30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Tempered Glass Protector 0,3mm Garmin Enduro üvegfólia

Termékkatalógus
Tempered Glass Protector 0,3mm Garmin Enduro üvegfólia
5 2 értékelés
Üvegfólia Garmin Enduro okosórákhoz
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Kód:  TGPd467 Termékszám:  TGP-GEN-03 Gyártó honlapja:

Tempered Glass Protector 0,3mm Garmin Enduro üvegfólia

A Tempered Glass Protector Garmin Enduro-hoz több, mint kijelzővédő

A Tempered Glass Protector Garmin Enduro-hoz három különböző rétegből áll. A felső réteg megakadályozza az ujjlenyomatok kialakulását, a középső védelmet biztosít a kijelző számára, míg az alsó, ragadós epoxi réteg a buborékmentes rögzítésért felel. 

A keménységi skálán

A Tempered Glass Protector Garmin Enduro-hoz üvegfóliát a jól ismert Mohs-féle keménységi skálán magas, 9H keménység jellemzi. Ez a második legmagasabb keménységi fok az ásványok világában, úgyhogy a kijelző tökéletes védelmet élvez a fémtárgyak okozta ütődésekkel és sérülésekkel szemben.

Üvegfóliák széles választéka

Az okostelefon üvegfóliák csak egy része a különböző típusú eszközökhöz készült termékek széles választékának. A tabletektől és az okosóráktól a tükörreflexes fényképezőgépekig és a GoPro kamerákig.

A Tempered Glass Protector Garmin Enduro-hoz üvegfólia felhelyezése

A csomagban a Garmin Enduro-hoz való üvegfólia mellett egy útmutatót és egy speciális szettet is találsz a kijelző alapos tisztításához.

A Tempered Glass Protector Garmin Enduro-hoz erős védelmet nyújt

A Tempered Glass Protector Garmin Enduro-hoz még az erős ütődések ellen is megvédheti a kijelzőt, miközben jelentősen magasabb szintű védelmet és ellenállóságot biztosít, mint a hagyományos kijelzővédők.


Paraméterek

Kijelzőt védő anyag
Üveg Kész!

Típus

Kijelzőt védő anyag
Üveg Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Tempered Glass Protector 0,3mm Garmin Enduro üvegfólia Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tempered Glass Protector 0.3mm pro Garmin Enduro. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Tempered Glass Protector 0,3 mm pre Garmin Enduro. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tempered Glass Protector 0,3 mm für Garmin Enduro. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tempered Glass Protector 0,3 mm für Garmin Enduro.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ