AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

Tefal Elektronikus időzítő Clipso Minut

Termékkatalógus
Tefal Elektronikus időzítő Clipso Minut
5 3 értékelés
Konyhai időzítő - konyhai időzítő, a következő modellekhez: Clipso Minut Duo, Clipso Minut Perfect, Clipso Minut Easy, a szükséges nyomás és hőmérséklet elérése után a visszaszámlálás automatikusan elindul, ezt követően levehetjük az edényről és magunkkal vihetjük jelzi a főzési idő leteltét
12 390 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  TEFEL001 Termékszám:  X1060007 Gyártó honlapja:
Tefal Elektronikus időzítő Clipso Minut 12 390 Ft Szállításra kész 2 db
Vásárlás

Tefal Elektronikus időzítő Clipso Minut

A főzőedényben történő főzés nagyon gazdaságos és időt takarít meg. Mi lenne, ha egy elektronikus percszámláló figyelné a főzési időt? Lehetséges. A Tefal időzítője kompatibilis a Clipso Minut Duo, a Clipso Minut Perfect és a Clipso Minut Easy magasnyomású főzőkkel. Miután az edényt megfelelően lezárták és az időzítőt elhelyezték, a visszaszámlálás automatikusan elindul, amikor a edényen belüli kívánt nyomás és hőmérséklet eléri. A főzési idő letelte után a percjelző hangjelzést ad. És mi lenne, ha egy másik főzési tevékenységet szerettél volna csinálni, és olyan helyen voltál, ahol nem hallottad meg a sípoló hangot? Nem probléma. A visszaszámlálás megkezdése után a percszámlálót ki lehet venni a tartóból, és magaddal viheted. 

A Clipso Minut legfontosabb jellemzői

  • Ideális főzőedényben történő főzéshez
  • Kompatibilis a Clipso Minut Duo nyomástartó edényekkel, Clipso Minut Perfect és Clipso Minut Easy
  • Automatikusan elindul, ha a megfelelő nyomás és edény hőmérséklete eléri
  • Indítás után a Clipso Minut kihúzható, és magaddal viheted
  • Miután eltelt a beállított idő, hangjelzést ad

A Tefalt 1954-ben, Franciaországban alapította Marc Grégoire, miután otthon, a feleségének megalkotta az első tapadásmentes serpenyőt. Később sikeresen alkalmazta a felületet más konyhai felszerelésen is, és ezzel az új konyhai forradalom meghódította a világot. A márka hosszú története alatt több áttörő innovációt is bevezettek, mint például a vezeték nélküli vasalót. Ma már a Tefal széleskörű kínálatában nemcsak az összes elképzelhető konyhai felszerelés található meg, hanem vasalók és mérlegek is. 1968-tól a Tefal a nemzetközi óriáskonzorcium, a Groupe SEB része.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Tefal Elektronikus időzítő Clipso Minut Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tefal Elektronická minutka Clipso Minut. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Tefal Elektronická minútka Clipso Minut. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tefal Elektronische Küchenuhr Clipso Minut. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tefal Elektronische Küchenuhr Clipso Minut.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ