A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

Tempered Glass Protector 0.3mm iPhone 7/8, mintás, CT04

Termékkatalógus
Tempered Glass Protector 0.3mm iPhone 7/8, mintás, CT04
Üvegfólia - Mintás, 9H keménység, a teljes kijelzőt lefedi, követi a lekerekített széleket, légbuborék mentes, nincs befolyással az érintőképernyő érzékenységére
Kód:  TG0409 Termékszám:  TGC-IP8-CT04

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Tempered Glass Protector 0.3mm iPhone 7/8, mintás, CT04

Védőborító nélkül hordod a készüléked? Biztos akarsz lenni, hogy a képernyő nem karcolódik meg, de egyúttal tokot sem szeretnél használni? Ez a probléma megoldódik a Tempered Glass Protector védőfóliával, amely iPhone 7/8 készülékhez készült. A 0,3 mm vastagságú, átlátszó és rugalmas védőfólia megvédi a képernyőt a karcolásoktól, elnyeli az ütéseket és megszünteti a nemkívánatos ujjlenyomatokat a képernyő felületén.

 

 

A Tempered Glass Protector iPhone 7/8 védőfólia főbb előnyei

     

    • Nagy keménység - 9H
    • Edzett üveg
    • Nem korlátozza az érintőképernyő érzékenységét
    • Nem hagy buborékot
    • Pontosan követi a telefon képernyőjét

     

     

     

     


     

    Hihetetlen keménység és ellenállóképesség

    Az egyedülálló technológianak köszönhetően a védőfólia nem hagy buborékokat, így gyakorlatilag lehetetlen észrevenni. A Tempered Glass Protector 9H keménységgel van osztályozva, amely háromszor erősebb, mint a hagyományos fóliák. Ráadásul védi a telefont az éles tárgyaktól is, mint például kés vagy a kulcsok.

     

     

    Egyszerű alkalmazás

     

    A fólia teljes felülete kemény üvegből készült. A hátlapot tapadó szilikon réteggel fedték le a könnyebb ráhelyezés érdekében. A fólia és a képernyő között nem marad fenn felesleges hely. A ráhelyezés segítéséhez minden szükséges dolgot megtalálsz.

     

     

    Paraméterek

    Üvegvastagság
    0,3 mm Kész!
    Keménység
    9H Kész!

    Jellemzők és kialakítás

    Üvegvastagság
    0,3 mm Kész!
    Keménység
    9H Kész!
    Megjegyzés:

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: Tempered Glass Protector 0.3mm iPhone 7/8, mintás, CT04 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tempered Glass Protector 0.3mm pro iPhone 7/8, Obrázkové, CT04. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Tempered Glass Protector 0,3 mm pre iPhone 7/8, Obrázkové, CT04. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tempered Glass Protector 0.3 mm für iPhone 7/8, illustriert, CT04. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tempered Glass Protector 0.3 mm für iPhone 7/8, illustriert, CT04.
    P-DC1-WEB15
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ