A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku Akvizice ApF HU

Terraillon ACTIVI-T BAND

Termékkatalógus
Terraillon ACTIVI-T BAND
Lépésszámláló - napi aktivitás figyelése: lépések, távolság, kalória, alvás, intelligens riasztás beállítás, az akkumulátor élettartama akár 7 nap, kompatibilis a következőkkel: iPhone 4S és iPad 3 és iPad Mini, iPod 5, Android 4.3 &+), fekete
Kód:  TEROV007 Termékszám:  13056
Terraillon ACTIVI-T BAND Megszűnt

Terraillon ACTIVI-T BAND

A mozgás a mindennapi életünk szerves része kell, hogy legyen. Viseld a Terraillon Active-T Band karkötőt éjjel-nappal, és minden pillanatban látni fogod, hogy milyen közel vagy a kitűzött célok eléréséhez. A 3D-érzékelő követi a fizikai aktivitásodat - a lépések számát, a megtett távolságot és az elégetett kalóriákat. Éjjel elemzi az alvásod állapotát és időtartamát, reggel pedig finom rezgésekkel ébreszt a beállított időben. A Terraillon Activi-T Band karkötőt soha nem akarod eltávolítani a kezedről! 

A Terraillon karkötő-készlet legfontosabb jellemzői

  • a Terraillon karkötő egy praktikus Wellness Coach alkalmazással működik
  • figyeli a tevékenységet és az alvást
  • Bluetooth-kapcsolat
  • USB töltés, akár 7 napos akkumulátor élettartam
  • Android és iOS operációs rendszerek támogatása
  • állítható szíjméret
  • fekete

Okos alkalmazás a tevékenység nyomonkövetéséhez

A Wellness Coach alkalmazásban könnyen és ingyenesen állítod be az elérni kívánt célokat, és rengeteg tippet és tanácsot is találsz. Az eredményeidet emellett megoszthatod a kiválasztott szociális hálózatokon a családoddal és a barátaiddal. Az okostelefonodon levő alkalmazással figyelemmel kísérheted az aktivitásodat az egész nap folyamán. Az alkalmazás egyaránt elérhető az Android és iOS operációs rendszerekhez is. 

Az Activi-T Band karkötő tökéletes kidolgozása

Az Activi-T Band mérőműszer nagy OLED kijelzővel van ellátva, amely lehetővé teszi a tevékenységeid követését közvetlenül a kezeden. Tájékoztat az általad megtett távolságról, a lépéseid pontos számáról, az elégetett kalóriák számáról és még az  időről is. Max. 7 napig kitartó elemmel működik, amit újra feltölthetsz a beépített USB port útján. 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Terraillon ACTIVI-T BAND. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Terraillon ACTIVI-T BAND. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Terraillon ACTIVI-T BAND. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Terraillon ACTIVI-T BAND.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ