Akvizice ApF HU Shop roku

Tefal FV5645E0 Turbo Pro Anti-Calc

Termékkatalógus
Tefal FV5645E0 Turbo Pro Anti-Calc
4,5 82 értékelés
Vasaló - 2600W teljesítmény, vízkőgyűjtő, változó gőz akár 50g / perc, 210g / perc gőzlöket, Turbo Boost, Durilium AirGlide Autoclean vasalótalp, automatikus leállítás, Anti Drip rendszer, Automatic Steam, 300ml víztartály, Eco üzemmód függőleges gőz, kábelhossz 2m
Kód:  TEFZE5645 Termékszám:  FV5645E0 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Tefal FV5645E0 Turbo Pro Anti-Calc

Tefal header

TURBO PRO ANTI-CALC FV5645E0

Gőzvasaló Turbo Boost technológiával

A Tefal Turbo Pro Anti-Calc FV5645E0 gőzvasaló Turbo Boost technológiával van elszerelve, amely az erős gőzlöketnek köszönhetően probléma nélkül távolítja el még a legmakacsabb gyűrődéseket is különböző típusú textíliákból. A modell nagy előnye az egyedülálló Durilium AirGlide vasalótalp, amely a legjobb siklással rendelkezik a maga osztályában, és amely megőrzi hosszú távú tisztaságát a maximális gőzeloszláshoz. Nagy, 2600 W-os teljesítményének köszönhetően biztosított a gyors felmelegedés és a nagy teljesítmény vasalás közben, így a Turbo Pro vasaló játszva elbánik a legmakacsabb gyűrődésekkel is.

Patentovaný sběrač vodního kamene

Egyedülálló vízkőgyűjtő

Hogy a vasalás nagy teljesítménye és a készülék hosszú élettartama biztosítva legyen, a Tefal Turbo Pro vasaló szabadalmaztatott vízkőgyűjtővel is fel van szerelve, amely hatékonyan megfogja még a legapróbb részecskéket is. Ha a vízkőgyűjtő megtelik, könnyedén kiveheted a vasalóból és kitisztíthatod.

Žehlící plocha AirGlide

 Durilium AirGlide Autoclean vasalótalp

A szabadalmaztatott vasalótalp, amely Durilium AirGlide felülettel rendelkezik, meglep majd kiváló siklásával. A vasalótalp emellett katalitikus Autoclean felülettel is el van látva, aminek köszönhetően megőrzi hosszan tartó tisztaságát, ami pozitívan befolyásolja a készülék élettartamát is. 

Příkon 2600 W

Rendkívül gyors felmelegedés

Már nem kell időt pocsékolnod várakozással, amíg a vasaló felmelegszik és készen áll. Nagy, 2600 W-os teljesítményének köszönhetően pillanatok alatt felmelegszik, a nagy teljesítmény pedig elegendő a legmakacsabb gyűrődések kényelmes kivasalására is.

Parní ráz Turbo Boost

Még a legmakacsabb gyűrődéseket is képes eltávolítani

A Turbo Boost funkció biztosítja az erős gőzlöketet a magas gőzelosztásnak köszönhetően, és így lehetővé teszi még a legmakacsabb gyűrődések eltüntetését is. Ezt a funkciót a ruhák felfrissítésére is használhatod függőleges gőzöléssel.

Variabilní výstup páry

Változó gőzkibocsátás

A Tefal Turbo Pro vasaló változó gőzkibocsátással működik akár 50 g/perc értékkel, amely gondoskodik minden gyűrődés kivasalásáról, bármilyen típusú anyag esetében.

Funkce automatického vypnutí

Intelligens automatikus kikapcsolás

A maximális biztonság érdekében a vasaló automatikus kikapcsolás funkcióval és el van látva, amely aktiválódik, ha a készüléket felügyelet nélkül hagyják.

Funkce Anti Drip

Anti Drip funkció

Az Anti Drip funkció megakadályozza a víz csepegtetését vasalás közben, amivel a nedves foltok kialakulását is elkerüli.

Nastavení Eco

Takarékos Eco üzemmód

Ha a takarékos Eco üzemmódot választod, az energiafogyasztás 20%-al csökken, anélkül, hogy a vasalás eredménye radikálisan változna.

Opravitelný výrobek - 10 let

Javítható termék - 10 év

A Tefal ennél a terméknél garantálja a könnyű javíthatóságot és a csere alkatrészek gyors és olcsó szállítását akár 10 éven át. Emellett a világon 6 500 szervizközpont is a rendelkezésedre áll.

Snadné a rychlé žehlední
Žehlící plocha Durilium AirGlide
Rychlé nahřátí
Poradí si se všemi záhyby

Technikai specifikációk

  • Fogyasztás: 2 600 W
  • Gőzkibocsátás: 50 g/perc
  • Gőzlövet: 210 g/perc
  • A gőz és a hőmérséklet beállítása:Automatikus gőz
  • Víztartály űrtartalma: 300 ml
  • Vasalótalp technológiája: Durilium AirGlide Autoclean
  • Vasalótalp siklása: *****
  • Vasalótalp élettartama: *****
  • Tápkábel hossza: 2 m
  • Szín: Sötétszürke és fehér

Funkciók

  • Pontos csúcs: IGEN
  • Szórás: IGEN
  • Függőleges gőzölés: IGEN
  • Vízkőgyűjtő: IGEN
  • Csepegtetés elleni funkció: Anti-drip
  • Folyamatos gőz: csúcs, oldalak és középső rész
  • Automatikus kikapcsolás: IGEN
  • ECO üzemmód: IGEN
  • Ergonomikus gőzkibocsátás: IGEN

Paraméterek

Gőzölés típusa
Függőleges Kész!
Funkcionális elemek vasaláshoz
Spriccelés, Gyorsmelegítés Kész!
Vízzel kapcsolatos funkciók
Vízkőtelenítés Kész!
Egyéb funkciók
ECO mód Kész!

Vasaló típusa

Gőzölés típusa
Függőleges Kész!

Tech. specifikációk

Teljesítmény
2 600 W Kész!
Gőzkibocsátás
50 g/perc Kész!
Gőzlövet
210 g/perc Kész!
Vasalótalp anyaga
Durilium Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter

A Tefalt 1954-ben, Franciaországban alapította Marc Grégoire, miután otthon, a feleségének megalkotta az első tapadásmentes serpenyőt. Később sikeresen alkalmazta a felületet más konyhai felszerelésen is, és ezzel az új konyhai forradalom meghódította a világot. A márka hosszú története alatt több áttörő innovációt is bevezettek, mint például a vezeték nélküli vasalót. Ma már a Tefal széleskörű kínálatában nemcsak az összes elképzelhető konyhai felszerelés található meg, hanem vasalók és mérlegek is. 1968-tól a Tefal a nemzetközi óriáskonzorcium, a Groupe SEB része.

Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes vasaló kínálatunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Kérdésem,hogy a Tefal vasalókhoz van e magyar nyelvű használati utasítás?

Kérdések és válaszok: Tefal FV5645E0 Turbo Pro Anti-Calc
Kiegészítők: Tefal FV5645E0 Turbo Pro Anti-Calc Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tefal FV5645E0 Turbo Pro Anti-Calc. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Tefal FV5645E0 Turbo Pro Anti-Calc. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tefal FV5645E0 Turbo Pro Anti-Calk. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tefal FV5645E0 Turbo Pro Anti-Calk.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ