Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

BULL'S-EYE fekete

Termékkatalógus
BULL'S-EYE fekete
4,6 14 értékelés
Telefontartó - univerzális, okostelefonokhoz, neodímium mágnes
7 170 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  EAIE004d Termékszám:  BE-MH-BK
BULL'S-EYE fekete 7 170 Ft Felbontott raktáron

BULL'S-EYE fekete

BULL'S-EYE fekete egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.

Az okostelefonok használata korunkban már teljesen beépült mindennapi tevékenységeink közé. Ám a szórakozásnak nem kell véget érnie, amint beül az autójába. Épp ellenkezőleg - a móka ekkor kezdődik csak igazán. Mit szólna a randevú helyszínére vezető kényelmes navigációhoz, egy jó étteremhez, amelyet okostelefonja képes megtalálni Önnek, vagy csupán a közlekedési dugót szeretné elkerülni a délutáni csúcsforgalomban? Igen, mindezeket a funkciókat akár autójából is használhatja.

A Bull's Eye-jal - amely valószínűleg a világ jelenlegi legkisebb autós okostelefontartója - mindez nem probléma. Egyszerűen csak helyezze a műszerfalra, szinte bárhova - hiszen minimális hely elegendő számára. A Bull's Eye tökéletesen egyedülálló abban a tekintetben, hogy univerzális, azaz bármilyen típusú telefonhoz alkalmas, emellett az Ön által beállított kijelző dőlésszögét tökéletesen stabilan tartja. Nem kell fogókkal vagy egyéb felfogatási módszerekkel bajlódnia. A Bull's Eye esetében Önnek csupán annyi a dolga, hogy a telefont a tartóba helyezi. A többiről a speciális neodímium mágnes gondoskodik, amely magához vonzza a telefont, és a megfelelő pozícióba helyezi azt. A Bull's Eye tökéletesen tartja mind a telefont, mind a beállított dőlésszöget, és nem mozdul el még a legrosszabb minőségű utakon sem. Ennél tökéletesebb rendszer a telefon autós rögzítésére aligha létezhet.

És ez még nem minden! A tartó használata nem korlátozódik gépjárművekre. Gyakorlatilag bárhol használhatja, ahol szüksége van mobiltelefonjára, de mindkét keze foglalt.

Paraméterek és specifikációk:

Rögzíthető telefonok mérettartománya:
Okostelefonokhoz 3,5 - 5,8"-es képátlóval

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BULL'S-EYE fekete
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ