB csatlakozókkal rendelkezik. Emellett 3,5 mm-es csatlakozót találsz a fejhallgatóhoz és egy 3,2"-osTFT-kijelzőt 240 x 320 pixeles felbontással, így mindig tudni fogod, hogy éppen melyik állomás vagy dal szól. A TechniSat DIGITRADIO 143 elegáns kivitelben és fekete színben készült.

Méretek:
435 × 75 × 290 mm

Tömeg:
2,33 kg



A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TechniSat DIGITRADIO 143 černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si TechniSat DIGITRADIO 143 čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TechniSat DIGITRADIO 143 schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TechniSat DIGITRADIO 143 schwarz.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ