AlzaBoxy Q1 Shop roku

Telefunken 22255

Termékkatalógus
Telefunken 22255
4,4 3 értékelés
Elektromos reszelő - egyszerű kezelhetőség, ergonómikus forma - nem fárasztja a kezet, hatféle csiszoló, beépített LED lámpa, méretei: 132x42x32 mm, durva zafír kúp, hegyes csiszolófej, finom csiszoló, durva csiszoló, polírozó kerek fej, hengeres,
Kód:  TELEF222 Termékszám:  22255-B

Telefunken 22255

Szakszerű körömápolást szeretnél a saját otthonodban, kényelmesen? Ez esetben ne hagyd ki az elektromos Telefunken 22255 berendezést! A kiváló tervezésnek és kialakításnak köszönhetően mindennapi, otthoni használatra is alkalmas. Az ergonomikus kiképzésnek hála, nem erőlteted meg vele a kezedet. Hosszabb reszelés során sem okoz fájdalmat. A csomagban hat reszelő/csiszolófej található a különböző felhasználáshoz. Az elektromos körömreszelőt egy LED-lámpával is felszerelték, így jól látsz segítségével a kevésbé hozzáférhető helyeken is. A reszelő alkalmas természetes, gél és akril körmök előkészítésére.  

A Telefunken 22255 elektormos körömreszelő főbb jellemzői

  • Elektromos Telefunken 22255 reszelő mindennapi használatra
  • Ergonomikus kialakítás az egyszerű fogás érdekében
  • Hat féle fej
  • LED lámpa világítás a kevésbé hozzáférhető helyekhez
  • Alkalmas természetes, gél és akril körmök előkészítésére

Hat fej garantálja a sokrétű felhasználást

A durvább zafír kúppal gyorsan eltávolítható a bőrkeményedés. Ahhoz, hogy megszabadulj a benőtt körmöktől, használd a dörzsölő fejet. Ugyancsak alkalmas a köröm polírozására, az élek csiszolására, valamint a körömfelület kiegyenlítésére. A finom kerek csiszolófejjel tökéletesen sima körömfelszín érhető el. A durva kerek csiszolófej alkalmas a körmök reszelésére is. Tökéletesen polírozott körmöket kapsz a Telefunken 22255 elektromos körömreszelő polírozó fejével. A henger alakú készülék kiegyenlíti a körömfelszínt.

Paraméterek

Feltétek száma
6 Kész!
Áramforrás
Elemes Kész!
Pótelemek
AA (ceruzaelem) Kész!
Tulajdonságok
Véletlen bekapcsolás elleni védelem, Beépített világítás, Természetes és zselés körömhöz Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Feltétek száma
6 Kész!

Tápellátás

Áramforrás
Elemes Kész!
Pótelemek
AA (ceruzaelem) Kész!

Tulajdonságok

Tulajdonságok
Véletlen bekapcsolás elleni védelem, Beépített világítás, Természetes és zselés körömhöz Kész!
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Telefunken 22255 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Telefunken 22255. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Telefunken 22255. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Telefunken 22255. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Telefunken 22255.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ