Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Terronic Softbox KIT 60x60 cm

Termékkatalógus
Terronic Softbox KIT 60x60 cm
5 1 értékelés
Szett - beleértve az elülső és középső diffúz anyagot
Kód:  FOM008 Termékszám:  FY7419 Gyártó honlapja:

Terronic Softbox KIT 60x60 cm

A Terronic Softbox KIT 60 x 60 cm-es szett az alak természetesebb megjelenését valamint az alany megvilágított részei és az árnyékok lágyabb átmenetét teszi lehetővé. Villanófény vagy világító eszköz elé helyezendő. 
Elsősorban stúdióban történő portréfotózáshoz használatos. A Softbox elülső és középső diffúz anyaggal van felszerelve, így a softbox belső részében a megsokszorozódott fény a két diffúz anyagon keresztül egyenletesen mérséklődik. Ez tökéletesen egységes beeső fényt produkál. A Softbox két szellőzőnyílással van ellátva.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Terronic Softbox KIT 60x60 cm Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Terronic Softbox KIT 60x60 cm. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Terronic Softbox KIT 60x60 cm. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte KIT Terronic Softbox 60x60 cm. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte KIT Terronic Softbox 60x60 cm.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ