Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Akvizice ApF HU

Tefal ZE550D38 Express Centrifugal

Termékkatalógus
Tefal ZE550D38 Express Centrifugal
Gyümölcscentrifuga - energiafogyasztás 800W, térfogat 2l-ig, nagyméretű 75 mm átmérőjű betöltőnyílás, Nem szükséges hámozni és szeletelni a gyümölcsöt és zöldségeket, egyszerű tisztítás, 1,4 l átlátszó tartály, 2 sebességes beállítás kemény és lágy nyersanyagokhoz, rázkódásmentes lábak stabilitáshoz , nagy fém biztonsági fogantyú, speciális tisztítókefe, Az eltávolítható alkatrészek moshatók a mosogatógépben
Kód:  TEFZCE356 Termékszám:  ZE550D38 Gyártó honlapja:

Tefal ZE550D38 Express Centrifugal

Egy egészséges életmód a konyhában kezdődik. Készítse magadnak és szeretteidnek minden nap vitaminokkal teli egészséges gyümölcsleveket a Tefal ZE550D38 Express Centrifugal gyümölcscentrifugával. Mindent másodperceken belül könnyedén feldolgoz. A széles töltőnyílásnak köszönhetően nem kell időt töltened azzal, hogy felvágd vagy meghámozd a gyümölcsöt. Két sebesség közül választhatsz. Az alacsony sebesség a lágy nyersanyagokhoz, a magas a keményekhez használható. Az erőteljes 800 W-os motor mindennel megbizrkózi. Neme kell félned a nagy teljesítménytől. A fejlett biztonsági funkcióknak köszönhetően mindenki használhatja ezt a gyümölcscentrifugát.

A Tefal ZE550D38 Express Centrifugális Juicer legfontosabb jellemzői

  • 75 mm széles töltőnyílás
  • Erőteljes konstrukció 800 W
  • A létartály űrtartalma: 2 liter
  • Gyümölcspép tároló űrtartalma: 1,4 liter
  • Fejlett biztonsági funkciók
  • A gyümölcspép tartály töltöttségi szintje látható
  • 2 sebesség: lágyabb / keményebb gyümölcsökhöz
  • A kivehető tartozékok mosogatógépben moshatók
  • Tisztító kefével együtt
  • Kompakt méretek:  248 x 247 x 424 mm


Találékonyan kidolgozott design

Az egész készülék kialakítása egyszerű és kényelmes használatra készült. A nagy mennyiségű gyümölcslé tartálynak és a péppalacknak ??köszönhetően készíthet gyümölcslevet az egész családnak. A tartályok átlátszó anyagból készülnek, így azonnal látható a töltés szintje. A kivehető tartozékok mosogatógépben moshatók, a többi darabot pedig speciális tisztító kefével lehet tisztítani. A karbantartás így nagyon egyszerű. A stabilitást a csúszásgátló lábak a biztosítják és a biztonsági markolat megakadályozza, hogy a készüléket véletlenül beindíthasd. Kompakt méretének köszönhetően minden konyha számára alkalmas.

Paraméterek

Gyümölcsfacsaró típusa
Karos Kész!
Péptartály mérete
1,4 l Kész!
Lé tartály mérete
2 l Kész!
Sebességfokozatok száma
2 Kész!
Töltőnyílás mérete
75 mm Kész!

Típus

Gyümölcsfacsaró típusa
Karos Kész!

Tulajdonságok

Péptartály mérete
1,4 l Kész!
Lé tartály mérete
2 l Kész!
Sebességfokozatok száma
2 Kész!
Töltőnyílás mérete
75 mm Kész!
Tulajdonságok
Anti drip, Mosogatógépben mosható Kész!
Teljesítmény
800 W Kész!
Több paraméter

A Tefalt 1954-ben, Franciaországban alapította Marc Grégoire, miután otthon, a feleségének megalkotta az első tapadásmentes serpenyőt. Később sikeresen alkalmazta a felületet más konyhai felszerelésen is, és ezzel az új konyhai forradalom meghódította a világot. A márka hosszú története alatt több áttörő innovációt is bevezettek, mint például a vezeték nélküli vasalót. Ma már a Tefal széleskörű kínálatában nemcsak az összes elképzelhető konyhai felszerelés található meg, hanem vasalók és mérlegek is. 1968-tól a Tefal a nemzetközi óriáskonzorcium, a Groupe SEB része.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Tefal ZE550D38 Express Centrifugal
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tefal ZE550D38 Express Centrifugal. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Tefal ZE550D38 Express Centrifugal.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ