Akvizice ApF HU Shop roku

BULL'S-EYE, piros

Termékkatalógus
BULL'S-EYE, piros
4,7 13 értékelés
Telefontartó - univerzális, okostelefonokho, neodímium mágnessel
Kód:  EAIE004e Termékszám:  BE-MH-RD

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

BULL'S-EYE, piros

Az okostelefonok használata mára már mindannyiunk egyik legszokványosabb tevékenysége. Amikor beül az autójába, nem kell véget érnie a szórakozásnak, sőt, akkor kezdődik csak el igazán! Mit szólna a maximálisan megnyugtató navigációhoz, amely könnyedén eljuttatja Önt egy találkozóhelyre, egy jó étterembe, vagy ha csak szeretné elkerülni dugókat a délutáni csúcsban? Igen, a felsoroltak közül bármelyik opció a rendelkezésére állhat.

A világ legkisebb okostelefon autóstartó tulajdonosának valószínűleg soha nem fog meggyűlni  a baja semmivel. Egyszerűen feltehető bárhová, helyezze például a műszerfalra, vagy tegyen csak annyit, hogy csak egy kis laposabb részt üresen hagy, és ott rögzíti. A Bull's Eye abban is egyedülálló, hogy sokoldalúan használható bármilyen típusú okostelefonhoz, valamint tökéletesen stabilan tartja a dönthető képernyőt, amely folyamatosan igazodik a sofőrhöz. Nem kell foglalkoznia semmilyen gomb beállításával vagy hasonló manuális módszerekkel. Rögzítse egyszerűen telefonját a Bull's Eye-ban! A maximális biztonságot egy speciális neodímium mágnes biztosítja, amely a helyes irányba forgatja a készüléket. A Bull's Eye megbízhatóan tartja a telefont, akkor is, ha meg van döntve, és a legrosszabb utakon sem mozgatja. Garantáltan nem talál jobb eszközt, amellyel a telefont ilyen biztonságosan és praktikusan tudná az autóba rögzíteni.

Ráadásul nem csak arra szolgál ez a konzol, hogy az autóban használja, hanem gyakorlatilag bárhol lehetősége van rá, ahol csak szükségét érzi, hogy mindkét keze szabadon legyen, miközben okostelefonját is praktikusan tárolja.

Műszaki paraméterek:

Kompatibilis:
3,5-5,8"-es készülékekkel

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BULL'S-EYE, piros Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BULL'S-EYE červený. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BULL'S-EYE červený. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BULL'S-EYE rot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BULL'S-EYE rot.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ