A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU AP+ plus nový vizuál

BULL'S-EYE fekete

Termékkatalógus
BULL'S-EYE fekete
4,6 14 értékelés
Telefontartó - univerzális, okostelefonokhoz, neodímium mágnes
Kód:  EAIE004d Termékszám:  BE-MH-BK

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

BULL'S-EYE fekete

Az okostelefonok használata korunkban már teljesen beépült mindennapi tevékenységeink közé. Ám a szórakozásnak nem kell véget érnie, amint beül az autójába. Épp ellenkezőleg - a móka ekkor kezdődik csak igazán. Mit szólna a randevú helyszínére vezető kényelmes navigációhoz, egy jó étteremhez, amelyet okostelefonja képes megtalálni Önnek, vagy csupán a közlekedési dugót szeretné elkerülni a délutáni csúcsforgalomban? Igen, mindezeket a funkciókat akár autójából is használhatja.

A Bull's Eye-jal - amely valószínűleg a világ jelenlegi legkisebb autós okostelefontartója - mindez nem probléma. Egyszerűen csak helyezze a műszerfalra, szinte bárhova - hiszen minimális hely elegendő számára. A Bull's Eye tökéletesen egyedülálló abban a tekintetben, hogy univerzális, azaz bármilyen típusú telefonhoz alkalmas, emellett az Ön által beállított kijelző dőlésszögét tökéletesen stabilan tartja. Nem kell fogókkal vagy egyéb felfogatási módszerekkel bajlódnia. A Bull's Eye esetében Önnek csupán annyi a dolga, hogy a telefont a tartóba helyezi. A többiről a speciális neodímium mágnes gondoskodik, amely magához vonzza a telefont, és a megfelelő pozícióba helyezi azt. A Bull's Eye tökéletesen tartja mind a telefont, mind a beállított dőlésszöget, és nem mozdul el még a legrosszabb minőségű utakon sem. Ennél tökéletesebb rendszer a telefon autós rögzítésére aligha létezhet.

És ez még nem minden! A tartó használata nem korlátozódik gépjárművekre. Gyakorlatilag bárhol használhatja, ahol szüksége van mobiltelefonjára, de mindkét keze foglalt.

Paraméterek és specifikációk:

Rögzíthető telefonok mérettartománya:
Okostelefonokhoz 3,5 - 5,8"-es képátlóval

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BULL'S-EYE fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BULL'S-EYE černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BULL'S-EYE čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BUUL'S EYE schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BUUL'S EYE schwarz.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ