A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku Akvizice ApF HU

TEFAL COMFORT edényfogó kesztyű szilikonnal

Termékkatalógus
TEFAL COMFORT edényfogó kesztyű szilikonnal
4,4 16 értékelés
- elegáns kivitelben, minden konyhába illik, magas minőségű szilikon belső réteg, 230 ° C-ig hőálló, csúszásgátló belső réteg a biztonságos és egyszerű használat érdekében
Kód:  TEFEV457 Termékszám:  K1298214 Gyártó honlapja:
TEFAL COMFORT edényfogó kesztyű szilikonnal Megszűnt

TEFAL COMFORT edényfogó kesztyű szilikonnal

Odébb kell tenned egy forró edényt, vagy ki kell venned a forró tepsi muffint a sütőből? Akkor a kiváló minőségű szilikonos Tefal Comfort edényfogó kesztyűre van szükséged. Az elegáns kivitelezésű Tefal Comfort edényfogó kesztyű csúszásmentes szilikon béléssel rendelkezik a tenyér részen a forró edények könnyű és biztonságos fogásához. Ennek köszönhetően nincs esélye az égési sérülés kialakulásának. A szilikon réteg 230 ° C-ig hőálló. A minőségi Tefal Comfort edényfogó kesztyű minden konyhába alkalmas, és bizonyára minden lelkes konyhatündér nagyra értékeli.

A Tefal Comfort konyhai edényfogó kesztyű legfontosabb jellemzői

  • A Tefal Comfort kesztyű minden konyhába illik
  • Ideális mindennapos használatra
  • Csúszásmentes tenyér rész a forró elemek könnyű és biztonságos fogásához
  • A belső réteg kiváló minőségű szilikonból készült
  • 230 ° C-ig hőálló
  • Akasztófüllel
  • Elegáns design
  • Fekete és szürke szín

A Tefalt 1954-ben, Franciaországban alapította Marc Grégoire, miután otthon, a feleségének megalkotta az első tapadásmentes serpenyőt. Később sikeresen alkalmazta a felületet más konyhai felszerelésen is, és ezzel az új konyhai forradalom meghódította a világot. A márka hosszú története alatt több áttörő innovációt is bevezettek, mint például a vezeték nélküli vasalót. Ma már a Tefal széleskörű kínálatában nemcsak az összes elképzelhető konyhai felszerelés található meg, hanem vasalók és mérlegek is. 1968-tól a Tefal a nemzetközi óriáskonzorcium, a Groupe SEB része.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

1, vagy 2 db?

A méretét kérném! Hossz, szélesség!

Kérdések és válaszok: TEFAL COMFORT edényfogó kesztyű szilikonnal
Kiegészítők: TEFAL COMFORT edényfogó kesztyű szilikonnal
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tefal COMFORT chňapka se silikonem. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si TEFAL COMFORT chňapka so silikónom. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TEFAL COMFORT Topfhandschuh mit Silikon. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TEFAL COMFORT Topfhandschuh mit Silikon.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ