Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Tefal ActiFry Express XL + snacking AH951830

Termékkatalógus
Tefal ActiFry Express XL + snacking AH951830
4,4 15 értékelés
Airfryer - 1550W, 1,5 kg kapacitás, mosogatógépben mosható teflon edény, átlátszó fedél, digitális kijelző, időzítő
Kód:  TEFFR006 Termékszám:  AH951830 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Tefal ActiFry Express XL + snacking AH951830

A leggyorsabb Actifry, tartozékokkal

Az Actifry Express technológiával készült modern sütő 30% -kal gyorsabb, mint az eredeti Actifry, az erősebb forrólevegős turbinának köszönhetően. A gép minimális mennyiségű olajat használ, például amikor például mindössze 3 % zsírral készít el 1,5 kg ropogós és finom hasábburgonyát. Az elektronikus hőmérséklet-szabályozás stabilabb teljesítményt biztosít. Biztosan értékelni fogod a mosogatógépben mosható, tapadásmentes edényt. Az átlátszó fedélnek köszönhetően  ellenőrizheted az élelmiszer elkészítésének folyamatát. Finom ételeket készíthesz akár félkész termékekkből ezzel a praktikus sütővel a híres Tefal márkától. A csomag tartalmaz egy prospektust, amely 12 ízletes receptet tartalmaz.

30%-kal gyorsabb, mint az eredeti Actifry modellek


Nemcsak sült krumpli

Ezzel a sütővel nemcsak sült krumpli, hanem hús, zöldség és különféle mártások is készíthetők. A tartály kapacitása 1,5 kg, amely akár 6 adaghoz is elegendő. Többféle olaj használható a készülékben, telítetlen zsírsavak is, amelyektől egészségesebbek lesznek az ételekh. Az olajsütő teljesen automatikus, elektronikus hőmérséklet-szabályozással, digitális kijelzővel, időzítővel és autostop funkcióval. Ha nem használod a készüléket, akkor távolítsd el a tápkábelt a jobb tárolás érdekében, és tárold kényelmesen a rekeszben.

Vypnuto
Více než jen hranolky
Vypnuto
Technologie Actifry

Az Actifry technológia

A szabadalmaztatott lapátoknak, az új nagyteljesítményű turbinának és az egyedülálló hőimpulzusoknak köszönhetően 40% -kal több forró levegő áramlik benne, mint az eredeti ActiFry-ban.

Vypnuto
Nízká spotřeba oleje

mindössze 3% zsír 1,5 kg hasábburgonyábhoz egy evőkanál tetszés szerinti olaj hozzáadásával

Příprava masa, zeleniny, omáček

készíthetünk húst, zöldséget, szószokat

možnost mytí v myčce

mosogatógépben elmosható 

Paraméterek

Típusa
Forrólevegős sütő Kész!
Funkciók
Időzítő Kész!
Teljesítmény
1 550 W Kész!
Fritőz kosarak száma
1 Kész!
Tulajdonságok
Tapadásmentes felület, Kijelző Kész!

Sütés típusa

Típusa
Forrólevegős sütő Kész!

Funkciók

Funkciók
Időzítő Kész!

Tulajdonságok

Teljesítmény
1 550 W Kész!
Fritőz kosarak száma
1 Kész!
Tulajdonságok
Tapadásmentes felület, Kijelző Kész!

A Tefalt 1954-ben, Franciaországban alapította Marc Grégoire, miután otthon, a feleségének megalkotta az első tapadásmentes serpenyőt. Később sikeresen alkalmazta a felületet más konyhai felszerelésen is, és ezzel az új konyhai forradalom meghódította a világot. A márka hosszú története alatt több áttörő innovációt is bevezettek, mint például a vezeték nélküli vasalót. Ma már a Tefal széleskörű kínálatában nemcsak az összes elképzelhető konyhai felszerelés található meg, hanem vasalók és mérlegek is. 1968-tól a Tefal a nemzetközi óriáskonzorcium, a Groupe SEB része.

Megjegyzés:
» Böngéssz teljes forrólevegős fritőz kínálatunkban!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Tefal ActiFry Express XL + snacking AH951830 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tefal ActiFry Express XL + snacking AH951830. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Tefal ActiFry Express XL + snacking AH951830. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Fritteuse Tefal ActiFry Express XL + snacking AH951830. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Fritteuse Tefal ActiFry Express XL + snacking AH951830.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ