A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU Shop roku

Tefal DT8150E0 Acess Steam +

Termékkatalógus
Tefal DT8150E0 Acess Steam +
3,8 5 értékelés
Ruhagőzölő - 1600 W teljesítményfelvétel, Super Turbo fokozat, gőzkibocsátás: 26 g/perc, jobb eredmények a kerámiával bevont öntött alumínium talpnak köszönhetően, felmelegedés 40 s alatt, folyamatos szabályozott gőzellátás, kivehető 190 ml térfogatú víztartály, 3 m-es kábel, kefés toldalék vastagabb szövetekhez, textil toldalék finom szövetekhez, rozsdamentes acél horog, textilborotva, élvasaló toldóelem
Kód:  TEFNAP01 Termékszám:  DT8150E0 Gyártó honlapja:

Tefal DT8150E0 Acess Steam +

Tefal header

Access Steam+

Tefal DT8150E0 Access Steam+ ruhagőzölő

A Tefal DT8150E0 Access Steam+ ruhagőzölővel gyorsan és hatékonyan  kisimíthatod ruháidat akár az utolsó pillanatban is! A Tefal DT8150E0 ruhagőzölő átdolgozott konstrukciója két gőzfokozattal és kerámia felületű öntött alumíniumtalppal tökéletes eredményt biztosít. Új technológiájának köszönhetően egyetlen függőleges mozdulattal bárhol, bármikor és bármit gőzölhetsz.


 

Není vyplněn Alternativní text k fotografii!

Mondj búcsút a vasalódeszkának

A Tefal DT8150E0 Access Steam ruhagőzölő forradalmi technológiája tökéletes munkát végez anélkül, hogy ehhez vasalódeszkára lenne szükséged. Egyetlen függőleges mozdulattal a ruháid tökéletesen simák lesznek.

Není vyplněn Alternativní text k fotografii!

A Tefal DT8150E045 másodperc alatt készen áll

Ez a kézi Tefal DT8150E0 Access Steam ruhagőzölő  45 másodperc alatt használatra kész.

Není vyplněn Alternativní text k fotografii!

Akár 26 g/perc közkibocsátás

Folyamatos gőzkibocsátásának köszönhetően, amely eléri az akár 26 g/perc értéket, mindig kényelmes lesz még a legmakacsabb gyűrődések eltávolítása is.

Není vyplněn Alternativní text k fotografii!

Azonnal felveheted a ruhadarabokat

Az új fejlesztésű technológiának köszönhetően, amely a vasaló felület felmelegedéséről gondoskodik, a Tefal DT8150E0 Access Steam+ ruhagőzölő gőz kondenzáció nélkül végzi el a munkát. Ezért a gőzölt ruhadarabokat akár azonnal magadra is veheted.

Není vyplněn Alternativní text k fotografii!

Kivehető víztartály

A Tefal DT8150E0 Access Steam+ ruhagőzölő előnyei közé tartozik a nagy, kivehető víztartály is, amely hosszan tartó gőzölést és kényelmes utántöltést biztosít.

Není vyplněn Alternativní text k fotografii!

Kényelmes használat minden nap

A mindennapi kényelmes használathoz a Tefal DT8150E0 Access Steam+ készülék 3 méteres kábellel van felszerelve. Emellett nem hiányzik a vezérlőgomb sem fényjelzéssel az egyszerű be- és kikapcsoláshoz. 

Není vyplněn Alternativní text k fotografii!

Minden ruhatípushoz

A Tefal DT8150E0 Access Steam+ ruhagőzölő minden ruhatípushoz alkalmas, beleértve a legfinomabbakat is, mint például a selyem.

Není vyplněn Alternativní text k fotografii!

3-féle praktikus kiegészítő

A csomagolásban egy praktikus kefe fej is található, amely a vastagabb textíliákhoz alkalmas. A finomabb anyagokhoz pedig rendelkezésedre áll egy textil fej is. Emellett egy rozsdamentes acél akasztó is van a csomagolásban, amelyet az ajtóra akaszthatsz, és így bárhol használhatod a készüléket.

Není vyplněn Alternativní text k fotografii!

Felfrissít és eltávolítja a baktériumok akár 99,9 %-át

Az intenzív gőzkibocsátás, amellyel a Tefal DT8150E0 Access Steam+ dolgozik, eltávolítja a kórokozók és baktériumok akár 99,9 %-át. Emellett felfrissíti a ruhákat, és eltávolítja a kellemetlen szagokat.

Není vyplněn Alternativní text k fotografii!

Valami extra

A ruhadarabok gőzölés előtti megtisztítására a szőrszálaktól és a portól egy szösztelenítőt is találsz a csomagolásban. Emellett a nadrágok és ingek élére vasalásához alkalmas kiegészítő is hasznos lehet.

Technikai specifikációk

  • Teljesítmény: 1 600 W
  • Gőzkibocsátás: 26 g/perc
  • Víztartály űrtartalma: 190 ml
  • Felmelegedési idő: 40 másodperc
  • Tápkábel hossza: 3 m
  • Szín: Fekete/mink szürke

Funkciók

  • Üzemidő: 10 perc
  • Fertőtlenítés: IGEN
  • Víztartály: Kivehető
  • Készenléti gőz jelzőfény: IGEN
  • A gőz vezérlése a fogantyún: IGEN

Paraméterek

Gőzölés típusa
Függőleges Kész!
Funkcionális elemek vasaláshoz
Gyorsmelegítés Kész!
Teljesítmény
1 600 W Kész!
Gőzkibocsátás
26 g/perc Kész!

Vasaló típusa

Gőzölés típusa
Függőleges Kész!

Funkciók és felszereltség

Funkcionális elemek vasaláshoz
Gyorsmelegítés Kész!

Tech. specifikációk

Teljesítmény
1 600 W Kész!
Gőzkibocsátás
26 g/perc Kész!
Vasalótalp anyaga
Kerámia Kész!

Szín

Szín
Fekete, Szürke Kész!
Több paraméter

A Tefalt 1954-ben, Franciaországban alapította Marc Grégoire, miután otthon, a feleségének megalkotta az első tapadásmentes serpenyőt. Később sikeresen alkalmazta a felületet más konyhai felszerelésen is, és ezzel az új konyhai forradalom meghódította a világot. A márka hosszú története alatt több áttörő innovációt is bevezettek, mint például a vezeték nélküli vasalót. Ma már a Tefal széleskörű kínálatában nemcsak az összes elképzelhető konyhai felszerelés található meg, hanem vasalók és mérlegek is. 1968-tól a Tefal a nemzetközi óriáskonzorcium, a Groupe SEB része.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Most használnám először, felmelegszik, de gőzölő gombot megnyomva csak kattog, semmi gőz nem jön, mi lehet a baja? Mindent ellenőriztem amit a kézikönyv ír. Tudnátok segíteni?

Kérdések és válaszok: Tefal DT8150E0 Acess Steam +
Kiegészítők: Tefal DT8150E0 Acess Steam +
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tefal DT8150E0 Acess Steam +. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Tefal DT8150E0 Acess Steam+.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ