AlzaBoxy Q1 Shop roku

Tempered Glass Protector 0,3 mm Lenovo Phab 2/ Phab 2 Plus készülékekre

Termékkatalógus
Tempered Glass Protector 0,3 mm Lenovo Phab 2/ Phab 2 Plus készülékekre
5 2 értékelés
Üvegfólia - Keménység 9 H, nagy érzékenység, buborékok nélkül, lekerekített szélek
Kód:  TG005v9b1 Termékszám:  TGP-LP2P-03

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Tempered Glass Protector 0,3 mm Lenovo Phab 2/ Phab 2 Plus készülékekre Megszűnt

Tempered Glass Protector 0,3 mm Lenovo Phab 2/ Phab 2 Plus készülékekre

Védőtok nélkül használja készülékét? Szeretne biztos lenni abban, hogy kijelzője nem karcolódik meg, viszont nem szeretne tokot használni? Ebben az esetben a Tempered Glass Protector-t Önnek találták ki!
Az átlátszó és rugalmas, 0,3 mm vastagságú fólia megóvja a képernyőt a karcolásoktól, ütésektől, valamint megszünteti a kijelző felületén megjelenő nem kívánatos ujjlenyomatokat.

Legfőbb előnyök

  • Keménység 9H
  • Edzett üveg
  • Nem befolyásolja az érintőfelület érzékenységét
  • Nem hagy buborékokat
  • Illeszkedik a telefon alakjához

Keménység és tartósság

Az egyedi technológiának köszönhetően a védőüveg nem hagy buborékokat, így gyakorlatilag nem is látható. Az Tempered Glass Protector 9H keménységű, így háromszor erősebb, mint a hagyományos fóliák. Még az olyan éles tárgyaktól is megvédi a telefont, mint a kés vagy a kulcs.

Egyszerű alkalmazás

A fólia teljes egészében kemény üvegből készült. Az eszköz hátoldalát szilikon ragasztóréteg borítja a könnyebb felhelyezés érdekében. Garantáltan nem lesznek sem buborékok, sem hézagok a fólia és a kijelző között. A felhelyezéshez szükséges elemek megtalálhatók a csomagban.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Tempered Glass Protector 0,3 mm Lenovo Phab 2/ Phab 2 Plus készülékekre Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tempered Glass Protector 0.3mm pro Lenovo Phab 2/ Phab 2 Plus. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Tempered Glass Protector 0,3 mm na Lenovo Phab 2 Plus. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Schutzglas gehärtet 0,3 mm für Lenovo Phab 2 / Phab 2 Plus. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Schutzglas gehärtet 0,3 mm für Lenovo Phab 2 / Phab 2 Plus.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ