AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

Tefal XD5100E0 IXEO vízkőmentesítő patron

Termékkatalógus
Tefal XD5100E0 IXEO vízkőmentesítő patron
Vízkőmentesítő - tartalék vízkőmentesítő kazetta IXEO QT1020-hoz, megszűri a vizet és eltávolítja a vízkő akár 100%-át, élettartama akár 50 órányi gőzölés
Kód:  TEPGP511 Termékszám:  XD5100E0 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Tefal XD5100E0 IXEO vízkőmentesítő patron Megszűnt

Tefal XD5100E0 IXEO vízkőmentesítő patron

Nálatok is keményebb a víz és naponta küzdesz a vízkő okozta problémákkal? A háztartási gépek rendszeres vízkőmentesítése nagyon fontos ahhoz, hogy megfelelően működjenek. A(z) Tefal XD5100E0 IXEO vízkőmentesítő patron vízkőtelenítő segítségedre lesz a lerakódások eltávolításában. Elektromos vízforraló, kávéfőző, gőz sütő és egyéb vízfogyasztó berendezések vízkő mentesítésére alkalmas. A rendszeres karbantartás meghosszabbítja a háztartási készülékek élettartamát.

  • Eltávolítja a vízkövet, illetve meghosszabbítja a készülékek élettartamát
  • A(z) Tefal XD5100E0 IXEO vízkőmentesítő patron könnyedén eltávolítja a kemény, lerakódott vízkőréteget
  • Elektromos vízforraló, kávéfőző, gőz sütő és egyéb berendezések vízkő mentesítésére alkalmas
  • A rendszeres karbantartás meghosszabbítja a háztartási gépek élettartamát

A Tefalt 1954-ben, Franciaországban alapította Marc Grégoire, miután otthon, a feleségének megalkotta az első tapadásmentes serpenyőt. Később sikeresen alkalmazta a felületet más konyhai felszerelésen is, és ezzel az új konyhai forradalom meghódította a világot. A márka hosszú története alatt több áttörő innovációt is bevezettek, mint például a vezeték nélküli vasalót. Ma már a Tefal széleskörű kínálatában nemcsak az összes elképzelhető konyhai felszerelés található meg, hanem vasalók és mérlegek is. 1968-tól a Tefal a nemzetközi óriáskonzorcium, a Groupe SEB része.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tefal XD5100E0 IXEO odvápňovací kazeta. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Tefal XD5100E0 IXEO odvápňovacia kazeta. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tefal XD5100E0 IXEO Entkalkungspatrone. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tefal XD5100E0 IXEO Entkalkungspatrone.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ