Shop roku Glamour days

Tefal DT9531E0 Pure Tex ruhagőzölő (TESZT)

Termékkatalógus

Teszt

Aktualizálva • Szerző: Eva Mizerová

Tudni szeretnéd, hogyan működik a Tefal DT9531E0 Pure Tex ruhagőzölő és hogyan használható a gyakorlatban? Akkor minden bizonnyal te is ugyanolyan kíváncsi vagy, mint én voltam a tesztelés előtt. Hogy végül hogyan állt helyt, és hogy megéri-e beruházni ebbe a praktikus segítőbe, amely mindig kéznél van, az alábbi sorokból megtudhatod.

Tefal DT9531E0

Tefal DT9531E0 Pure Tex ruhagőzölő (TESZT) – TARTALOM

 1. A Tefal DT9531E0 Pure Tex ruhagőzölő tesztelésének körülményei
 2. A Tefal ruhagőzölő csomagolásának tartalma
 3. A Tefal DT9531E0 Pure Tex ruhagőzölő paraméterei
 4. A Tefal ruhagőzölő üzembe helyezése
 5. Vasalás a Tefal ruhagőzölővel
 6. A Tefal DT9531E0 Pure Tex ruhagőzölő további használati módjai
 7. A Tefal DT9531E0 ruhagőzölő összegző értékelése

A Tefal DT9531E0 Pure Tex ruhagőzölő tesztelésének körülményei

A Tefal DT9531E0 Pure Tex készüléket egy két kisgyermekes háztartásban teszteltük, ahol a mosás mindennapos feladat. Szerencsére nemrég szereztünk be egy szárítógépet, ami nemcsak a nedves szennyes kiteregetésének terhét veszi le a vállamról, hanem az utána következő vasalás során is rengeteg munkát spórol meg. A frissen mosott ruhanemű szépen, pihe-puhán és elrakásra készen kerül ki a szárítógépből. Mégis, néhány darab, például a ruháim, blúzok és a férjem pólóingjei, utómunkát igényelnek a tökéletes, gyűrődésmentes megjelenés érdekében. Erre a célra a ruhagőzölő ideális megoldásnak tűnik. Használatakor nem kell a vasalódeszkával bajlódni, ráadásul a gőz hatékonyan fertőtleníti a ruhákat, emellett néhány csepp parfüm hozzáadásával még az illatuk is kellemes lesz.

Tefal DT9531E0 Pure Tex
A Tefal DT9531E0 Pure Tex ruhagőzölő letisztult, elegáns stílusban tündököl.

A Tefal ruhagőzölő csomagolásának tartalma

A ruhagőzölő kicsomagolásakor már első pillantásra elbűvölt a fehér és kék színű, letisztult, elegáns dizájn. További kellemes meglepetés a viszonylag könnyű súlya, amely könnyed és kényelmes kezelhetőséget ígér. A ruhagőzölőhöz tartozékokat is kapunk, nevezetesen 3 mágneses tartozékot a különböző típusú szövetekhez, egy Monparfum készüléket és egy praktikus tokot a tartozékok tárolására. A készülékhez egy részletes használati útmutató is tartozik, amely világos illusztrációkkal és pontos leírással mutatja be a ruhagőzölő működtetését, valamint a karbantartását és tisztítását. A DT9531E0 Pure Tex ruhagőzölő dobozában a következőket találod:

 • Kézi ruhagőzölő kivehető víztartállyal
 • Tisztító tartozék
 • Gyűrődéseltávolító tartozék
 • Monoparfum tartozék
 • 2 Monparfum parfüm patron
 • Tok a tartozékok tárolására
 • Jól érthető használati útmutató
Tefal DT9531E0 Pure Tex
A Tefal DT9531E0 Pure Tex ruhagőzölő 3 cserélhető mágneses tartozékkal rendelkezik a különböző típusú szövetekhez.

A Tefal DT9531E0 Pure Tex ruhagőzölő paraméterei

Paraméter Tefal DT9100E0 ruhagőzölő
Gőzkibocsátás 30 g/perc
Teljesítmény 1700 W
Tartály kapacitása 200 ml
Gőzfúvás 90 g/perc
Súly 1230 g
Felmelegedési idő 25 másodperc
Tápkábel hossza 2,5 méter
Gőzbeállítás 2
Függőleges gőzölés
Automatikus kikapcsolás
Kivehető víztartály

A Tefal ruhagőzölő üzembe helyezése

Miután alaposan átnéztem a mellékelt útmutatót, nekiláttam, hogy a gyakorlatban is kipróbáljam a ruhagőzölőt. Először is kivettem a víztartályt, amelyet csak kissé ki kell csúsztatni, feltöltöttem vízzel és visszatettem a gőzölőbe. A 2,5 méteres tápkábel elég hosszú, így bármelyik konnektort használhattam. A gyakorlatban a következő eredményeket vártam el a ruhagőzölőtől:

 • Rövid felmelegedési idő
 • A gyűrött ruhák gyors és pontos kisimítása
 • Könnyű kezelhetőség
 • A ruhák időtakarékos kisimítása
 • Higiénikusan tiszta és friss ruhák a gőz antibakteriális hatásának köszönhetően
 • Kényes anyagok (szatén, csipke) óvatos kezelése
 • A ruhák azonnal felvehetők legyenek közvetlenül a gőzölés után
 • Illatosított ruhák a Monparfum készüléknek köszönhetően
Tefal DT9531E0 Pure Tex
Miután feltöltötted a tartályt vízzel és bedugtad a gőzölőt a konnektorba, csak meg kell nyomnod a gombot, és a gőzölő fél percen belül készen áll a használatra.

Vasalás a Tefal ruhagőzölővel

Úgy tűnik, a férjem inge a tökéletes ruhadarab arra, hogy leteszteljem, mennyire végez jó munkát a gőzölő. Bár az ing már átesett a mosási és szárítási folyamaton, mégsem nyújt szalonképes benyomást, így tehát még ki kell simítani a csúnya gyűrődéseket, az egyenetlenségeket a gombzár körül és a gyűrött mellzsebeket. Hogyan birkózik meg a Tefal ruhagőzölő ezzel a kihívással?

Az inget lazán felakasztom a fogasra, bekapcsolom a gőzölőt, amely fél percen belül jelzi, hogy készen áll az akcióra. Mivel az ing durvább anyagból készült, erős gőzintenzitást választok, és fokozatosan végigfuttatom a gépet az ing különböző részein. Minden könnyen és gyorsan megy, és nem győzök csodálkozni, ahogy a kezem alatt a gyűrött ruhadarabból egy gyönyörűen sima, azonnal felvehető ing lesz. A következő képeken láthatod, milyen tökéletes eredményt értem el a gőzölővel.

Tefal DT9531E0 Pure Tex
A gyönyörűen sima és puha ing pontosan az az eredmény, amit a Tefal DT9531E0 Pure Tex ruhagőzölő használatától vártam.

A Tefal DT9531E0 Pure Tex ruhagőzölő további használati módjai

A gőz fertőtlenítő hatása más háztartási tevékenységekhez is felhasználható. Ha a klasszikus gyűrődéseltávolító tartozékot lecserélem a tisztító tartozékra, akkor különböző kárpitok és bútorok tisztítására használhatom, akár otthon a kanapén, akár az autóban. Amint az alábbi képen is látható, a durvább felületű tartozék megbízhatóan felszedi a különböző beágyazódott szennyeződéseket, például a port, a morzsákat és a szőrszálakat.

Ezen lehetőségek adták azt az ötletet is, hogy a gőzölővel tisztítsam meg a gyerekek plüss játékait, amelyek előszeretettel adnak otthont a különböző poratkáknak és pornak. A gőz megbízhatóan eltávolítja ezeket a szennyeződéseket és atkákat, és ez határozottan gyorsabb, egyszerűbb és kíméletesebb módszer, mint a plüssjátékok mosógépben történő mosása, majd bonyolult szárítása.

Tefal DT9531E0 Pure Tex
A klasszikus ruhák gőzölésén kívül a ruhagőzölőt háztartási takarításra és a plüssjátékok fertőtlenítésére is lehet használni.

A Tefal DT9531E0 ruhagőzölő összegző értékelése

A Tefal ruhagőzölővel nagyon könnyű és kényelmes volt dolgozni, és különösen nagyra értékelem, hogy gyorsan és alaposan kisimítja az egyébként nehezen vasalható anyagokat is. A tápkábel elég nagy hatótávolsággal rendelkezik ahhoz, hogy szinte bárhol kezelésbe vehessem a ruháimat, és ne kelljen nehezen mozgatnom őket. Emellett a hagyományos vasaláshoz képest nem kell a vasalódeszka bonyolult kezelésével sem bajlódni; a függőleges gőzölés a ruhagőzölő állványon egyszerűen sokkal praktikusabb és kényelmesebb. A ruhák klasszikus kezelésén kívül a kárpitok karbantartásához is igénybe vehető ez a praktikus segítő, vagy a gőz fertőtlenítő hatását kihasználva például plüssjátékok tisztításához.

A Tefal kézi gőzölőt bátran ajánlom mindenkinek, akinek fontos a ruhaneműk precíz kezelése, vagy akinek a munkája azt megköveteli. Az igazság az, hogy egy kisgyermekes háztartásban, ahol szinte naponta mosnak, és ahol nagy mennyiségű ruhát kell kivasalni, egy gőzölő nem valószínű, hogy helyettesíteni fogja a hagyományos vasalót. Ha azonban olyan eszközt keresel, amellyel néhány ruhadarabot gyorsan befejezhetsz, akkor a függőleges ruhagőzölő ideális választás. Pillanatok alatt tökéletes eredményt tud nyújtani. A ruhákat szinte azonnal felveheted, és már élvezheted is a friss és higiénikusan tiszta ruhaneműk kellemes érzetét. Ha ehhez még hozzávesszük, hogy a gőzölőt más háztartási karbantartási feladatokra is használhatjuk, kétség sem férhet hozzá, hogy egy rendkívül hasznos és sokoldalú készülékről van szó.

Tefal DT9531E0 Pure Tex

Tefal DT9531E0 Pure Tex

Ruhagőzölők

A Tefal DT9531E0 Pure Tex ruhagőzölő ideális a ruhák gyors felfrissítéséhez és kiegyenesítéséhez a tökéletesen elegáns megjelenés érdekében. Mindössze 25 másodperc alatt felmelegszik és használatra kész, emellett akár 90 g/perc gőzfúvást biztosít, így percek alatt tökéletes eredményt érhetsz el. Nemcsak gyönyörűen kisimítja és felfrissíti a ruhákat, hanem egyúttal elpusztítja a baktériumokat, vírusokat és kórokozókat is. A praktikus tartozékok arra szolgálnak, hogy megtisztítsd a különböző textíliákat a portól, szőrtől és szösztől. Adj hozzá néhány csepp parfümöt, hogy a ruháid kellemesen friss illatúak legyenek.

Előnyök

 • Két fokozatú gőzerő
 • Könnyű kezelhetőség
 • Vasal és fertőtlenít
 • Megöli a baktériumokat, vírusokat és kórokozókat
 • Puhítja és felfrissíti a ruhákat
 • Eltávolítja a szöszöket, szőrszálakat, port
 • Különböző anyagokhoz alkalmas
 • 3 kétoldalas mágneses rögzítőelem
 • Gyors felmelegedés
 • Könnyű kialakítás
 • Lehetőség néhány csepp parfüm hozzáadására
 • Automatikus kikapcsolási funkció

Hátrányok

 • Nem helyettesíti a hagyományos vasalót nagyobb mennyiségű ruha esetén
 • Mérete miatt nem nagyon alkalmas utazáshoz
i Ezek a cikkek is érdekelhetnek:
Eva Mizerová

Eva Mizerová

Mindig is pozitív kapcsolatban álltam az írással és az olvasással, ezért örömmel fogadom a lehetőséget, hogy a hobbim során megszerzett tapasztalatot a munkámban is kamatoztathatom. A cikkek és kritikák írása számomra egy olyan kreatív tevékenység, amelyet nemcsak otthon, hanem a lakóautómmal való utazgatás közben is végezhetek. Olaszország lett a kedvenc úti célom, és annyira magával ragadott, hogy nagy lelkesedéssek bele is kezdtem az olasz nyelvtanulásba, mostanra pedig már le is fordítottam az első könyveimet. Egy online magazin főszerkesztője is vagyok, így tényleg nincs vesztegetni való időm. De a legfontosabb az, hogy örömömet lelem abban, amit csinálok, és valóban ki tudok benne teljesedni.

4,9 11×
Tefal DT9531E0 Pure Tex - világoskék
Ruhagőzölő - teljesítmény 1700 W, 3 csatlakozó, gyors felmelegedés 25 másodperc alatt, gőzteljesítmény 30 g/perc, víztartály űrtartalma 200 ml, a gőztisztító funkció frissít és fertőtlenít, elpusztítja a vírusok, baktériumok és kórokozók 99,9%-át, könnyű konstrukció és kompakt méret, exkluzív gőzlöket akár 90 g/percig, illat diszperzió MonParfum tartozékkal, minden ruhatípushoz alkalmas, 15 év javíthatósági garancia
26 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFnz76
Nyomtatás
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ