A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 Shop roku

Tempered Glass Protector védőfólia Samsung Galaxy J5 (2017) arany

Termékkatalógus
Tempered Glass Protector védőfólia Samsung Galaxy J5 (2017) arany
Üvegfólia - Nagy érintőképernyő érzékenység, nem hagy ujjlenyomatot, légbuborék mentes a telepítés után, lekerekített szélekkel
Kód:  TG030o91 Termékszám:  TGR-SJ5-GO

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Tempered Glass Protector védőfólia Samsung Galaxy J5 (2017) arany Megszűnt

Tempered Glass Protector védőfólia Samsung Galaxy J5 (2017) arany

A védőborító nélkül hordod a készüléked? Biztos akarsz lenni, hogy a képernyő nem karcolódik meg, de egyúttal tokot sem szeretnél használni? Ez a probléma megoldódik a Tempered Glass Protector-ral. A 0,3 mm vastagságú, átlátszó és rugalmas védőfólia megvédi a képernyőt a karcolásoktól, elnyeli az ütéseket és megszünteti a nemkívánatos ujjlenyomatokat a képernyő felületén. A fólia Samsung Galaxy J5 (2017) mobiltelefon számára készült.

A védőfólia főbb előnyei

  • Nagy keménység - 9H
  • Nagy Rugalmasságú edzett üveg
  • Nem korlátozza az érintőképernyő érzékenységét
  • Telepítés után nem hagy buborékot
  • Pontosan mintázza a telefon képernyőjét


Hihetetlen keménység és ellenállóképesség, hogy megvédje az okostelefont

Az egyedülálló technológianak köszönhetően a védőfólia nem hagy buborékokat, így gyakorlatilag lehetetlen észrevenni. A Tempered Glass Protector 9H keménységgel van osztályozva, amely háromszor erősebb, mint a hagyományos fóliák. Ráadásul védi a telefont az éles tárgyaktól is, mint  például kés vagy a kulcsok.

A Tempered Glass Protector könnyen telepíthető

A fólia teljes felülete kemény üvegből készült. A hátlapot tapadó szilikon réteggel fedték le a könnyebb telepítés érdekében. A fólia és a képernyő között nem marad fenn feleslegess hely. A telepítéshez minden szükséges dolgot megtalálsz.

Paraméterek

Üvegvastagság
0,3 mm Kész!
Keménység
9H Kész!

Jellemzők és kialakítás

Üvegvastagság
0,3 mm Kész!
Keménység
9H Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Tempered Glass Protector védőfólia Samsung Galaxy J5 (2017) arany Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tempered Glass Protector Rámečkové pro Samsung Galaxy J5 (2017) Zlaté. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Tempered Glass Protector rámčekové pre Samsung Galaxy J5 (2017) Zlaté. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tempered Glass Protector für Samsung Galaxy J5 (2017) Gold. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tempered Glass Protector für Samsung Galaxy J5 (2017) Gold.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ