Akvizice ApF HU Siguro kuchyňský robot

Terrakotta grillek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
(3)
Grill típusa
Asztali
(3)
Hordozható
(3)
Grillfelület szélessége
27 cm
46 cm
-
Grillfelület mélysége
22 cm
28 cm
-
Grill magassága
7,1 cm
10 cm
-
Grill szélessége
47,9 cm
54 cm
-
Grill mélysége
23,1 cm
28 cm
-
Tejlesítmény
550 W
1600 W
-
Szűrés

Az elektromos terakotta grillek lehetővé teszik az egészséges és diétás grillezést. A stílusos tervezésnek és a hőtárolási képességnek köszönhetően kedvelni fogod, akár az étel tálalásakor is. A természetes terakottalap olyan ellenálló, hogy bátran vághatsz rajta késsel vagy egyéb éles eszközzel. Olvasd el, milyen további előnyei vannak a természetes terakottalapnak.

Tovább

Az elektromos terrakotta grillek 5 előnye

Az elektromos tertakotta grillsütő egy kivételes felülettel rendelkezik. Ez a természetes felület kiemelkedő tartóssággal bír, így nyugodtan használhatod vágásra vagy fém edényekkel is.

  1. Egészséges és diétás grillezést tesz lehetővé minimális zsírmennyiséggel.
  2. A természetes deszka anyaga megőrzi az ételek ízét és illatát.
  3. Hosszú ideig megtartja a hőmérsékletét, még kikapcsolt állapotban is, így a grillezett finomságok nem hűlnek le olyan gyorsan.
  4. Az ételek nem tapadnak a felületre, így a grillsütő könnyen tisztítható.
  5. A terrakotta grill rendkívül ellenálló, ezért nem kell aggódnod azért, hogy a felület megkarcolódik még fém edények használatakor sem.

A terrakotta grillsütő ideális diétázóknak és családoknak egyaránt

A terrakotta felület természetesen nem tapad, így a grillezéshez nincs szükség egészségtelen zsírok nagy mennyiségű felhasználására. A terrakotta grillsütő lehetővé teszi a legfinomabb egészséges ételek elkészítését, amelyek a természetes felületnek köszönhetően megőrzik az eredeti ízüket.

Mérete miatt a terrakotta grillsütő teljesen elegendő kettő vagy négy vendég számára. Ha több vendég ül az asztalnál, mutasd be a Teppanyaki stílusú ételkészítést, amely a vendégek előtt történő ételkészítés módszere.

Vigyél egészséges és diétás recepteket a konyhádba a terrakotta grillsütő segítségével

Hagyd magad inspirálniaz  eredeti terrakotta grillsütő receptekkel, és olvasd el az 5 tökéletes nyári grillezési tippet. Kövesd ezeket az útmutatásokat, hogy elkészítsd a fantasztikus húsos vagy zöldséges ebédet, és élvezd az egészséges grillezést a teraszon, erkélyen vagy akár a konyhádban.

i

A terrakotta grillsütő nagyon elegáns benyomást kelt. Az ellenállóság és hőmegtartás kombinációjának köszönhetően ideális az ételek tálalásához is.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
3 termék
3,6
Jata GR669
Elektromos grill - 1600 W teljesítmény, grillező anyaga: műanyag, 1 db terrakotta, összesen 46 × 28 cm széles grillfelület, jellemzői: tapadásmentes felület, hőszabályzás és kivehető rács, tömege: 6 kg
44 890 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: JATEG285
4,2 19×
Jata GR559
Elektromos grill - 1600 W teljesítmény, 1 db terrakotta, összesen 46 × 28 cm széles grillfelület, jellemzői: tapadásmentes felület és hőszabályzás, tömege: 7,04 kg
46 190 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: JATGR001a
5,0
Jata GR208
Elektromos grill - 550 W teljesítmény, grillező anyaga: kerámia, 1 db terrakotta, összesen 27 × 22 cm széles grillfelület, jellemzői: tapadásmentes felület és hőszabályzás, tömege: 2,6 kg
15 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JATGR002
TefalStílusos grillparti, avagy Tefal kontakt grill és forrólevegős fritőz akcióban Bemutatjuk a Tefal OptiGrill kontakt grillt és a Tefal Easy Fry & Grill forrólevegős fritőzt, amelyekkel számos finom étel készíthető egy nagyobb baráti társaság számára. Mindkét készülék automatikus programokkal rendelkezik, és rengeteg helyet biztosít egy komplett...
Szeretnéd a kerti pihenést frissen grillezett ételekkel kellemessé tenni? Még mindig nem tudod, hogy faszenes, elektromos vagy gáz grillsütőt válassz? Cikkünkben elmagyarázzuk a különböző típusok közötti különbségeket, és segítünk kiválasztani az ideális társat a kerti...
Hogyan teljesített a Tefal GC750D30 Optigrill Elite elektromos kontakt grill az otthoni tesztelésen? Mit tud? Vajon megéri az árát? Olvasd el bemutatónkat.

Terrakotta grillek

A Terrakotta grillek kategóriában összesen 3 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Terrakotta grillek – megbízható márkák

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó terrakotta grillek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb terrakotta grillek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: terrakotta grillek vélemények
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ