Akvizice ApF HU AlzaBoxy Q1

Tenda W900

Termékkatalógus
Tenda W900
WiFi USB adapter 802.11a / b / g / n / ac 867 Mbps Kétsávos
Kód:  NU436l Termékszám:  W900U

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Tenda W900

Vezeték nélküli adapter alapuló Broadcom chipset egyaránt használható sávok (2,4 és 5 GHz) maximális sebességgel. Jellemzi az a tény szabványos 802.11n WiFi támogatás elméleti adatátviteli sebessége akár a 300 Mbit / s, és a legújabb WiFi szabvány 802.11ac elméleti adatátviteli sebesség akár 867 Mbit / s. Card találja annak használata a kisebb cégek és a háztartások számára asztali és notebook

Az adapter működhet módban az AP szoftveren, vagy ad-hoc módban. Természetesen ott van a legerősebb támogatást WPA2 biztonságot. Az oldalon az adapter kerül WPS gomb, hogy azonnal hozzon létre egy biztonságos kapcsolatot. A készülék fel van szerelve beépített antennák nyeresége 2 dBi. Az adapter tervezték belső huzalozás egy USB-porthoz.

Műszaki adatok:

Támogatott WiFi-szabványok:
802.11ac / a / b / g / n

Üzemmódok:
Client Software AP Ad-hoc

antenna:
Integrált 2x (2x 2 dBi)

felület:
USB

biztonság:
WPS, WEP, WPA, WPA2 (PSK)

Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Tenda W900 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tenda W900U. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Tenda W900. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tenda W900. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tenda W900.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ