Akvizice ApF HU AP+ plus nový vizuál

TECHNOLINE WS 6760

Termékkatalógus
TECHNOLINE WS 6760
4,3 7 értékelés
Időjárás állomás - DCF-77 rádiójellel vezérelt óra kézi beállítás opcióval, kettős ébresztés, 5 animált időjárás előrejelző ikon
Kód:  DH836i Termékszám:  WS 6760 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

TECHNOLINE WS 6760

Szeretne folyamatos áttekintést arról, hogy milyen odakint az időjárás éppen most, de arról is, hogy milyen lesz? Pontosan az ilyen kérdések megválaszolására tervezték a Technoline csúcskategóriás időjárás állomását, amely nem csupán vonzó árával emelkedik ki, hanem számos egyéb funkciójával is, amelyek kielégítik a felhasználók többségének igényeit. Minden szükséges adat a nagyméretű, kék LED-es háttérvilágítású LCD kijelzőn jelenik meg.

 

Fő sajátosságok

  • Csúcskategóriás időjárás állomás remek áron
  • Rengeteg megjeleníthető funkció
  • Jól átlátható LCD kijelző
  • Relatív páratartalom, illetve kültéri és beltéri hőmérséklet mérése
  • Tengerszint feletti magasság beállítása 0-tól 2000 m-ig
  • Egységátváltás: ° C és ° F
  • 5 animált időjárás előrejelző ikon
  • Vezeték nélküli érzékelő a csomag tartozéka
  • Hatótávolság akár 50 méter

Hasznos funkciók

E ügyes időjárás állomás nem csupán a kültéri és beltéri hőmérsékletet képes megjeleníteni, hanem a relatív páratartalmat vagy akár a légnyomást is. Órája DCF-77 rádiójellel vezérelt, mindemellett természetesen kézileg is beállítható. A berendezés lehetőséget kínál 12 vagy 24 órás formátum választására, illetve kettős ébresztési funkcióval is rendelkezik.

Az időjárás állását 5 animált ikon (napos, enyhén felhős, felhős, csapadékos, vihar) színesíti a kijelzőn, továbbá a légnyomás, a hőmérséklet, illetve a páratartalom alakulási irányvonaláról kis nyilacskák tájékoztatják Önt. S ha még mindez nem lenne elég, a Technoline WS 6760 időjárás állomás szintén kijelzi az aktuális holdfázist, illetve a napfelkelte és a naplemente megközelítőleges idejét. Az állomás áramellátásáról két darab AA típusú elem gondoskodik, melyeknek töltöttségi szintjéről a kijelző ikonja tájékoztat. A külső érzékelő áramellátást pedig két darab AAA típusú elem biztosítja. Az elemek nem tartozékai a csomagnak.

 

További paraméterek:

Kijelző mérete:
124 x 79 mm

Állomás méretei:
145 × 45 × 110 mm

Érzékelő méretei:
60 × 99 × 24 mm

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: TECHNOLINE WS 6760 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TECHNOLINE WS 6760. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si TECHNOLINE WS 6760. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TECHNOLINE WS 6760. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TECHNOLINE WS 6760.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ