A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Technikai okok miatt a Budapest Blaha üzletünkben jelenleg vásárlás és csomagátvétel nem lehetséges, megértésüket köszönjük.

Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Tejhabosítók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Típus
Habverő
(54)
Frappé készítő
(3)
Térfogat
0,08 l
2,5 l
-
Meghajtás
Manuális
(2)
Elektromos
(53)
Készülék anyaga
Rozsdamentes acél
(41)
Alumínium
(6)
Műanyag
(24)
Edény anyaga
Acél
(27)
Üveg
(1)
Műanyag
(6)
Tápegység típusa
Elemes
(4)
Hálózati
(39)
Italkészítés
Tejhab
(57)
Forró csokoládé
(20)
Koktél
(4)
Jeges kávé
(10)
Tea
(3)

A tejhabosító segítségével könnyedén készíthetsz tejhabot, amely a népszerű kávéitalok, például a cappuccino vagy a caffé latte szerves részét képezi. A nagyméretű készülékekhez képest kompaktabbak és szinte tökéletes eredményt biztosítanak. Hányféle tejhabosító típus létezik, és miben különböznek egymástól? Segítünk a választásban.

Tovább

Tejhabosító - milyen paraméterekre kell figyelni?

A tejhabosító kiválasztásakor több tényezőt és tulajdonságot is figyelembe kell venni.

A tejhab készítő edény térfogata

A tejhabosító kiválasztása előtt gondold végig, hány embernek fogsz tejhabot készíteni. Például egy cappuccino tejhabjához körülbelül 60 ml tej szükséges. Ha egyszerre több csészéhez fogsz tejhabot készíteni, akkor javasoljuk, hogy nagyobb térfogatú tejhabosító készüléket keress.

A tejhabosító teljesítménye

A térfogathoz hasonlóan az elektromos tejhabosító teljesítménye is a csészék számától függ. Elektromos tejhabosító esetében azt ajánljuk, hogy a teljesítménye legyen legalább 400 W.

A tejhabosító anyaga

A tartályos tejhabosítók különböző anyagokból készülnek. A műanyag tejhabosítók olcsóbbak és könnyebbek, de nem biztos, hogy nagyon tartósak. Az acél tejhabosító sokkal tovább szolgál, de általában drágább.

Mennyi ideig tart a tejhab elkészítése? Az elkészítési idő a tejhabosító típusától függ, az elektromos tejhabosító másodpercek alatt, a kézi tejhabosító pedig egy perc alatt készíti el a habot. A frappé készítőnek kisebb a teljesítménye, így a hab felverése valamivel több, mint egy perc.

Tejhabosító típusok

A tejhabosítók 3 fő csoportra oszthatók a tejhab felhasználása és elkészítése szerint.

Elektromos tejhabosító

Az elektromos tejhabosító a tejhab elkészítésének egyik legkényelmesebb módját kínálja. A kiváló tejhabot egy elektromos meghajtású habverő készíti el egy olyan tartályban, amelyet a beépített fűtőelemmel vagy indukcióval lehet melegíteni. Az elektromos tejhabosító a kialakítása alapján további 3 típusra osztható:

  1. A vezetékes tejhabosító kábele közvetlenül a tartályhoz csatlakozik, így nehezebb lehet kezelni.
  2. A vezeték nélküli tejhabosító sokkal praktikusabb, a különálló tartálynak és talpnak köszönhetően könnyebben kezelhető.
  3. A külön edénnyel ellátott kávéhabosító teljes szabadságot biztosít használat közben.
  • Gyors és kiváló minőségű tejhabosítás.
  • A tejhabosító motorja elvégzi a munkát helyetted.
  • Némelyiknek állítható a hőmérséklete.
  • Magasabb vételár.

i

Az elektromos tejhabosító esetében többféle automata program közül választhatsz, így különleges tejhabot készíthetsz az egyes italokhoz. A három leggyakoribb program a caffé latte, cappuccino és kakaó tejhabbal.

Kézi tejhabosító

A kézi tejhabosító a tejhab készítésének olcsóbb alternatívája, amely a beépített habverőt forgató dugattyú mozgatásával kerül előállításra. A fém- vagy üvegalapnak köszönhetően a főzőlapra is könnyen feltehető, így a tejhab készítéssel egyidejűleg a tejet melegítheted is.

  • A tej alapos habosítása.
  • Alacsonyabb vételár.
  • Nincs szükség áramra.
  • A tejhabosítással egyidejűleg a tejet fel is melegítheted.
  • Nagyobb erőfeszítést igényel a tejhab készítése.

Tudtad, hogy megbízható french press kávéfőződet kézi tejhabosítóként is használhatod?

Frappé készítő

A frappé készítő egy kompakt kézi tejhab készítő, különösen alkalmas jeges kávéhoz és frappéhoz. Egyszerűen mártsd a frappé készítőt az italt tartalmazó pohárba, majd habosítsd. Az ára meglepően alacsony, de a habosítási folyamat hosszabb ideig tart, mint a hagyományos tejhabosító esetében. Cappuccino habosítóként is használható.

  • Nagyon alacsony vételár.
  • Alkalmas frappéhoz vagy jeges kávéhoz.
  • Tápellátás hálózatról és ceruzaelemek segítségével.
  • Kompakt kialakítás.
  • Az alacsony teljesítmény miatt sokáig tart a tej felverése.
  • A tej minőségétől is függ az eredmény.
  • A tej kifröccsenhet az edényből.

i

A legjobb eredmény elérése érdekében, kézzel történő tejhabkészítés esetén friss, 55-60 °C-ra felmelegített zsíros tej használata ajánlott. Néhány tejhabosítós kávéfőző és automata tejhabosító hideg tejjel is használható.

Tejhabosító - egyéb jellemzők

Egyes tejhabosítók olyan funkciókkal rendelkezhetnek, amelyeket hasznosnak találhatsz.

  • A szabályozható hőmérséklet lehetővé teszi, hogy a tejhab hőmérsékletét a saját preferenciáid szerint válaszd ki.
  • A teljesítményszint kapcsoló lehetőséget nyújt a sebesség csökkentésére, ha a tej kifutna.
  • A hideg tejhab készítése a jegeskávé szerelmeseinek tetszeni fog.

A fent megismert tejhabosító típusokon kívül kínálatunkban még tejhabosító kancsók és más barista kellékek is találhatók, amelyek hasznosak lehetnek a kávé tökéletesítéséhez.

Tejhabosító ár

Ahhoz, hogy teljes képet kapj a tejhabosító választása előtt, érdemes az árról is szót ejteni.

  • A kézi tejhabosító ára kedvezőbb, a frappé készítő 5-15 000 forint között kapható, míg a kompressziós elven működő tejhabosító mérettől függően 10-15 000 forintba kerül.
  • Az elektromos tejhabosító valamivel többe kerül, de a tej melegítéséről és a tejhab készítésről is gondoskodik. Mérettől, teljesítménytől függően az elektromos tejhabosító ára 11 000 és 50 000 forint között mozog. Olcsó elektromos tejhabosító kínálatunkban ár szerint növekvő sorrendben nézheted végig a termékeket.
A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
ETA 4189 9000 Artteo, rozsdamentes acél Szállításra kész > 5 db
Tejhabosító - elektromos, tejhab készítéséhez, automatikus kikapcsolás és melegítés funkció, hőbiztosíték, tapadásmentes felület, strix csatlakozó és forgótalp, 3 program, 550 W teljesítmény, készülék anyaga rozsdamentes acél, fedél és tartozék a csomag része, űrtartalma 0,3 l, mérete 17,5 × 16 × 14,5 cm (Ma×Sz×Mé)
22 290 Ft

2.
Lauben 550BC Milk Frother Szállításra kész > 5 db
Tejhabosító - elektromos, tejhab készítéséhez, automatikus kikapcsolás és melegítés funkció, bekapcsolás érzékelő, tapadásmentes felület, mosogatógépben mosható tartozékok és csúszásgátló alap, 3 program, 550 W teljesítmény, maximális hőmérséklet 75 °C, készülék anyaga alumínium, fedél a csomag része, űrtartalma 0,3 l, mérete 20,8 × 15,2 × 17,5 cm (Ma×Sz×Mé)
17 490 Ft

3.
Tescoma 639095.00 PRESIDENT Tejhabosító Szállításra kész > 10 db
Tejhabosító - elektromos, tejhab, forró csokoládé, koktél és jeges kávé készítéséhez, pulse gomb, 1 program, készülék anyaga rozsdamentes acél és műanyag, tok a csomag része, magassága 25,5 cm
6 690 Ft

Még több
57 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
Siguro MF-M620SS Coffee Time Max - Tejhabosító Típusok
4,7 142×
Siguro MF-M620SS Coffee Time Max
Tejhabosító - forró és hideg tej felhabosításához, felverési térfogat: 250 ml, melegítési térfogat: 500 ml, a tejet 65°C-ra melegíti, teljesítmény: 650 W, külső rozsdamentes acél anyag, automatikus kikapcsolás és hőbiztosíték, Strix csatlakozó, 360°-ban elforgatható csúszásmentes talp, integrált tárolóhely a vezetéknek, a kábel hossza 70 cm, 3 év garancia
Szuper ár
16 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_MF_M620SS
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,4 24×
ETA 4189 9000 Artteo, rozsdamentes acél
Tejhabosító - elektromos, tejhab készítéséhez, automatikus kikapcsolás és melegítés funkció, hőbiztosíték, tapadásmentes felület, strix csatlakozó és forgótalp, 3 program, 550 W teljesítmény, készülék anyaga rozsdamentes acél, fedél és tartozék a csomag része, űrtartalma 0,3 l, mérete 17,5 × 16 × 14,5 cm (Ma×Sz×Mé)
22 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ETAPM849
Arany középút Kiváló ár/érték arány
5,0
Bialetti MK01 Elektromos tejhabosító
Tejhabosító - elektromos, tejhab készítéséhez, hőmérséklet szabályozás és melegítés funkció, tapadásmentes felület, 1 program, 500 W teljesítmény, készülék anyaga rozsdamentes acél, edény anyaga acél, fedél a csomag része, űrtartalma 0,24 l, mérete 18,5 × 11,5 × 16,5 cm (Ma×Sz×Mé)
33 790 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BIAPM007
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
5,0
SMEG 50's Retro Style 0,6 l, rózsaszín
Tejhabosító - elektromos, tejhab készítéséhez, automatikus kikapcsolás és melegítés funkció, tapadásmentes felület, forgótalp, csúszásgátló alap, mérőskála és LED jelző, 7 program, 500 W teljesítmény, készülék anyaga rozsdamentes acél és műanyag, edény anyaga acél, fedél és edény a csomag része, űrtartalma 0,6 l, mérete 25 × 18,4 × 14,2 cm (Ma×Sz×Mé)
77 690 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SMEPM206
4,8 74×
Lauben 550BC Milk Frother
Tejhabosító - elektromos, tejhab készítéséhez, automatikus kikapcsolás és melegítés funkció, bekapcsolás érzékelő, tapadásmentes felület, mosogatógépben mosható tartozékok és csúszásgátló alap, 3 program, 550 W teljesítmény, maximális hőmérséklet 75 °C, készülék anyaga alumínium, fedél a csomag része, űrtartalma 0,3 l, mérete 20,8 × 15,2 × 17,5 cm (Ma×Sz×Mé)
17 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LAUBPM227
4,8
SENCOR SMF 2031BK
Tejhabosító - elektromos, tejhab készítéséhez, 1 program, fedél és edény a csomag része, űrtartalma 0,15 l
13 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENsl75
4,7 65×
SENCOR SMF 1010BK
Tejhabosító - elektromos, tejhab készítéséhez, ergonomikus kialakítás, készülék anyaga rozsdamentes acél, tartozék a csomag része
4 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENPM569
4,6 99×
Tescoma 639095.00 PRESIDENT Tejhabosító
Tejhabosító - elektromos, tejhab, forró csokoládé, koktél és jeges kávé készítéséhez, pulse gomb, 1 program, készülék anyaga rozsdamentes acél és műanyag, tok a csomag része, magassága 25,5 cm
6 690 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ETS138o
5,0 17×
Tchibo Indukciós tejhabosító, fekete
Tejhabosító - elektromos, tejhab készítéséhez, automatikus kikapcsolás és melegítés funkció, bekapcsolás érzékelő, hőbiztosíték, mosogatógépben mosható tartozékok, csúszásgátló alap és érintéses vezérlés, 2 program, 500 W teljesítmény, készülék anyaga rozsdamentes acél és műanyag, edény anyaga műanyag, fedél és tartozék a csomag része, űrtartalma 0,5 l, mérete 20 × 13 × 13 cm (Ma×Sz×Mé)
29 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TCHNM627
Rohnson R-4416
Tejhabosító - elektromos, tejhab, forró csokoládé és jeges kávé készítéséhez, automatikus kikapcsolás és melegítés funkció, tapadásmentes felület, forgótalp és LED jelző, 4 program, 500 W teljesítmény, maximális hőmérséklet 65 °C, készülék anyaga műanyag, edény anyaga műanyag, fedél, állvány és edény a csomag része, űrtartalma 0,3 l, mérete 20,5 × 16 × 10,7 cm (Ma×Sz×Mé)
Leárazás -3 %
12 190 Ft 12 590 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROHnpm99
4,7
Bialetti Kézi tejhabosító, 10 cm
Tejhabosító - manuális, tejhab készítéséhez, ergonomikus kialakítás, készülék anyaga alumínium, űrtartalma 0,68 l, mérete 20 × 15 × 10 cm (Ma×Sz×Mé)
13 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BIAPM004
4,3 18×
Rohnson R-447
Frappé készítő - elektromos, tejhab, forró csokoládé, koktél és jeges kávé készítéséhez, funkciók része teljesítmény szabályozás, csúszásgátló alap, 2 program, 100 W teljesítmény, készülék anyaga műanyag, edény anyaga műanyag, edény a csomagban, űrtartalma 0,45 l, mérete 38,5 × 12 × 17 cm (Ma×Sz×Mé)
14 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROHFR001
4,5 27×
SENCOR SMF 4000BK
Tejhabosító - tejhab készítéséhez, hőmérséklet szabályozás funkció, tapadásmentes felület, 4 program, 650 W teljesítmény, maximális hőmérséklet 68 °C, készülék anyaga rozsdamentes acél és műanyag, edény anyaga acél, fedél a csomag része, űrtartalma 0,3 l, mérete 20,5 × 17 × 13 cm (Ma×Sz×Mé)
19 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENPM646
3,9 29×
PHILCO PHMF 1050
Tejhabosító - elektromos, tejhab készítéséhez, automatikus kikapcsolás funkció, tapadásmentes felület, 3 program, 450 W teljesítmény, készülék anyaga műanyag, fedél a csomag része, űrtartalma 0,2 l, mérete 16 × 18,3 × 20,8 cm (Ma×Sz×Mé)
12 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIPH475
4,5 14×
KRUPS XL100810 Milk Fronthier
Tejhabosító - 150 ml tej habosítása, tapadásmentes felület, egyérintéses panel, 360 fokban forgatható alap, belső anyaga rozsdamentes acél, külső anyaga műanyag, kivehető fedő, 15 év javíthatósági garancia
Szuper ár
18 390 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KRUPM475
4,7 140×
Rohnson R-500n
Frappé készítő - elektromos, tejhab, koktél és jeges kávé készítéséhez, ergonomikus kialakítás és mérőskála, 25 W teljesítmény, készülék anyaga műanyag, edény anyaga műanyag, edény a csomagban, űrtartalma 0,08 l, mérete 30,5 × 9,2 × 6,5 cm (Ma×Sz×Mé)
5 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAN2171g
4,5
ETA Latteo 6189 90000
Tejhabosító - elektromos, tejhab készítéséhez, teljesítmény szabályozás funkció, 4 program, 500 W teljesítmény, készülék anyaga rozsdamentes acél, edény anyaga acél, űrtartalma 0,3 l
22 190 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: ETAPM498
3,2
Catler MF 610
Tejhabosító - elektromos, tejhab készítéséhez, automatikus kikapcsolás és melegítés funkció, mérőskála, 4 program, 600 W teljesítmény, készülék anyaga rozsdamentes acél, fedél a csomag része, űrtartalma 0,7 l, mérete 24 × 16,6 × 16 cm (Ma×Sz×Mé)
24 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CATPM534
5,0
Severin SM 3586 Spuma 700
Tejhabosító - elektromos, tejhab készítéséhez, hőmérséklet szabályozás, teljesítmény szabályozás és melegítés funkció, hőbiztosíték, tapadásmentes felület, mosogatógépben mosható tartozékok és LED jelző, 5 program, 500 W teljesítmény, hőmérséklet 45 - 65 °C, készülék anyaga rozsdamentes acél, edény anyaga acél, fedél a csomag része, űrtartalma 0,7 l, mérete 25 × 15,5 × 19,5 cm (Ma×Sz×Mé)
56 390 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SEVPM223
Concept NM4101 Nordic, fekete - Tejhabosító Típusok
3,7
Concept NM4101 Nordic, fekete
Tejhabosító - elektromos, tejhab és forró csokoládé készítéséhez, melegítés funkció, bekapcsolás érzékelő, hőbiztosíték, tapadásmentes felület, strix csatlakozó, forgótalp, csúszásgátló alap és mérőskála, 3 program, 500 W teljesítmény, maximális hőmérséklet 65 °C, készülék anyaga rozsdamentes acél, fedél a csomag része, űrtartalma 0,24 l, mérete 18 × 14,5 × 10,5 cm (Ma×Sz×Mé)
15 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONPM074
5,0
SMEG 50's Retro Style 0,6 l, pasztellzöld
Tejhabosító - elektromos, tejhab készítéséhez, automatikus kikapcsolás és melegítés funkció, tapadásmentes felület, forgótalp, csúszásgátló alap, mérőskála és LED jelző, 7 program, 500 W teljesítmény, készülék anyaga rozsdamentes acél és műanyag, edény anyaga acél, fedél és edény a csomag része, űrtartalma 0,6 l, mérete 25 × 18,4 × 14,2 cm (Ma×Sz×Mé)
90 390 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SMEPM190
4,7
Melitta Cremio, fekete
Tejhabosító - elektromos, tejhab és forró csokoládé készítéséhez, melegítés funkció, bekapcsolás érzékelő, 500 W teljesítmény, készülék anyaga műanyag, fedél a csomag része, űrtartalma 0,25 l, mérete 23,9 × 17,6 × 15,8 cm (Ma×Sz×Mé)
26 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MELNM614
Melitta Cremio, rozsdamentes acél
Tejhabosító - elektromos, tejhab és forró csokoládé készítéséhez, melegítés funkció, bekapcsolás érzékelő, 450 W teljesítmény, készülék anyaga rozsdamentes acél és műanyag, edény anyaga acél, fedél a csomag része, űrtartalma 0,25 l, mérete 23,9 × 17,6 × 15,8 cm (Ma×Sz×Mé)
31 090 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: MELNM638
Melitta Cremio, fehér
Tejhabosító - elektromos, tejhab és forró csokoládé készítéséhez, melegítés funkció, bekapcsolás érzékelő, 500 W teljesítmény, készülék anyaga műanyag, fedél a csomag része, űrtartalma 0,25 l, mérete 24,5 × 18,6 × 15,8 cm (Ma×Sz×Mé)
26 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: MELNM621

Tejhabosítók

ajándékWMF promóciók A német WMF cég egyedülálló promóciója lehetőséget kínál arra, hogy olyan termékeket szerezz be, amelyek kellemesebbé teszik a konyhában töltött időt. A kiváló minőségű anyagfelhasználásnak és a kifinomult dizájnnak köszönhetően bármilyen konyhában megtalálják a...
Az emberek a kávé felfedezése óta élvezik ezt a finom, aromás italt. Ízletes, energiát ad, és több millió ember számára fontos reggeli rituálé lett. Kóstoltad már a fitness, a zöld, a cibet vagy a BIO kávét? Cikkünkből áttekintést és tanácsot kaphatsz arról, hogy milyen...

Tejhabosítók

A Tejhabosítók kategóriában összesen 57 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó tejhabosítók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább tejhabosítók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb tejhabosítók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: tejhabosítók vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ