A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Technikai okok miatt a Budapest Blaha üzletünkben jelenleg vásárlás és csomagátvétel nem lehetséges, megértésüket köszönjük.

ApF HU 30 dnů na vrácení

Tempered Glass Protector Telefon széléig érő - Huawei Nova Smart / Honor 6C Fehér készülékhez

Termékkatalógus
Tempered Glass Protector Telefon széléig érő - Huawei Nova Smart / Honor 6C Fehér készülékhez
3,0 1 értékelés
Üvegfólia - nagy érintésérzékenység, nem hagy ujjlenyomatokat, felhelyezése után nem maradnak légbuborékok, lekerekített élek a telefon széléig
Kód:  TG030o56 Termékszám:  TGR-HNS-WH

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Tempered Glass Protector Telefon széléig érő - Huawei Nova Smart / Honor 6C Fehér készülékhez Megszűnt

Tempered Glass Protector Telefon széléig érő - Huawei Nova Smart / Honor 6C Fehér készülékhez

Borítás nélkül hordod a készülékedet? Biztos szeretnél lenni, hogy a kijelző nem karcolódik meg, de nem akarsz tokot hasznáni? Ezt a problémát oldja meg a Tempered Glass Protector. Ez az átlátszó és rugalmas, 0,3 mm vastagságú védőfólia védi a képernyőt a karcolásoktól, elnyeli az ütődéseket, és kiküszöböli a nem kívánt ujjlenyomatokat a kijelző felületén. A védőfóliát a Huawei Nova Smart / Honor 6C készülékhez tervezték. 

A kijelzővédő fólia fő előnyei

  • Nagy keménység - 9H
  • Nagy rugalmasságú edzett üveg
  • Nem korlátozza az érintésérzékenységet
  • Nem hagy buborékokat
  • Pontosan követi a mobiltelefon formáját

Nagy keménység és tartósság az okostelefon védelme érdekében

Az egyedülálló technológiának köszönhetően a védőüveg nem hagy buborékokat, így gyakorlatilag láthatatlan. A Tempered Glass Protector 9H keménységű, ami azt jelenti, hogy háromszor erősebb, mint a hagyományos fólia. Megvédi a telefont az éles tárgyaktól, például késtől vagy kulcstól.

A Tempered Glass  Protector egyszerűen felhelyezhető

A fólia teljes felülete kemény üvegből készült. A hátlap rendkívül jól tapadó szilikonból készült, és könnyen felhelyezhető. A fólia és a kijelző között nem lesz levegő. A telepítéshez minden megtalálható a csomagolásban.

Paraméterek

Üvegvastagság
0,3 mm Kész!
Keménység
9H Kész!

Jellemzők és kialakítás

Üvegvastagság
0,3 mm Kész!
Keménység
9H Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Tempered Glass Protector Telefon széléig érő - Huawei Nova Smart / Honor 6C Fehér készülékhez Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tempered Glass Protector Rámečkové pro Huawei Nova Smart / Honor 6C Bílé. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Tempered Glass Protector Rámečkové pre Huawei Nova Smart/Honor 6C Biele. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tempered Glass Protector Rahmen-Schutz für Huawei Nova Smart/Honor 6C Weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tempered Glass Protector Rahmen-Schutz für Huawei Nova Smart/Honor 6C Weiß.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ