30 dnů na vrácení Shop roku

Tefal Confidence TT3408

Termékkatalógus
Tefal Confidence TT3408
4,6 14 értékelés
Kenyérpirító - 850 W teljesítmény, 2 pirítóhely, szabályozott pirítás, ismételt melegítési funkció, kiolvasztás, azonnali befejezés gomb, magas kiemelés, középre igazítás és fényjelzés, kivehető morzsatálca,
Kód:  SPTsc1577 Termékszám:  TT340830 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Tefal Confidence TT3408

A pirítóst vékonyan vagy vastagon szereted? Mindkettőt el tudja készíteni a Tefal elektromos kenyérpirítója, amelyre mindenkinek szüksége van, aki szereti a pirítóst. Egyszerű vele olyat készíteni, amely mindenben a te ízlésednek megfelelő. 7 fokozat közül választhatsz, attól függően, hogy mennyire barnán szereted. A pirítás bármikor leállítható a STOP gomb megnyomásával. Két vékony, vagy vastag szelet kenyeret helyezhetsz a változtatható szélességű résekbe. A karbantartás? Nagyon egyszerű, csak húzd ki a morzsatálcát és tisztítsd meg. Ezen felül olyan funkciókkal is rendelkezik, mint a kiolvasztás vagy a melegítés. Ezeket a készülék oldalán található gombokkal tudod aktiválni. A pirító hasznos képessége, hogy automatikusan középre igazítja a kenyeret, hogy az egyenletesebben barnuljon.

Legfontosabb jellemzők

  • 7 barnasági fokozat
  • Világító stop gomb az azonnali leállításhoz, kiadás és olvasztás gombok
  • 2 szelet vékony vagy vastag szelet kenyérhez
  • Kivehető morzsatálca
  • Melegítés és olvasztás funkció
  • Automatikus szeletigazítás középre
 

Paraméterek

Szín
Fekete, Inox Kész!
Teljesítményfelvétel
850 W Kész!
Pirítós szeletek száma
2 Kész!
Funkció
Pirítás szabályozása, Ismételt melegítési funkció, Kiolvasztás, Azonnali befejezés gomb, Magas kiemelés, Középre igazítás, Fényjelzés Kész!
Tartozékok
Kivehető morzsatálca Kész!

Szín

Szín
Fekete, Inox Kész!

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
850 W Kész!
Pirítós szeletek száma
2 Kész!

Funkciók és tartozékok

Funkció
Pirítás szabályozása, Ismételt melegítési funkció, Kiolvasztás, Azonnali befejezés gomb, Magas kiemelés, Középre igazítás, Fényjelzés Kész!
Tartozékok
Kivehető morzsatálca Kész!

A Tefalt 1954-ben, Franciaországban alapította Marc Grégoire, miután otthon, a feleségének megalkotta az első tapadásmentes serpenyőt. Később sikeresen alkalmazta a felületet más konyhai felszerelésen is, és ezzel az új konyhai forradalom meghódította a világot. A márka hosszú története alatt több áttörő innovációt is bevezettek, mint például a vezeték nélküli vasalót. Ma már a Tefal széleskörű kínálatában nemcsak az összes elképzelhető konyhai felszerelés található meg, hanem vasalók és mérlegek is. 1968-tól a Tefal a nemzetközi óriáskonzorcium, a Groupe SEB része.

Megjegyzés:
» Böngéssz teljes kenyérpirító kínálatunkban!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

A kenyérpirító méreteit szeretném megtudni: hossz-szélesség-mélység. Köszönöm a választ. Üdv, Sipos Zsuzsa

Kérdések és válaszok: Tefal Confidence TT3408
Kiegészítők: Tefal Confidence TT3408 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tefal Confidence TT3408. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Tefal Confidence TT3408.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ