A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU AP+ plus nový vizuál

Tempered Glass Protector 0.3mm Xiaomi Mi Max 2

Termékkatalógus
Tempered Glass Protector 0.3mm Xiaomi Mi Max 2
4,0 4 értékelés
Üvegfólia - Xiaomi Mi Max mobilhoz, 9H keménység, 0,3 mm-es üvegvastagság,
Kód:  TG030o11 Termékszám:  TGP-XMM2-03 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Tempered Glass Protector 0.3mm Xiaomi Mi Max 2

Tok nélkül hordod a készüléked? Szeretnél biztos lenni abban, hogy nem karcolódik össze a kijelződ, ám tokot sem szeretnél használni? Ezeket a problémákat a Tempered Glass Protector védőfólia egy csapásra megoldja. Teljesen átlátszó és rugalmas védelem 0, 3 mm vastagságon, amely megóvja a kijelzőt a karcolásoktól, elnyeli az ütéseket és megakadályozza az ujjlenyomatfoltok kelekezését. A védőfólia a Xiaomi Mi Max 2 készülékre lett tervezve.

A Tempered Glass Protector védőfólia főbb előnyei:

  • 9H keménység
  • Edzett üveg nagy rugalmassággal
  • Nem korlátozza az érintőképernyő érzékenységét
  • A felhelyezés után nem hagy légbuborékokat
  • Pontosan követi az adott készülék méreteit

Rendkívüli keménység és strapabíróság a készüléked védelme érdekében

Hála a védőüveg egyedülálló technológiájának, nem hagy maga után légbuborékokat, tehát szinte észre sem lehet venni, hogy fel lett helyezve. A Tempered Glass Protector 9H keménységű, amely azt jelenti, hogy háromszor erősebb, mint a közönséges képernyővédő fóliák. Mindemellett pedig még az olyan éles tárgyaktól is megóvja a készüléked, mint például a kések vagy a kulcsok.

A Tempered Glass Protector egyszerű felhelyezése

A védőfólia egész felülete kemény üvegből készült. A hátsó része extrém ragadós szilikonnal lett lekezelve az egyszerű felhelyezés érdekében. A felhelyezés után a védőfólia és a kijelző között semmiféle rés nem fog maradni. Minden, ami csak szükséges lehet a felhelyezéshez, megtalálható a csomagolásban.

 

Paraméterek

Üvegvastagság
0,3 mm Kész!
Keménység
9H Kész!

Jellemzők és kialakítás

Üvegvastagság
0,3 mm Kész!
Keménység
9H Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Tempered Glass Protector 0.3mm Xiaomi Mi Max 2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tempered Glass Protector 0.3mm pro Xiaomi Mi Max 2. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Tempered Glass Protector 0,3 mm pre Xiaomi Mi Max 2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tempered Glass Protector 0,3 mm für Xiaomi Mi Max 2. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tempered Glass Protector 0,3 mm für Xiaomi Mi Max 2.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ