A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

Tescoma DELÍCIA többfunkciós habverő 630276.00

Termékkatalógus
Tescoma DELÍCIA többfunkciós habverő 630276.00
4,3 11 értékelés
Habverő -3 cserélhető lemez: a tejszínhab gyors elkészítéséhez, kávéhabhoz, tojáshab felveréséhez, prémium minőségű műanyagból és rozsdamentes acélból, mosogatógépben mosható
5 990 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  ETS217a Termékszám:  630276.00 Gyártó honlapja:
Tescoma DELÍCIA többfunkciós habverő 630276.00 5 990 Ft Pillanatnyilag nem elérhető

Tescoma DELÍCIA többfunkciós habverő 630276.00

 A Tescoma DELÍCIA multifunkciós habverő ideális konyhai kisegítő, amely nagyban megkönnyíti és felgyorsítja a főzést. Prémium minőségű rozsdamentes acélból és tartós műanyagból készült, és biztosan megihlet majd minden háziasszonyt, aki gyakran készít édes vagy sós krémes ételeket.

Sokoldalú

A Tescoma DELÍCIA három kivehető préslemezzel rendlekezik, amelyek cserélgethetők. A lemezekkel különböző dolgokat készíthetünk el: gyorsan készíthetünk habkrémet, tökéletesen sűrű kávéhabot, vagy felverhetjük az omlettnek, palacsintának való tojást.

Praktikus

A legtöbbünket értek már rossz tapasztalatok a kézi habverőket illetően - egyes habverők esetén nehéz felmérni az alapanyag mennyiségét, az edényből könnyedén a ruhánkra vagy a konyhába szanaszét fröccsenhet a krém. De a Tescom DELÍCIÁVAL könnyedén megfeledkezhet ezekről a kellemetlenségekről! A keverő tetején magas minőségű szilikon tömítés garantálja a tökéletes zárást, így nem tud kifröcskölni az edényből a krém. Csúszásmentes felülete biztosítja a könnyű és kényelmes eszközhasználatot. Használat után egyszerűen elmosható mosogatógépben!

Műszaki adatok

Anyaga:
Rozsdamentes acél
Tartós műanyag

A csomag tartalma:
1 x habverő edény
3 x cserélhető lemez
1 x használati utasítás receptekkel

Garancia:
3 év


 

Paraméterek

Összehasonlít
Űrtartalom
0,6 l Kész!
Cukrászkellékek
Seprűk Kész!
Anyag
Műanyag, Rozsdamentes acél, Szilikon Kész!
Mosogatógépben mosható
igen Kész!
Szín
Fehér, Világos Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
0,6 l Kész!

Cukrászkellékek

Cukrászkellékek
Seprűk Kész!

Tulajdonságok

Anyag
Műanyag, Rozsdamentes acél, Szilikon Kész!
Mosogatógépben mosható
igen Kész!
Szín
Fehér, Világos Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Tescoma DELÍCIA többfunkciós habverő 630276.00 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TESCOMA Multifunkční šlehač DELÍCIA 630276.00. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Tescoma Multifunkčný šľahač DELÍCIA 630276.00. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tescoma Quirl Multifunktionsgerät DELÍCIA 630276.00. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tescoma Quirl Multifunktionsgerät DELÍCIA 630276.00.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ