AlzaBoxy Q1 Shop roku

Telefon projektor

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Natív felbontás
1920 × 1080 px
(30)
3840 × 2160 px
(25)
1280 × 800 px
(1)
1280 × 720 px
(4)
854 × 480 px
(3)
Felbontás típusa
Full HD
(30)
HD Ready
(4)
4K
(25)
WXGA
(1)
FWVGA
(3)
Vetítési távolság típusa
Ultra Short Throw - ultrarövid
(15)
Short Throw - rövid
(43)
Normal Throw - normál
(6)
Technológia
DLP
(43)
LCD
(17)
Fényforrás
Halogén
(7)
LED
(47)
Lézer
(11)
További bemenetek
USB 2.0
(58)
Fejhallgató csatlakozó
(49)
WiFi
(40)
Bluetooth
(34)
RJ-45 (LAN)
(16)
Grafikus bemenet
HDMI
(37)
VGA (D-SUB)
(5)
Szűrés

A telefon projektor nem más, mint egy olyan projektor, amely Android operációs rendszert futtat, így okostelefonnal vagy más smart eszközzel is összeköthető és alkalmas multimédia tartalmak vetítésére. Ezek gyakran hordozható mini projektorok saját akkumulátorral, de vannak méretesebb, komolyabb teljesítményt és minőséget nyújtó modellek, amelyek jobban használhatók otthoni házimozi rendszer részeként. Mit kell tudni az okostelefon projektor modellekről és mire kell figyelni a választáskor?

Tovább

Okostelefon projektor - Mire jó a telefonos projektor?

A legjobb telefon projektor az, amely nemcsak WiFi-re tud csatlakozni, hanem összeköthető a telefonodon található porttal is. A telefonos projektor új lehetőségeket kínál a médiafogyasztás terén. A telefonos kivetítő kiváló társ családi fényképek vagy videók nézegetéséhez, de használhatod üzleti prezentációkhoz, filmnézéshez, videojátékokhoz és sok más tevékenységhez. Saját házimozi rendszer kiépítéséhez is alkalmasak.

Okostelefon projektor - telefonhoz kivetítő
A telefon projektor új lehetőségeket kíván a médialejátszás terén otthon és az üzleti életben is.

Hordozható mini telefon projektor

Az okostelefon projektor modellek gyakran a mini kategóriába tartoznak, amelyek kompakt méreteikről, minimális tömegükről és könnyű hordozhatóságukról ismertek. E tulajdonságaiknak köszönhetően kiválóan használhatók az üzleti életben: irodai prezentációknál, szakmai tárgyalásokon, üzleti találkozókon. Kompakt méreteik külön előnyt nyújtanak üzleti utakon, ahol így egy egész kivetítő rendszer fér el a zsebedben vagy a bőrőndöd egyik sarkában. Az ilyen mini telefonos projektor minimális helyet foglal, de a telefonoddal társítva az Android rendszer segítségével bárhol pillanatokon belül készen állhatsz üzlettársaid, munkáltatód vagy kollégáid lenyűgözésére. Számos mini telefon projektor modell saját akkumulátorral rendelkezik, amely akár több órányi használatot is kibír.

  • Kompakt méret, alacsony tömeg
  • Könnyű hordozhatóság
  • Beépített akkumulátor
  • Megfizethető ár
  • Szerényebb felbontás és fényerő a zsebprojektorok esetében

Okostelefon projektor otthonra - Android és házimozi

A telefon projektor másik kategóriájába a méretesebb projektorok tartoznak, amelyek nem hordozhatóságukról ismertek, hanem arról, hogy TV nézésre optimalizáltak, így alkalmasabbak otthoni használatra, akár házimozi rendszer részeként. A hordozható mini projektorok esetén a gyártók mindig kompromisszumokra kényszerülnek a felbontás és a fényerő terén. A házimozihoz is alkalmas okostelefon projektorok esetén azonban ez nem áll fenn. Android operációs rendszerüknek köszönhetően könnyedén telefonhoz vagy más mobileszközhöz csatlakoztathatók, s máris minőségi kompromisszumok nélkül élvezheted kedvenc filmjeidet és játékaidat vagy nézegetheted nyaralásod fényképeit akár Full HD felbontásban. Gyakori funkciók:

  • Android TV kompatibilitás
  • Vezeték nélküli WiFi és Bluetooth technológia
  • Beépített akkumulátor
  • Hangvezérlés
  • Univerzális csatlakoztathatóság - USB, HDMI, WiFi, Bluetooth
  • Chromecast funkciók
  • Gyors autofókusz
Mobiltelefon kivetítő - Okostelefon projektor
A házimozihoz is alkalmas telefonos projektor komoly minőségbeli ugrást képvisel a hordozható mini telefon projektor modellekhez képest.

Az Android rendszert használó házimozihoz is alkalmas okostelefon projektorok nagy előnye a mini telefon projektor modellekkel szemben a nagyobb teljesítmény és komolyabb képminőség, így természetesen nem csak otthoni tartalmak megjelenítésére alkalmasak, hanem üzleti környezetben is hatékony segítőtársként funkcionálnak, olyan helyzetekben, ahol a prezentációk igényes minőségű megjelenítése szükséges, akár napfényes körülmények között is.

  • Akár Full HD felbontás és magas fényerő
  • Bizonyos modelleknél akár 3D megjelenítés
  • Könnyű csatlakoztathatóság okostelefonhoz, tablethez, laptophoz és egyéb smart eszközökhöz
  • Magasabb ár
  • Kevésbé hordozható

Okostelefon projektor - Mire figyeljünk választáskor?

Telefonos projektor választásakor az első és legfontosabb szempont az, hogy mire kívánjuk használni. Könnyen hordozható mini modellre van szükséged a munkádhoz, vagy inkább egy erősebb modellt szeretnél filmek és egyéb médiák lejátszására otthon? Ha ezt eldöntötted, akkor a vetítési minőségen, fényerőn, akkumulátor élettartamon és csatlakoztathatóságon túl van még néhány paraméter, amelyet érdemes figyelembe venned.

  • Chromecast kompatibilitás - Ha a telefonos projektorodat intelligens média eszközzé szeretnéd varázsolni, a legegyszerűbb megoldás Chromecast csatlakoztatása valamelyik HDMI portba. Ne feledd, hogy nem minden okostelefon projektor Chromecast kompatibilis, hiába rendelkezik HDMI csatlakozóval.
  • Használható napfényes viszonyok között? - Számos okostelefonos projektor nappal, világos szobában is használható. A hordozható projektorok viszont nem minden esetben rendelkeznek a legfényesebb izzókkal, így napfényes viszonyok közt az általuk kivetített kép néha nehezebben látható.
  • USB-C és HDMI portok - A csatlakozók esetén legfontosabb, hogy a telefon projektor kompatibilis legyen az általad használt eszközök portjaival. Ez általában HDMI a laptopoknál, vagy USB-C a modern okostelefonoknál (és MacBook-nál). Ha a projektorod csak HDMI-portokkal rendelkezik, akkor vásárolhatsz USB-C-HDMI átalakítót.
  • Az elhelyezés módja - Számos modell helyezhető asztalra vagy akár a földre is, de léteznek olyan telefonos projektor modellek, amelyek falra vagy plafonra is szerelhetők.
  • Felszerelés - Itt is a te igényeid és preferenciáid a döntők. A leggyakoribb kiegészítők közé tartoznak a hangszórók, beépített akkumulátor, belső memória, memóriakártya használatának lehetősége, és természetesen a távirányító.

Hiába választod ki a legjobb telefonos projektort, néha a fehér fal nem a legtökéletesebb háttér. Ha igazán minőségi, igényes és hibáktól mentes megjelenítést szeretnél, akkor mindenképp érdemes befektetned számos vetítővászon modellünk egyikébe.

Telefon projektor ár

Az okostelefon projektor kategóriában egyértelműen a hordozható mini modellek képviselik az olcsóbb kategóriát. A legolcsóbb modellek egyike akár 100 ezer forint körüli összegért a tiéd lehet. A komolyabb, valóban házimozi élményt nyújtó telefonos kivetítő modellek ára általában többszázezer forint, de kivételes minőségű és kifinomultságú modellek esetén akár az 1 millió forintot is elérheti.

i

Nem tartozol az Androidos táborba? Ha iPhone-ra esküszöl, akkor sem kell attól tartanod, hogy nem találsz telefonos projektort. Tekintsd meg Bluetooth projektor kínálatunkat, amelyeket gond nélkül használhatsz iPhone-oddal.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
WANBO X1 Max Szállításra kész > 5 db
Projektor - LCD LED, Full HD, natív felbontás 1920 × 1080, 16:9, 350 ANSI lm, HDMI 2.0, hangszórók, Android, Netflix, YouTube
84 790 Ft

2.
WANBO T6R Max Szállításra kész > 5 db
Projektor - LCD LED, Full HD, natív felbontás 1920 × 1080, 16:9, 650 ANSI lm, HDMI 2.0, hangszórók, Android, Netflix, YouTube
155 190 Ft

3.
XGIMI Elfin Szállításra kész > 5 db
Projektor - DLP LED, Full HD, natív felbontás 1920 × 1080, 16:9, 800 ANSI lm, HDMI 2.0, Bluetooth, WiFi, HDR, hangszórók, Android
219 890 Ft

Még több
64 termék
3,7 19×
WANBO X1 Max
Projektor - LCD LED, Full HD, natív felbontás 1920 × 1080, 16:9, 350 ANSI lm, HDMI 2.0, hangszórók, Android, Netflix, YouTube
84 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WAN003a
3,5
WANBO T6R Max
Projektor - LCD LED, Full HD, natív felbontás 1920 × 1080, 16:9, 650 ANSI lm, HDMI 2.0, hangszórók, Android, Netflix, YouTube
155 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WAN004a
4,3
ViewSonic M2E
Projektor - DLP LED, Full HD, natív felbontás 1920 × 1080, 16:9, 3D, 400 ANSI lm, 3000000:1 kontraszt, HDMI 1.4, USB-C, Bluetooth, WiFi, hangszórók, Android
283 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WV364r1
BenQ TK850i - Projektor Ingyenes
szállítás boltjainkba
BenQ TK850i
Projektor - DLP lámpa, 4K, natív felbontás 3840 × 2160, 16:9, 3D, 3000 ANSI lm, 30000:1 kontraszt, HDMI 1.4, HDMI 2.0, VGA, Android
870 490 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: WX415a5
XGIMI HORIZON Ultra - Projektor Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,7 16×
XGIMI HORIZON Ultra
Projektor - DLP LED lézer, 4K, natív felbontás 3840 × 2160, 16:9, 3D, 2875 ANSI lm, HDMI 2.1, Bluetooth, LAN, WiFi, HDR, hangszórók, Android
699 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XGI00m5a
3,9 15×
XGIMI MoGo 2 Pro
Projektor - DLP LED, Full HD, natív felbontás 1920 × 1080, 16:9, 3D, HDMI 2.0, USB-C, Bluetooth, WiFi, HDR, hangszórók, Android
246 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XGI00m3a
4,8 31×
XGIMI Elfin
Projektor - DLP LED, Full HD, natív felbontás 1920 × 1080, 16:9, 800 ANSI lm, HDMI 2.0, Bluetooth, WiFi, HDR, hangszórók, Android
219 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XGI00m6
XGIMI Halo+ - Projektor Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,2 12×
XGIMI Halo+
Projektor - DLP LED, Full HD, natív felbontás 1920 × 1080, 16:9, 3D, 900 ANSI lm, HDMI 1.4, Bluetooth, WiFi, HDR, hangszórók, Android, Apple Airplay 2
316 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XGI00h3a
4,7
Epson CO-FH02
Projektor - LCD lámpa, Full HD, natív felbontás 1920 × 1080, 16:9, 3000 ANSI lm, HDMI 1.4, hangszórók, Android
228 190 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WX288v86
5,0
XGIMI MoGo 2
Projektor - DLP LED, HD Ready, natív felbontás 1280 × 720, 16:9, 3D, 500 ANSI lm, HDMI 2.0, USB-C, Bluetooth, WiFi, hangszórók, Android
156 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XGI00m3a1
XGIMI HORIZON - Projektor Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 32×
XGIMI HORIZON
Projektor - DLP LED, Full HD, natív felbontás 1920 × 1080, 16:9, 3D, 1500 ANSI lm, HDMI 2.0, LAN, Android
412 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XGI00m4
4,3
ViewSonic M1 Plus
Projektor - DLP LED, FWVGA, natív felbontás 854 × 480, 16:9, 250 ANSI lm, 120000:1 kontraszt, HDMI 1.4, USB-C, Bluetooth, WiFi, hangszórók, Android
160 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WV364a1
ViewSonic X1000-4K - Projektor Ingyenes
szállítás boltjainkba
3,3
ViewSonic X1000-4K
Projektor - DLP LED, 4K, natív felbontás 3840 × 2160, 16:9, 3D, 1000 ANSI lm, 3000000:1 kontraszt, HDMI 1.4, HDMI 2.0, USB-C, Bluetooth, LAN, WiFi, HDR, hangszórók, Android
903 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: WV363w3
ViewSonic X2000L-4K - Projektor Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8
ViewSonic X2000L-4K
Projektor - DLP lézer, 4K, natív felbontás 3840 × 2160, 16:9, 3D, 2000 ANSI lm, 2000000:1 kontraszt, HDMI 1.4, HDMI 2.0, Bluetooth, LAN, WiFi, HDR, hangszórók, Android
1 057 900 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WV363w5a
3,5
ViewSonic M1 Pro
Projektor - DLP LED, HD Ready, natív felbontás 1280 × 720, 16:9, 3D, 250 ANSI lm, 120000:1 kontraszt, HDMI 1.4, USB-C, Bluetooth, WiFi, hangszórók, Android
231 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WV364q3
BenQ W2700i - Projektor Ingyenes
szállítás boltjainkba
BenQ W2700i
Projektor - DLP lámpa, 4K, natív felbontás 3840 × 2160, 16:9, 3D, 2000 ANSI lm, 30000:1 kontraszt, HDMI 1.4, HDMI 2.0, HDR, hangszórók, Android
594 590 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WX440v5a
ViewSonic X2000B-4K - Projektor Ingyenes
szállítás boltjainkba
ViewSonic X2000B-4K
Projektor - DLP lézer, 4K, natív felbontás 3840 × 2160, 16:9, 3D, 2000 ANSI lm, 2000000:1 kontraszt, HDMI 1.4, HDMI 2.0, Bluetooth, LAN, WiFi, HDR, hangszórók, Android
1 052 790 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: WV363w5
2,3
ViewSonic M2
Projektor - DLP LED, Full HD, natív felbontás 1920 × 1080, 16:9, 500 ANSI lm, 3000000:1 kontraszt, HDMI 1.4, HDMI 2.0, USB-C, hangszórók, Android
274 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WV364r
3,7 19×
WANBO X1 Max
Projektor - LCD LED, Full HD, natív felbontás 1920 × 1080, 16:9, 350 ANSI lm, HDMI 2.0, hangszórók, Android, Netflix, YouTube
80 590 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WAN003a
3,9 15×
XGIMI MoGo 2 Pro
Projektor - DLP LED, Full HD, natív felbontás 1920 × 1080, 16:9, 3D, HDMI 2.0, USB-C, Bluetooth, WiFi, HDR, hangszórók, Android
234 590 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XGI00m3a
3,9 15×
XGIMI MoGo 2 Pro
Projektor - DLP LED, Full HD, natív felbontás 1920 × 1080, 16:9, 3D, HDMI 2.0, USB-C, Bluetooth, WiFi, HDR, hangszórók, Android
209 890 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: XGI00m3a
4,8 31×
XGIMI Elfin
Projektor - DLP LED, Full HD, natív felbontás 1920 × 1080, 16:9, 800 ANSI lm, HDMI 2.0, Bluetooth, WiFi, HDR, hangszórók, Android
208 890 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: XGI00m6
3,5
WANBO T6R Max
Projektor - LCD LED, Full HD, natív felbontás 1920 × 1080, 16:9, 650 ANSI lm, HDMI 2.0, hangszórók, Android, Netflix, YouTube
147 390 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WAN004a
ViewSonic X10-4K - Projektor Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,2
ViewSonic X10-4K
Projektor - DLP LED, 4K, natív felbontás 3840 × 2160, 16:9, 3D, 1000 ANSI lm, 3000000:1 kontraszt, HDMI 1.4, HDMI 2.0, USB-C, Bluetooth, LAN, WiFi, HDR, hangszórók, Android
548 490 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: WV363w1

Telefon projektor

A Telefon projektor kategóriában összesen 64 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó telefon projektor A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb telefon projektor A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: telefon projektor vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ