AlzaBoxy Q1 Shop roku

Tempered Glass Protector iPhone 14 Plus / 13 Pro Max kijelzővédő fólia, zafír - Case Friendly

Termékkatalógus
Tempered Glass Protector iPhone 14 Plus / 13 Pro Max kijelzővédő fólia, zafír - Case Friendly
4,5 2 értékelés
Üvegfólia rendeltetése Apple iPhone 13 Pro Max, 2D ívelés, 9H keménység, fényes és zafír réteg, 0,23 mm vastagság, a csomag tartalma törlőkendő, spatula, alkoholos kendő és poreltávolító matrica
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Kód:  TGPd552 Termékszám:  TGC-IP13PM-BL Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Tempered Glass Protector iPhone 14 Plus / 13 Pro Max kijelzővédő fólia, zafír - Case Friendly Megszűnt

Tempered Glass Protector iPhone 14 Plus / 13 Pro Max kijelzővédő fólia, zafír - Case Friendly

TGP iPhone 13 Pro Max zafír üvegfólia

A zafír a korund egyik értékes fajtája, a gyémánt után a második legkeményebb ásvány. Színe leggyakrabban kék, de vas, titán vagy króm hozzáadásával más árnyalatú is lehet. A színtelen zafírt leukozafírnak nevezzük, amelyet a magas üveges vagy gyémántszerű csillogásról ismerhetünk fel. A védőfóliák világában a zafír a kameravédők közé tartozik, és rendkívüli keménysége miatt igazán tartós is.

GIA drágakő tanúsítvány

A Tempered Glass Protector iPhone 13 Pro Max üvegfólia GIA tanúsítvánnyal büszkélkedhet. A gyémántok és más drágakövek tanúsításával foglalkozó legelismertebb intézmény.

A TGP zafír üvegfólia 500 órás gyártási folyamata

A Tempered Glass Protector iPhone 13 Pro Max üvegfólia 500 órás gyártási eljárással készült laboratóriumban, így a védőfóliák közül a legmagasabb szintű védelmet és sérülésállóságot nyújtja.

Kompatibilis az iPhone tokkal

A TGP zafír üvegfóliát kifejezetten a védőtokkal való használatra tervezték, így azok egyáltalán nem zavarják egymást.

Extrém anyag, extrém tesztelés

A zafír üvegfólia különböző típusú sérülésekkel szembeni ellenálló képességét széleskörűen tesztelték. Karcolások, törések és ütődések.

Hidegben és vízben

A TGP üvegfóliák nagy előnye a vízállóságuk, ami azt jelenti, hogy még vízzel érintkezve sem válnak le. Így nem kell aggódnod amiatt, hogy esőben futsz vagy téli sportokat űzöl fagypont alatti hőmérsékleten. A Tempered Glass Protector iPhone 13 Pro Max üvegfóliára mindig számíthatsz!

Face ID-kompatibilitás

Még a védőfólia felhelyezése után is számíthatsz arra, hogy a kijelző funkciói sértetlenek maradnak. Az üvegfólia kompatibilis a Face ID-vel.

A TGP zafír üvegfólia selymesen sima felületű

A Tempered Glass Protector zafír üvegfólia felülete nemcsak speciális oleofób bevonattal rendelkezik, amely csökkenti az ujjlenyomatok kockázatát, hanem olyan simasággal is, amely kellemes tapintásúvá teszi az üveget.

Minden, amire szükséged van - környezetbarát csomagban

A Tempered Glass Protector üvegfólia telepítése gyerekjáték lesz. A csomag tartalmaz egy QR-linket a telepítési útmutatóhoz, így nem kell aggódnod amiatt, hogy nem megfelelően alkalmazod a fóliát. Csakis rajtad múlik, hogy követed-e a videóban, a gifben vagy a csomagoláson található leírást. A telepítési útmutató lépésről lépésre végigvezet az Apple iPhone 13 Pro Max mobiltelefonhoz készült Tempered Glass Protector üvegfólia telepítésének teljes folyamatán, és tippeket ad, hogy az alkalmazás bárki számára könnyen használható legyen.

Fedezd fel a TGP színes zafírok teljes kollekcióját

A Tempered Glass Protector zafír üvegfóliák az iPhone és a csúcskategóriás Samsung Galaxy telefonok kameravédő fóliáival egészülnek ki, és számos színben kaphatók, hogy illeszkedjenek készülékeid színéhez.

Hála neked, a termelő segíthet a méheknek

A TGP az értékesítésből származó nyereség egy részét méhcsaládok építésére, új kaptárak gyártására, a méhek vitaminjaira és takarmányozására fordítja. Az iPhone 13 Pro Max mobiltelefonhoz készült Tempered Glass Protector üvegfólia megvásárlásával te is támogathatod a méhközösségek fejlődését, védheted készülékeidet és a bolygónkat.

Az üvegfóliák nagy családjából

A zafír üvegfóliák csak egy részét képezik a különböző típusú készülékekhez való termékek széles választékának. Az okostelefonoktól, óráktól és tabletektől kezdve a DSLR-ekig, drónokig és GoPro kamerákig.

Paraméterek

Csomag tartalma
Törlőkendő, Spatula, Alkoholos kendő, Poreltávolító matrica Kész!
Ívelés
2D Kész!
Üveg tulajdonságai
Fényes, Zafír réteg Kész!
Üvegvastagság
0,23 mm Kész!
Típus
Case friendly Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Törlőkendő, Spatula, Alkoholos kendő, Poreltávolító matrica Kész!

Jellemzők és kialakítás

Ívelés
2D Kész!
Üveg tulajdonságai
Fényes, Zafír réteg Kész!
Üvegvastagság
0,23 mm Kész!
Típus
Case friendly Kész!
Keménység
9H Kész!

Használati mód

Rögzítés módja
Teljes felületű ragasztás Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Tempered Glass Protector iPhone 14 Plus / 13 Pro Max kijelzővédő fólia, zafír - Case Friendly Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tempered Glass Protector safírové pro iPhone 13 Pro Max, 65 karátové. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Tempered Glass Protector zafírové na iPhone 14 Plus/13 Pro Max (Case Friendly). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tempered Glass Protector Saphir für iPhone 14 Plus / 13 Pro Max (Case Friendly). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tempered Glass Protector Saphir für iPhone 14 Plus / 13 Pro Max (Case Friendly).
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ