AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

Tefal Comfort Touch wok spatula

Termékkatalógus
Tefal Comfort Touch wok spatula
Konyhai eszköz - wok spatula, nejlonból készült fej - robusztus, erős, hosszú élettartam, puha felületű fogantyú a kényelmes és biztosabb tartásért, 204 °C-ig hőálló, saválló és elszíneződés-mentes kialakítás, megóvja az ételek természetes ízét, mosható mosogatógépben, szín: fekete-szürke, ideális tapadásmentes felületű edényekhez
Kód:  TEFA065 Termékszám:  K0671514 Gyártó honlapja:
Tefal Comfort Touch wok spatula Megszűnt

Tefal Comfort Touch wok spatula

A francia Tefal márka alapítója 1954-ben felesége óhajára edényeit teflon réteggel vonta be és ezzel kezdetét vette ezen világhírű márka története, amely garancia a kiváló minőségre, tradicionális értékék fenntartására és innovatív megoldások sorára. A Tefal Comfort Touch wok spatula szintén megfelel a fent említett tulajdonságok mindegyikének. Az egyszerű és effektív használatot a szilárd konstrukció és felhasznált anyagok kombinációja garantálja, amelyeknek köszönhetően az eszköz konyhája nélkülözhetetlen kisegítője lesz. Ráadásul az mosható mosogatógépben is.

A Tefal Comfort Touch wok spatula legfontosabb jellemzői

  • Comfort Touch wok spatula széleskörű konyhai felhasználásra
  • Hibátlan, nejlon és üvegrosttal erősített műanyagból készült
  • 240 °C-ig hőálló
  • Kényelmes fogantyú
  • Saválló, elszíneződés-mentes kialakítás
  • Mosható mosogatógépben
  • Használata ideális tapadásmentes felületű edényekhez
  • Garancia az anyukák jól bevált márkájától

A Tefalt 1954-ben, Franciaországban alapította Marc Grégoire, miután otthon, a feleségének megalkotta az első tapadásmentes serpenyőt. Később sikeresen alkalmazta a felületet más konyhai felszerelésen is, és ezzel az új konyhai forradalom meghódította a világot. A márka hosszú története alatt több áttörő innovációt is bevezettek, mint például a vezeték nélküli vasalót. Ma már a Tefal széleskörű kínálatában nemcsak az összes elképzelhető konyhai felszerelés található meg, hanem vasalók és mérlegek is. 1968-tól a Tefal a nemzetközi óriáskonzorcium, a Groupe SEB része.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tefal Comfort Touch obracečka wok . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Tefal Comfort Touch obracačka wok. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tefal Comfort Touch Wok-Wender. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tefal Comfort Touch Wok-Wender.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ